Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
tomasa spune:
Mandarinutza, si eu iti multumesc frumos. Si eu m-am programat pe 10 mai, la ora 10. E mare lucru sa faci eco 4d gratis. Ai fost o dulce ca ne-ai spus si noua!!!
Annisia, mie sincer nu mi-a dat prin cap sa filmez dar e o idee buna.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+
Annisia spune:
LaviniaN, contractiile nedureroase se manifesta prin intarirea burticii. Fara alte senzatii. Pot trece si neobservate, daca nu ai habar ca intarirea burticii inseamna contractii... Pulseurile pe care le simti in uter, pot fi sughituri ale lui bebe. Am citit tot aici pe site ca bebe se poate ineca cu lichid amniotic si incepe sa sughite. Nu e ceva grav, daca e asta... Oricum, daca sunt de scurta intensitate, nu e bai. Cauzele pot fi multiple, avand modificarile suferite de organismul tau. In cazul in care aceste intepaturi persista si sunt insotite si de alte simptome, te rog sa contactezi doctorul care te urmareste. Pentru informatii suplimentare, intra la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani, adicatelea aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135
si urmareste care e treaba cu tine si bebelinul tau saptamana de saptamana.
Sabina spune:
hop si eu;)
sunt obosita si am durere decap, asa ca nu spun decat un lucru: Tomasa, si eu am pe 10 mai programare. dar la 11.30.Ia zi, cum facem sa ne cunoastem macar intre
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tomasa spune:
Lavinia, contractiile dureroase sunt dureri surde, asemanatoare celor menstruale, uneori cu dureri de mijloc cu tot. In cazul celor nedureroase ti se intareste burtica cu totul, se face tare, pietroi, dar nu te doare nimic (eu pe astea nu le stiu ca n-am avut, stiu doar povesti despre ele). Eu zic ca tu nu ai asa ceva, din ce ai descris. Poate e bb mai jos pozitionat. Orcum la inceput pana urca burtica asa se simte bb, ceva mai jos in pelvis.
Roxana, azi n-ai mai scris. Ce faci? Cum esti? Cu treaba multa la servici presupun.
17+
danielle02 spune:
gema bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos
devylla drum bun si distractie placuta
nana ce fain bebe ai si la mine se vede mai bine in poze.a crescut bebelusha.
danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Sabina spune:
Aahm scuzati, zapaceala e mare.credeam ca ai la fortis programare, LOL:)))))))))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tomasa spune:
Sabina, eu oricum acolo lucrez asa ca ne vedem. Ce ma bucur ca ne cunoastem! O sa mai stau prin targ sa casc gura dupa ce ma ecografiez eu sau vii tu mai evreme si stai cu mine pe acolo. Poate cu ocazia asta aflu cu siguranta si ce e bb din burtica si vei fi prima careia ii spun vestea .
17+
tomasa spune:
Offff, ma bucurasem. Dar nu-i bai, Fortis e langa mine. Ne vedem sigur undeva in zona dupa ce termini cu eco si bem o cafeluta ca sa sarbatorim.
17+
laviniaN spune:
Tomasa,Anisia multumesc frumos...nu am simtit sa mi se intareasca burta asa cum spuneti voi ,dar dureri ca la ciclu am de prin saptamana 16 de aceea mi sa recomandat sa stau in pat linistita cu nospa si duphaston.
LAVINIA 22+
laviniaN spune:
Sabina multumim pt indrumarile cu muzica clasica,la bebelusa mea ai place tare mult ....am observat pe vivaldi spring intotdeauna este activa.