Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Offff, ma bucurasem. Dar nu-i bai, Fortis e langa mine. Ne vedem sigur undeva in zona dupa ce termini cu eco si bem o cafeluta ca sa sarbatorim.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

dupa fug la Conservator, ca am oreeeeeeee

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

LaviniaN acelasi lucru simt si eu.Miscari in zona buricului iar uneori tresariri in partea de jos de tot a burtii.La eco mi-au spus ca bebele este asezat cu picioarele cam in zona buricului meu,si capul in jos,deci banuiesc si eu ca ceea ce am simtit au fost sughituri.Nici eu nu am simtit ca burta se intareste sau ceva de genul asta.Poate am si eu contractii insa nu imi dau seama,cine stie..

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani, asa am zis si noi cand l-am vazut dupa 1 luna jumate, ca e "capatzanos".
Mi s-a parut asa mareeeeeeee.....
Abia acum am constientizat sarcina si ca un sufletel mic se afla inauntru si depinde in totalitate de mine. Intelegi tu.
Pupici.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Azi zi criminala, am muncit super mult, chestii stresante si dificile, si sunt franta. Nu am plecat inca acasa si cred ca mai stau putin, insa aveam nevoie de relaxare. Daca va imaginati ca nu am ajuns decat de 2 ori la toaleta si aia pe ultima suta de metri ca explodam.

Citesc acum din urma ce ati postat, as vrea in primul rand sa multumesc din suflet Pinacoladei si Teodorei pentru ajutorul cu eco. Imi cer scuze ca nu am fost mai prietenoasa astazi, dar eram cu seful pe cap si cu o mare problema urgenta. Pupici dulci si mii de multumiri.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Simona, daca sunt clipsuri d-alea de se inchid greu, deci nu ca niste clestisori, e crunt. Eu asa am. Imagineaza-ti ca in living jos am 2 perdele, una de 3 metri si una de 7 metri. Puse cu clipsuri din alea. Credeam ca mor numai sa le inchid, insa nu m-am mai urcat eu sa le pun ca nu e bine sa stai intinsa si in plus trebuia sa ma urc pe ditamai scara ca sa ajung.

Terrapin Sa fii sanatoasa si iubita, si sa ai sarcina si nastere usoare!

SabinaY, wow ce frumos! Munte, vapor...Doamne ce chef de concediu mi-a venit. Distractie la maxim, calatorie placuta si fara probleme! Sa pui poze cand vii.

Mandarinutza, pe bune merge sa te programezi acolo la eco? Super. Tu la ce ora te duci? Tot pe 10 mai? Ca poate ne vedem acolo.

Gema, bine ai venit si sarcina usoara. Contractii nedureroase am avut si eu la un moment dat, tot pe fond de oboseala si mai ales suparare. Dar au disparut.

Tomitza, nu iti face griji. Nici boxerul meu nu mai este asa activ in ultima vreme. Se mai odihnesc si ei uneori. Papa ceva dulce sau stai in pozitie care nu ii place daca vrei sa il zgandari.

Tomasa, ce sonor vrei tu la CD? Eu nici din Viena nu am sonor la CD. Iar la cel de la Fortis credeam ca am eu defect ceva la calculator de nu se aude inimioara de la Doppler. Cat despre mine, nu am scris ca am murit de treaba. Scuze ca te-am abandonat dimineata. Dar la mine uneori e lejer, alteori e belea si urgenta.

Dana, No Spa se ia cat e nevoie, 3 pe zi maxim.

Sabina, . Scuze si tie de usuiala pe mess, zi nebuna. Dar nu te uit cu ce m-ai rugat, numai ca abia maine cred ca mai reusesc sa citesc ceva. Azi sunt capiata.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Multumesc pentru raspunsuri, am mai citit pe aici si intr=-adevar multe s-au confruntat cu asemenea intariri de burtica care se pare ca daca sunt nedureroase si rare nu sunt o problema fffffffff mare.
Speram sa fie bine si sa scapam de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tomasa, cu placere, eu sunt tot pe 10 mai la ora 12. Am inteles ca e standul 304, pavilionul central etajul 2.

Roxana, e pe bune, la telefon raspunde doctorita care face ecografia si care pare f draguta. Eu ma codeam sa sun ca ma gandeam ca e vreo teapa, dar am incercat.

Mandarinutza 21+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

aoleu am incurcat, eu sunt programata pe 11 mai ora 12, vineri. Am tot vazut pe aici 10 mai si am incurcat.

Mandarinutza 21+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, poate inainte? Da un semn daca ai timp.
Mandarinuta, daca vrei trec sa te vad pe 11, doar sa-mi spui .
Roxana, nu e nici o problema, inteleg ca si mie mi se intampla la fel. E greu cand scrii de la servici.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of, cred ca am citit o ora la ce ati scris asa imi trebuie daca lipsesc atat. Si binenteles ca acum mi se incurca toate in cap.Azi am fost si eu din nou la eco abia asteptam dupa 4 zile agitate si cu contractii din plin, spre surprinderea mea colul e inchis de 4mm. Dar iar nu am aflat ce este bebe si am devenit curioasa ca am aproape 22 saptamani. Saptamana trecuta la eco morfo bebe nu a prea vrut sa ne arate ce este doctorul a presupus ca s-ar putea sa fie fetita azi doctora mea a zis ca s-ar parea ca e baietel asa ca am zis sa o las balta sa fie bebe surpriza (sanatos sa fie binenteles).Acum o sa mai trag un ochi pe la pozele cu bebeii vostri sa vad daca seamana cu ceva ce are al meu (desi era intr-o agitatie continua abia putea sa il masoare doctora). Ma boxeaza la greu il simt si in intestine cum loveste cateodata si e o senzatie tare stranie.Myral21+

Mergi la inceput