Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am pus si eu poze cu burtica:
din nou gravidutza

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, voiam sa ma vaicaresc la voi, ca mi s-a facut rau de nervi. V-am mai povestit eu de copiii vecinilor care au luat jucariile din curtea noastra. Iaca luni i-am prins cand tocmai misunau si au lasat lucrurile la poarta, iar azi cand au ajuns ai mei cu Alex de la gradi au gasit ditamai liota de copii in curte la noi, sarind pe balansoar, jucand badminton la noi, si mprastiind toate jucariile peste tot, si erau cu tot cu bone. Intr-o curte privata, cand nu eram acasa! Si bona copiilor cu problema, ii zice mamei ca nu intelege care e problema ca daca nu e Alex acasa se joaca cine nimereste.

Nu imi vine sa cred inca....

Si suna sotul meu la familia cu pricina. Ca el nu e in tara si mie mi-a fost jena sa ma duc la usa. Si raspunde mama copiilor, super indignata ca avem asa nemultumire, ca la ea intra oricine si acolo stau toti copiii si ca nu pricepe cu ce ne deranjeaza. Si pe deasupra se pare ca in opinia ei propretatea privata e chestie mentalitate si noi suntem cam ramasi in urma, si ca o sa creasca copilul nostru singur in cazul asta.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa.....io cu tine nu ma vad, sa-=ti fie clar;-)))))))

deci numai manechine aici, io ma oftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hmmm, Roxana, pai e tare dubios, nu mi se pare normal deloc.poate tu vroiai sa dormi in timpul ala, nu sa asisti la joaca....
greu de tot.pune un fel de gardut, nu se poate? numare, dar cat sa se stie ca acolo nu e voie si gata.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor aveti niste burtici tare frumoase ,toate sunteti dragute....am si eu cateva poze dar nu stiu sa le pun poate ma descurc cumva.

Roxana eu zic daca tot au intrat asa in curte fara sa intrebe pe nimeni nimic sa le lasi pe maine cheia de la casa poate vor sa traga si un pui de somn de amiaza dupa joaca....lasand gluma la oparte eu zic sa-ti faci gard si poarta inalta sa nu se mai poata intra,se pare ca la noi nu prea au oamenii simtul proprietati si nici bun simt,cine stie cu ce surprize te mai asteapta vecinii.

LAVINIA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana, ce naiba ma te credeam mai tupeista! Pai isi fac aia de cap in curtea ta? Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu mama aia dilimandroasa. La urma-urmei e treaba ta ce ai in curte si nu esti tu nevoita sa dai socoteala nimanui ce faci cu jucariile cat nu e Alexandra acasa. Ca sa nu mai zic de faptul ca e investitia ta si aia sa-si cumpere daca are chef sa-i huzureasca odraslele. Ia sa te duci si tu pe la ea prin bucatarie sa iei o gustarica, urci pana in dressing si iti iei o rochita ceva... Pai ce, nu e acelasi lucru?! Ce oameni fara coloana vertebrala... Daca nu te descurci, da un bip ca ii rup eu oasele, poate se indreapta de la mijloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Fetelor aveti niste burtici tare frumoase ,toate sunteti dragute....am si eu cateva poze dar nu stiu sa le pun poate ma descurc cumva.

LaviniaN, daca ai o adresa de mail pe yahoo, intra la Yahoo Photos si iti poti crea acolo propriul album. Nu uita sa le faci publice, pentru ca daca sunt private nu ai acces decat tu la ele. Din bara de meniu copiezi linkul si ti-l treci la semnatura de aici, din profilul personal. Asa putem intra si noi sa vedem pozicile tale.
In cazul in care vrei sa iti apara scris ceva, nu o insiruire de cifre si litere, faci asa:
[url = "AICI PUI LINKUL" ] [ blue ] AICI PUI TEXTUL CARE VREI SA APARA [ / blue ] [ / url ]
In cazul in care vrei sa iti apara o alta culoare (in exemplul meu este setata culoarea albastra), pui in loc de ~blue~ altceva (red green etc.)
Este foarte important sa nu bati spatii in paranteze sau intre ele. Eu le-am pus ca sa iti apara tie exact ce ai de facut.
Dupa ce ai scris toata chestia, da comanda vizualizare, ca sa vezi daca ti-a reusit smecheria. In cazul in care nu reusesti sau ti se pare ca am vorbit chineza, da un mesaj si te supraveghez eu pas cu pas. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hai k am revenit si eu dupa o pauza. Am fost la trainingul acela cu peripetii, lua-l-ar naiba. Acum sint bine, contractii nu mai sint, diareea parka trece! Mi-a luat ceva sa scriu k pina am citit tot ce ati scris…
Multumesc din suflet fetele pt felicitari! Adevarul este ca sint tare fericita si mandra de fetita mea! Abia mai dorm noaptea ed surescitare! Imi place ca acum stiu ce sufletel port in mine si s-a mai personalizat relatia, acum deja pot sa ii spun pe nume.
Venim si noi din urma cum putem cu fetitele, ca deja soacrele au invadat teritoriul!
Ce frumos…m-am vazut acolo cu caruciorul si cu numele si tare mandra sint! Va multumesc si va pup pe toate! Tare, tare dor mi-a fost de voi!

Bun venit Flori Ion-easca, Crisjom, Gema!
Taby, felicitari pt baietel!
Liana, si eu te pup si sa stii k tare ne esti draga!

Annisia, pe mine una m-ai dat gata, fata! Poza cu Base! Marinar il faci pe Yannis! He-he-he!!! Si ai o burtica supersexy si frumoasa! Si apropos de filmat la eco, noi asa am facut si e super! Auzi si explicatiile dr si reactiile de atunci, in plus se vede f bine totul pe monitor! Chiar merita!

Roxana, Mandarinutza, Lavinia, mersi, asa am facut, am luat Smecta si regim specific, si acum sint mai bine!

Irina, felicitari pt fetita!
Bee, felicitari pt baietel!
Carmen, felicitari pt miscarile bebelusului!
Dani, felicitari pt fetitaaaaaaaaaaa!!!!!Ce nume frumos!
Laurabyby felicitari pentru amandoi
Danuta, bine ai venit! Sarcina usoara!
Ripley, bine ai revenit de la munte!
Tomasa, ce draguta esti!

Roxana, eu de dormit, pe o parte mai reusesc sa dorm, desi m-am cam saturat, pe spate nu-I place lui bebe intr-adevar! Mi-e dor de vremurile cand ma lafaiam pe burta! Pe mine sanii nu ma mai dor din primul trimestru. Cu kilogramele…tac si eu! Ce nesimtiti vecinii aia! Iti inteleg indignarea! Da-o naibii de treaba, de-aia te muti la casa sa ai un spatiu intim!

Nana, eu nu am inca linia neagra.

Raluca, felicitari pt miscarile lui bebe! Da, acum sint mai bine, slava Domnului!

Si apropos, aveti niste carucioare f frumoase! Acum ca stiu culoarea, ma pot apuca si eu de cumparaturi!

Somn usor si toate gandurile bune sin partea mea si a minunii mele mici,

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Gabriela, la ce nume te-ai gandit pentru fetita? Si eu mi-as fi dorit tare mult o fetita...aveam deja numele pregatit EVA dar n-a fost sa fie. Dar vazindu-l pe tati atat de fericit ca vom avea baietel parca n-am fost deloc dezamagita. Asa ca sper sa fiu prima care deschid urmatoarea odisee dupa ce nastem toate ... si cu un carut roz
Acum ma duc si eu la .
Somn usor, burtici!

Iuli21+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Neata fetelor!

Tomasa, sigur ca mi-ar placea sa te vad, esti o draguta, ti-am vazut si pozele.

Gabriela ma bucur ca esti in regula

Myral

Mandarinutza 21+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput