Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Dragelor, ieri a venit si tati de la munca si a cumparat zestre la bebic. A cumparat o gramada de lucrusoare, body-uri de toate felurile, cu manecuta, fara, si chiar 2 perechi de ghetute. La ghetute si-a dat arama pe fata, le-a luat bleu. Eu inca mai rad in sinea mea, ca poate e fetita si toate presimtirile lui nu au fost adevarate. Oricum se bucura de bebe, indiferent ce este.
Maine merg la medic si facem si eco 3D. Am mari emotii. Sper ca totul sa fie bine.
Eu mai am din cand in cand contractii nedureroase, mai ales seara cand ma asez in pat, dar dupa ce imi gasesc locul se calmeaza. Ma mai inteapa si burtica in partea de jos, cateodata. Dar am citit ca e normal ca se mareste uterul. Asa ca imi gasesc de fiecare scuza si merg mai departe. Bebe se face simtit in continuare, dar usurel, nu e inca un fortos.
Cu somnul a inceput sa fie din ce in ce mai greu. Azi noapte a fost un chin. De cate ori ma intorceam pe partea cealalta ma trezeam. Sunt rupta de oboseala. Dar maine sunt libera si poate reusesc sa dorm mai mult.
Va pup si va doresc o zi usoara.
Carmen 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetelor de la noi, dupa cum vedeti nu am somn..sunt un pic nervoasa, de fapt am fost de ieri ...am fost la control...mai bine nu ne duceam....doctorita in concediu, alta doc. la cabinet care s-a uitat de sus la noi...dar si noi la ea ca suntem destul de inalti amandoi...si am inceput
1. rezultatele la transp. nucala(alea scrise) nici acunm nu au ajuns la cabinet..
2.la echo, sotul meu si-a permis asa finut cum e el sa-i sugereze sa insiste ca a vrea sa stim sexul la carte ea raspunde sec..ma uit la cap acum ..copilul nu are sexul la cap.. si am tacut...
3.peste toate bebita era tare miscaret dadea din toate alea la care ea ma intreaba il simtiti ..eu raspund nervoasa ca nu...asa de-al
dracului..
una peste alta totul a fost aiurea.. ne-a ridicat moralul faptul ca el este ok ,e bine,in rest nu stim nik..mai asteptam o luna sa
vina si doctorita noastra care era deja instruita si poate ne spune mai multe... deci no color la noi
Apoi am facut termin pt o analiza de sange in care tre sa beau ceva
glucoza ca sa vada nu stiu ce glicemie, diabet de sarcina etc...voi ati facut asa ceva?
Roxana_G ia atitudine fata mea, nu sta, proprietatea in
Ro e si garantata e si aparata...nu e posibil sa-ti gasesti copiii vecinilor cu tot cu bone in curtea proprie la picnic.... e jenant...nu e cazul sa-ti maresti gardul..ca au crescut amenzile..ia
incearca...
Ramona lasa-mi te rog adresa ta de mail vreau sa te intreb ceva..daca ai timp si nu te intrerup de la invatat pt. examen....nu stiu sa activez PM.

carmen20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc pt. complimente, sunteti niste dulci ca intotdeauna!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18s fix

Mergi la inceput

Sabina, m-ai facut sa rad . Daca nu mi-ar fi spus Roxana cat esti de subtirica de fapt, mai ca te-as crede.
Amar, eu voi face testul de glucoza. Saptamana viitoare probabil. La sarcina anterioara nu l-am facut ca n-a fost cazul.
Mandarinuta, asa sa fie atunci. Ne vedem sapt viitoare.
Roxana, eu ti-am spus si aseara. Tipa e incredibila, trebuie neaparat pusa la punct. O situatie atat de absurda nu poate sa continue mult timp. Chiar nu are rost sa te enervezi o data la cateva zile din cauza asta, mai ales acum, ca graviduta.

18s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Neata,
azi a iesit soarele asa ca va doresc o zi buna si usoara, cu bebici cuminti si burti fara contractii

poze
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata tuturor

ce burticute faine aveti si ce sexi sunteti.tomasa te invidiez.
mama eu sunt de abia mai incap pe usa.
hihihi
eu am o nelamurire.
saptamana trecuta bebe se misca la greu zilele trecute abia daca-l simteam iar ieri si azi deloc.stau cu mana pe burtica si nimic.oare o fi vreo problema?
voi ce credeti?
nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau.
plus de asta pe 24 aprilie deci sapt trecuta era miscaret nevoie mare.
nu stiu ce sa mai zic.
e prima sarcina si mi-e teama sa nu fie ceva.
poate e normal sa se mai odihneasca si el dar chiar asa?
nu ma baga deloc in seama?

ce credeti voi?

spor la scris.fug sa fac o prajitura poate asa il bucur pe bebita si imi da un semn de viata.

AFIBEBE 22+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Mandarinuta, multumesc pentru informatie, am sunat si eu la d-na Atena Voinea, pentru programare la eco 4D, a fost super draguta. Merg pe 9 mai la ora 17 la Romexpo, stand 304, firma PRODENTA. Daca ai mai multe informatii despre locul unde gasesc standul, am inteles ceva de pavilionul central, etaj 2 te rog sa-mi spui si mie. Oricum iti multumesc.

Annisia, eu am facut eco morfofetala, voiam doar o eco 3D sau 4D de unde sa obtin un CD, dar cu informatia de la Mandarinuta am rezolvat. Parca nu as mai fi dat 2,5 mil iar pe o eco care asa cum au spus fetele este doar un filmulet cu BEBE.

Bun venit noilor gravidute si felicitari celor care ati aflat ce aveti in burtica.

toate

cecilia,21+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Tomasa, frumoase gravidutza, frumos Tudor al tau, sa-ti traiasca!

Gabriela
ma bucur ca esti bine, cum o va chema pe printesa? Te-ai decis daca si unde vei merge la cursuri prenatale?

Roxana
draga nu poti securiza curtea? E super nesimtire din partea oricui sa-ti invadeze teritoriu in lipsa voastra. inchide-ti toate jucariile-poate asa nu vor fi tentati sa mai intre.

O zi buna !

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia , tot aceleasi informatii le am si eu, am mai cautat pe net despre firma aceasta PRODENTA, dar nu am gasit alte info. Eu doar am mai intrebat dc trebuie sa venim noi cu dvd sau ne dau ei, mi-a zis ca au ei(dar iau si eu unul de acasa ca sa fiu sigura).
Asteptam sa ne scrii cum a fost .Nici eu nu am primit CD la eco morfofetala, asa ca ma bucur ca a aparut oportunitatea aceasta.

Azi am schimbat si noi semnatura, avem 22 saptamani implinite

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Afibebe, eu cred ca nu e nimic in neregula, dar te inteleg, e imposibil sa nu te ingrijorezi atunci cand nu simti miscari o perioada mai lunga. Si eu ma ingrijorez desi nu e prima sarcina.
Cat despre silueta sa stii ca si eu ma simt grasa, dar daca voi ziceti ca e ok, asa o fi. Probabil toate ne simtim asa, chiar daca altora nu parem a ne fi ingrasat peste masura. Oricum sunt sigura ca vor avea copilasii nostri grija sa ne tina in forma si sa ne revenim repede dupa sarcina.
Raluca, multumesc mult , cu siguranta nu merit aprecierile, dar recunosc ca mi-au facut placere.

18s fix

Mergi la inceput