Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

salutare si de la noi...
dupa o absenta atat de indelungata..
A fost groaznic la serviciu, enorm de munca; dar mi-am propus de luna aceasta o las mai moale, caci nu vreau sa fac vreo prostie tocmai acum aproape de "final".
Imi pare rau ca v-am dus in eroare cu cd de la Fortis, concluzia am tras-o gresit de la amica mea care platise la 21s tot 150 ron; cel putin asa mi-a zis si de aceea am crezut ca m-a costat mai mult datorita cd.
Va pupic pe toate sunteti niste dulci, am reusit sa va citesc printre picaturi, dar nu tot.
Despre noi cica suntem bine, mami se simte excelent. Si eu imi fac griji pentru bebe il simt destul de rar, sper ca este mai lenes si ca totul este ok. Inca tatal nu a reusit sa-l simta, imi pare rau pentru el, dar cred ca mai are ceva de asteptat.
Pe bebele nostru cred ca-l va chema ALBERT RAOUL, cum vi se pare??? Nu este inca definitiv dar altceva nu ne-a placut.
Daca aveam fata o chema MIRUNA ALEXIA, asta asa ca inspiratie pentru cele care sunt fericite posesoare de majorete.

mirella
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Scuze, dar am uitat intre timp noi am mai crescut avem 23 s.
Nu am cumparat inca nimic pentru bebele RAOUL, dar cred ca mai este timp suficient...
Si eu sunt o mare , dar mandra ca sunt ,toata lumea imi zice ca imi prieste .

mirella
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Afibebe-miscarile bb-ului nu sunt la fel de la o zi la alta..asa ca nu-ti fa griji. Insa un sfat-nu tine mana continuu pe burtica-poateconduce la contractii-citat din dr. mea!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

'neata fetelor,

mai ROXANA trebe neaparat sa o pui la punct pe doamna aceea !!
doamne dumnezeule cat tupeu si nesimtire pe unii ! eu chiar nu ii inteleg mai frate... cred ca as fi facut un scandal monstru

in alta ordine de idei, mi-am facut si eu programare la PRODENTA aia pe data de 9 mai, ora 15
daca vrea cineva sa-si mai faca programare, sa se grabeasca pt ca nu mai era liber decat pe 9 mai la ora 13 si pe 11 mai la nu-stiu-ce-ora...

si vreau sa va intreb ceva: eu am progamare si pe 11 mai la Herghelegiu, oare bebe are de suferit daca fac ecografie si pe 9 mai si pe 11 mai ?

TOMITZA 21+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Amar si la noi se face analiza aceea cu glucoza. e trecuta in libret la saptamana 24-26 parca. Din cate am auzit e nashpa tare. O sa vedem :)

Tomasa arati super, nu s'ar spune ca ai inca un baietel si asa mare :) Felicitari.

Eu maine merg la eco, am asa emotii. Din martie astept ziua asta. Sper sa fie totul bine si sa se vada ce e :) Va invidiez pe toate care v'ati programat eco la expozitia aia sau ce e. Ce n'as da sa merg si eu la cate eco vreau :) Eu maine fac 21 saptamani, ma iertati ca mi'am schimbat cu o zi mai repede

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

asta am gasit eu despre www.prodenta.ro/" target="_blank">PRODENTA

TOMITZA 21+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetele, tot pe scurt azi ca am o tona de lucru.

Am fost la TT, rezultatele peste 1 sapt, la eco totul ok, dimensiuni super, bb cu kuru la monitor continuu.... asa ca pudoare maxima, sexul nu-l putem nici macar banui . Sper macar pe 10 la 3D sa vedem ceva, incep sa-mi pierd rabdarile.

Ripley 16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!
Spuneti-mi, va rog, se pot face ecografii mai dese? Adica macar 2 / luna? (daca ai nevoie) Intreb si eu. Saru' mana!

Emma 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt obosita si ma doare capul, am dormit foarte prost. Se agraveaza problemele mele cu somnul.

Sabina, avem si gard si portita, numai ca sunt mici, iar poarta e descuiata. Deci...Si oricum ei nu vin cand sunt eu acasa, pandesc cand nu suntem, adica si mai dubios.

Lavinia, pai asa a si sugerat tanti aia sotului, ca la ea intra orice copil in casa. Eu nu am nimic cu copiii, din partea mea sa se joace, insa nu inteleg de ce nu sunt invatati de parinti chestii minimale de respect.

Annisia, nu am vrut sa ma enervez si de aceea nu m-am dus eu la usa lor. Si asa ma luase cu lesin de oftica. Dar sa stii ca in weekend asa fac, zau daca nu ma duc sa fac gratar la ei in curte. Si ma asez pe sezlongurile lor sa mananc. Iti dai seama ce fata ar face. Si vorba colegei mele, sa mai duc si niste prieteni in vizita eventual.

Carmen, pacat ca nu ai aflat mai multe la eco, cam ciudata persoana respectiva. Important e ca BB e ok. Poate mai faci alt eco. Eu nu am facut analiza de diabet gestational, dr a zis ca nu e cazul. Au vreun indiciu la tine? Cat despre proprietate si pe mine ma tenta sa ii arat aleia Codul Penal sa se lamureasca care e diferenta intre lege si mentalitate.

Tomasa, multam de sprijin moral aseara. Efectiv mai era putin si plangeam. Fac cinste cu 10 praji.

Uite ca sa va lamuriti cum arata gardul: http://good-times.webshots.com/photo/2306293490100533949PJwOIx Acolo unde e Alex e curtea noastra privata, ce e dupa gard in fata e complexul comun, si in laterale sunt curtile private delimitate ale vecinilor.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare Ripley- te asteptat cu impresii, cine ti-a facut echo? Ai stat mult sau si-au respectat programarile? Pai nu e echo 3D cel din Gine I, mie asa mi-a zis dr.

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput