Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
myral spune:
Neata, fetele! Eu am dormit tare naspa azinoapte m-am trezit pe la 3 si cred ca am mai adormit pe la 6.Poate am ramas emotionata de la eco nu stiu dar somnul nu venea deloc in plus se trezise si bebe si dus a fost somnul. Si am observat si eu in legatura cu dormitul pe spate sigur nu e prea bun ca la mine se intareste burtica mai ales cand stau pe spate dar din pacate parca numai asa ma trezesc noaptea.Afibebe incearca sa nu te ingrijorezi dar daca mai continua pauza lui bebe eu as trage si o fuga la eco totusi cateva zile e cam mult sa nu miste deloc daca pana acum a miscat in fiecare zi. Totusi doctora mea a spus ca se mai poate deplasa placenta si daca se muta anterior e posibil sa il simti mai greu pe bebe.Prisi si tie la fel o zi buna ca am citit despre tine eu cred ca eram disperata daca aveam colul deschis si as fi stat numai in pat. Eu numai cu contractii si stau stresata in fiecare zi.Gabriela Mandarinutza ma bucur ca voi stati bine cu contractiile pe mine nu ma lasa deloc dar macar e colul inchis deocamdata si asa sper sa ramana.Tomitza nu cred ca bebe e afectat de eco eu am facut destule pana acum dar de ce sunt asa apropiate totusi poate poti muta una din ele cu o saptamana.Myral21+
Morgano spune:
Eco de data asta l-a facut Alin Butnaru (il face el sau o tipa Tunde): tigara intr-o mana, instrumentu de eco in cealalta , dar a masurat tot ce trebuie... evident rezultatele si la masuratori le voi primi cu rezultatul TT, dar a zis ca totul e perfect. Nu e eco 3D, desi asa ar trebui sa fie, insa l-au schimbat cu unul mai putin performant pt proastele de noi
Nu a durat mult, am mers direct jos la demisol la camera 3, luat sange, mers rapid si achitat, apoi sus la cabinetu lu' stamatian pt fisa, si fuga jos la eco. Am fost prima, desi am intarziat putin, dar intrarea la eco e in functie de lista de colectare sange. A durat totul 1 ora, din care 5 min snage + eco, restul umblat pe scari si stat pe hol.
Ripley 16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Roxana_G spune:
Afibebe, nu fii ingrijorata asa. Nici eu nu il mai simt asa, si al meu era fotbalist mare. Mai zgandare-l tu, stai incomod sau da-i cioco. Ca sa te asiguri ca e ok, nu de alta. Oricum la mana nu prea se simte. Desi am impresia ca uneori imi rupe burtica si ca se si vede si se si simte la mana, sotul meu statea mirat si nu intelegea ce sa simta.
Raluca, nu as vrea sa pun plasa sau sarma, e aiurea, adica nu e mai simplu sa ne respectam unii pe altii?
Mirella, e f frumos numele Raoul. Si nu te mai agita cu serviciul, mai usor ca il agiti si pe BB. Uite ieri am avut mari probleme la birou si colegii faceau mishto de mine ca il fac pe BB Andrei expert taxist.
Tomitza, nu cred ca e bai sa faci 2 eco. Cat despre vecina mea, tocmai ca nu voiam sa ma enervez si mai si cu scandalul, ca altfel...In plus aveam nervi si nu stiu ce ziceam.
Ripley, felicitari pentru vesti bune.
Bafta fetelor la eco! Eu nu am sunat sa ma programez la aia, sper sa mai fie locuri.
Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Gata, am programare la Prodenta pe 11 mai ora 14.00. Cu cine ma mai vad?
Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Raluca spune:
Ripley multumesc de detalii...eu vomez la fum de tigara...si eu am programare la 7.30 deci banuiesc ca sunt prima.Ma bucur ca bb e bine!
Roxana-am vazut gardul, nu prea rezolva nimic. Nu-ti ramane decat sa discuti "prieteneste" cu vecina. Noi avem gard de lemd dar e mai inalt si oricum la ce acra stiu sa fiu cu anumiti vecini-ce nu-mi plac-nu cred ca au tupeul sa intre la noi in curte desi copii sunt tentati de locul de joaca al Ilincai.
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
myral spune:
Roxana tare scumpa fetita ta.Eu nu prea am inteles dar daca ala e garduletul ce cred eu nu ai cum impiedica copiii sa vina decat punand unul mai solid ca ce am vazut eu nu prea imi seamana a gard dar eu sunt maiMyral21+
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi, burtici frumoase.
Tomasa, super burtica si frumusel foc mai e cavalerul tau.
Roxana, gardul ala e ca si cand n-ar exista. Parerea mea este sa ii explici cucoanei ca daca nu inceteaza apelezi la legislatie si sa vezi cum se potoleste. Ce naiba, la o asa casa, ca banuiesc ca si ea are una similara, poate face un efort sa-i cumpere copilului jucariile lui pe care sa le "calareasca" atunci cand are chef. Asta e lipsa de educatie. Daca el a fost crescut si educat intr-un anume fel, asta nu inseamna ca cei din jur sunt obligati sa-i suporte comportamentul. Na ca m-am enervat. Ufffff.
In alta ordine de idei, este tare dulcica "pisicutza" Alex. Mi-a placut tare mult cum ii statea pictata pe fatza. Dulcica foc.
Noi suntem bine, doar ceva probleme cu constipatia de care sper sa scapam curand. Am luat pe stomacul gol miere si am baut apa, ca asa citisem eu undeva, astept acum sa vad ce efect are. Daca aveti metode care nu dau gres, sunt binevenite!
Pupici si o zi frumoasa.
Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
buna dimineata burtici
roxana eu nu cred ca gardul cela o sa impiedice copii sa vina in gradina.cel mai bine e sa vb prieteneste cu mamele celorlalti copii si daca nu se astampara o iei pe partea "cealalta",
intelegi tu.eu una,daca eram in locul tau,le luam plodanii de urechi si cu ei la masa la usa.nu te lasa si nu iti face sange rau degeaba,nu merita.
crishtina succes la eco
mirella faine nume ai ales ptr bebelus.mie mi-a luat ceva timp pana sa aleg care imi place.
afibebe nu cred ca terebe sa iti faci griji fiindca bebe misca rarut.si al meu tot asa rar isi face simtita prezenta.dimineata cateva adieri usoare prin burta si apoi seara cand ma bag in pat si stau relax. cand o sa mai creasca,cred ca o sa il simtim in fiecare zi
tomasa ce faina burtica ai si micuta.poate o sa ai fetita de data asta si a mea tot micuta e
gabriela
carmenita succes la doctor.sa vii cu vesti bune
prisi
amar stiu si eu cum sunt doctorii astia rai.Slava Domnului eu nu am dat inca peste nici unul,asistenta care mi-a facut ecografia a fost tare dulce cu mine si mi-a explicat tot ce masoara,mi-a aratat unde sunt manutele absolut tot.
dar am prietene in londra care au plans cand au iesit de la doctor sau care au facut epidulara.au zis ca le-a durut spatele vreo 3 saptamani sau cand mergeau la eco. le apasa tare pe burta de le dadeau lacrimile.sunt fel si fel de cretini.totul e sa nu punem chiar tot la suflet si sa ne bucuram de minunile noastre mici
toate burticile,sa aveti o zi minunata
danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
mandarinutza spune:
Roxana , eu sunt tot pe 11 mai la ora 12, poate reusim sa ne vedem. Eu vreau sa o iau si pe mama cu mine sa o vada si pe bebelina si sa se uite si ea prin targ, ca e medic si poate gaseste ceva aparatura interesanta pe acolo sau colegi de-ai ei, asa ca dupa eco o sa ne mai plimbarim nitel prin targ.
Mandarinutza 22+ Antonia Maria
Poze
mami25_7 spune:
Salutare tuturor ,are cineva programare la prodenta pe 10 mai,eu am la 11.00.Poate ma vad cu cineva.Voiam sa va intreb ceva???Primim si explicatii,vom primi si ceva scris in afara de acel filmulet?? Adica cu alte cuvinte,o voi putea arata dr. meu sau este doar asa pt linistea me sufleteasaca??
Eu sunt deja ,desi nu am avut probleme cu kilele inainte de sarcina.Dar acum ma gandesc la bb meu sa fie sanatos,si sper ca dupa nastere sa pot reveni la infatisarea de dinainte.
toate fetele,si poate mai este cinela pe 10 mai la prodenta.
19+