Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
Nana mai degraba un kiwi pe stomacul gol pt constipatie dar acum depinde si de organismul fiecareia la ce reactioneaza.Myral21+
afibebe spune:
multumesc mult de raspunsuri.
acum am adoptat o pozitie deloc comoda la sfatul Roxanei si am simtit o falfaire ce-i dreptprea putin am simtit dar noroc c-am fost atenta.
mi-am terminat prajitura.mama ce bucatareasa am devenit.
sunt invidioasa pe voi.ce n-as fi dat sa fi fost si eu in bucuresti si sa vin la eco.
sincer nu inteleg de ce toate cele din bucuresti mergeti sau sunteti chemate asa des la eco.
eu am fost pe 24 aprilie si doctorita m-a programat pt 8 iunie.zicea ca nu e nevoie mai repede.
sincer sunt tare nedumerita.
7 saptamani de la un control la altul si pe voi majoritatea mergeti mult mai des.
of mai bine nu renuntam la serviciu.asa stau acasa si tot gandesc precum babele.
poate la sarcina urmatoare nu voi mai fi asa stresata.
mi-e asa o foame de ieri de la 5 nu am papat nimica.
revin.spor la scris.
AFIBEBE22+Cristian Nicolae
mami25_7 spune:
DANIELLE,uitasem sa te felicit pt fetita,sa fie sanatoasa,si sa iti aduca numai impliniri.te
tomasa spune:
Roxana, ai o fetita foarte frumoasa.
Nana, Danielle, !!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18s fix
amar spune:
Fetele nu ma speriati... Crishtina ce e cu analiza aia pt diabet gestational? de ce e naspa?..mie mi-a explicat asistenta ca dureaza o ora adica vin la 8,30 nemancata , ne#bauta, beau ceva glucoza pe care tre sa mi-o cumpar singura(5 EURO],apoi dupa o ora imi ia sange si analizeaza...daca e ceva de rau sa imi intoarca greturile si varsaturile ii distrug....cine mai stie ceva despre asta va rog sa-mi ziceti..oricum o sa mai citesc si eu..
Daniell situatia noastra a strainilor e deja cunoscuta si nemtii sunt campioni la asta..dar nu-i bai ..noi sa fim sanatosi... eu sunt necajita ca vroiam sa stiu si eu culoarea carutului..
sa nu radeti am venit acasa cu sotul si am facut un test empiric cu verigheta si se legana deasupra burtii ca ne-a pufnit rasul..la care sotul meu zice las ca eu stiu ca e baiat, ca asa vrei tu..desi el mitelul isi doreste o fetita pe care sa o cheme Oana Isabela..da ce sa-i fac.. i-am zis ...draga voi dati sexul la copil, sper sa te fi gandit bine ...
va pup pe toate
carmen 20+
Morgano spune:
Roxana, si eu sunt pasnica si rabd multe de la straini (faza cu mana si geamul nu se pune pt ca nu ma reprezinta ) insa nu as accepta sa-mi invadeze asa curtea sau casa pt. nimic in lume. Asta e nesimtire si tupeu si spirit de curtea blocului Spune-le in fata ca te deranjeaza si eventual fa un gard normal, dc chiar nu ai cu cine. Cu amenintarile rivind legea nu cred ca rezolvi nimic cu genul asta de oameni, ti-i faci doar dusmani si totusi sunteti vecini si nu cred ca e bine.
Si noi avem o pb. mare cu vecinii, si asta de ani buni: au 4 brazi imensi uscati, nu au decat crengi si nu vor sa-i taie. Pana aveau ace ne infundau stresinile la greu si ne luau toata lumina din bucatarie, dar macare erau verzi si frumosi. De ani de zile s-au uscat si cumnatul meu care e avocat le-a trimis somatie pt ca nu voiau sa coopereze sa-i taie nicicum. Rezultat: am acum 4 cioturi in fata geamului de la bucatarie, adica la un fel de etaj 2, i-au taiat pana la crengi.... arata deprimant.
Ripley 16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Happiness_4_us spune:
Myral, . Chiar aveam in plan astazi sa cumpar kiwi ptr asta.
Diseara o sa facem si o ciorbitza de pui, asta ca sa am zeama ca poate ajuta si aia, si multe legume crude. Eu prefer salata de rosii cu castraveti. Inca imi place.
Cred ca la mine a aparut onstipatia din cauza lipsei lichidelor. Inca nu pot bea apa, desi imi este sete foarte tare.
Cum beau apa mi se face rau instantaneu. Abia daca reusesc sa beau aproape 1l pe zi si asta ptr ca ma chinui sa beau. Eu mai iau si tableta de fier care sigur contribuie si ea la constipatie, desi o iau seara, dupa care beau un pahar cu o tableta de vitamina C efervescenta, ca sa fixeze fierul.
Nu stiu ce sa mai zic. Vad ce se intampla in continuare.
Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Raluca spune:
Nana- la mine functioneaza 100% prunele uscate pe stomacul gol-asta daca le gasesti in U.K
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
tomasa spune:
Amar, e neplacut fiindca e gretoasa din cate am inteles. Adica ai o stare naspa dupa ce bei glucoza aia. Totusi nu cred sa-ti intoarca greturile, poate sa-ti fie rau doar pe moment. Hai, curaj! O sa trecem noi si prin altele mai grele in curand. Ce incurajare, hi, hi, hi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18s fix
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
DANIELLE,uitasem sa te felicit pt fetita,sa fie sanatoasa,si sa iti aduca numai impliniri.te
si multumesc mult!!!
danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png