Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, pai nu sunt tocmai subtirica. Nu sunt obeza, dar slaba in nici un caz nu. Dar imi place si mie sa cred ca sunt om normal, numai ca aici cu voi asa slabe am capatat complexe. Iar Alex numai obrajii ii are durdulii, de fapt asa e osatura fetei ca a lui tati, in rest chiar e manechin. Si nu o crede pe Tomasa, daca ne vedeai una langa alta ai fi vazut ca eram dublul ei. Dar lasa, ca pe 11 iau camera si fac poze.

Tomasa, ca sa iti faci o idee despre Sabina este mai slaba decat mine si burtica era mai micuta atunci cand ne-am intalnit. Oricum eu am o conformatie mai masiva, ea e mai finuta.

Tomasa, de ce restaurant? hai in parc sa plimbam burticile si eventual iesim si la o terasa.

Danielle, o sa postez o poza cand eram gravida cu Alex si ai sa vezi ca eram rotunda si atunci. Eu cred ca tine de conformatie.

Missy, felicitari pentru eco. Inteleg ca punem carucior albastru?

Unde mancam mai papanasii aia? Eu nu am inteles nimicutza. Dar daca e vorba de mancare, merg.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ses

danielle cred ca fac si eu ca tine. Daca zici ca e ok... nici eu nu am auzit sa se intample ceva si nici gravidute nevopsite pe strada. Nimeni nu stia nimic legat de asta. Voi cauta intai vopsea pe baza naturala... daca nu gasesc.. iau ce foloseam normal.

Mamica de baiat

Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=503" target="_blank">aici despre vopsirea parului in sarcina.

P.S. Roxana, crede-ma ca esti o butica tare frumoasa si sexy. Eu sunt la fel cum eram, abia ieri am observat ca am pus si eu 1kg. La mine se vede burtica numai seara cand sunt balonata. Moama, sa vezi ce ma mai mandresc cu ea. Il pun pe tati sa ne faca poze si ma maimutzaresc in oglinda de n-ai vazut.
Oricum, unde neunde mancati papanasii aia, sa va ganditi si la mine si neaparat astept poze cu toate burticile care vor fi prezente la intalnire. Nu de alta, dar daca tot nu pot sa vin si eu, macar sa imi infig cutzitul in rana asa cum trebuie.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, lasa ca mananc eu o portie si pentru tine si iti trimit pachet numai kilogramele in plus. Mai vii aici pana nasti? Daca da, sigur ne vedem la papanasi. Si poate va chem la mine in gradina...sau mai bine la vecina "binevoitoare".

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

deci a ramas pe 11 mai? la ce ora? pana la ce ora lucrati voi? sau o comitem "in pauza de masa" daca exista asa ceva

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Tomasa
Roxana, eu chiar nu glumesc, INSIST, burtica e sexy,ca si purtatoarea, daaaaa?????
Si cu papanasii, noroc ca aseara am infulecat 2 in oras, ca altfel ce va injurammmmmmmmmm!!!!

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ses

Saru'mana! La fel si voua !

Dar tot nu mi-a raspuns nimeni daca iti poti vopsi parul pe timpul sarcinii...

ses 15+

Mamica de baiat

Eu asa am auzit ca daca nu iei una cu amoniac e ok!

Mergi la inceput

Terrapin, felicitari pt caruciorul albastru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ses-ule!!!!!, asa este cum spune Gabriella77. Te poti vopsi fara grija, numai ca produsul folosit nu trebuie sa contina amoniac. In sarcina sunt interzise decolorarea si permanentul! De vopsit o poti face o data pe luna. Ar fi de preferat sa apelezi la un salon unde sigur au vopsea de calitate, care poate fi folosita si de gravidiase.
Eu una am renuntat la vopsit pe timpul sarcinii si am apelat la o freza feng shui, ca sa nu arat ca o baba cu par pe picioare. M-am gandit ca o cura de un an fara porcarii in par, nu poate decat sa-mi prinda bine.
Trebuie sa iei in calcul faptul ca structura firului de par se deterioreaza, deoarece bebe iti consuma vitaminele si mineralele din organism. Acest fapt conduce de multe ori la caderea parului, deteriorarea unghiilor si a danturii.
Sfatul meu este - daca nu te mai suporti - sa tragi o vopseala cum ai mataluta chef. Daca nu arde tara, baga o freza mai ciudata si vei arata ca noua! Anul asta se poarta parul filat foarte scurt in varful capului si cu bretonul si lateralele lungi si asimetrice. Acest tip de tunsoare avantajeaza si fetele care nu s-au mai vopsit de ceva timp si au parul natural crescut la radacina. Dupa tuns va rezulta o freza in doua trepte, pe care puteti sa spuneti ca asa ati vrut voi sa va iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nana, lasa ca mananc eu o portie si pentru tine si iti trimit pachet numai kilogramele in plus. Mai vii aici pana nasti? Daca da, sigur ne vedem la papanasi. Si poate va chem la mine in gradina...sau mai bine la vecina "binevoitoare".

Eeee, pai cum sa nu vin, draga mea?
Vin acasa in Ro pe 30 mai si o sa stam pana pe 24 iunie.
Cum crezi ca nu veneam eu acasa sa ma vada si mamica mea cu burtica?!
Este un moment unic in viata unei femei, iar eu tin mult la chestia asta. Daca tot sunt atat de departe de ea, si pentru ca nu este asa cum mi-am imaginat eu dintotdeauna, ca atunci cand voi fi gravidutza mama imi va fi alaturi si ma va indruma ce si cum, macar bucuria asta sa i-o fac si sa vin sa ma vada cu burtika. Ma opresc aici ca ma apuca jalea.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Un site util cu luna in care va aflati. Imi place ca e personalizat. Cu data ma refer.

http://www.prenatal.it/curiosity/curiosity1.asp?areacode=LAY_CRS_Pubbl

21+

Mergi la inceput