Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Fetelor luatima si pe mine in calcul va rog,mi-ati facut o pofta de mor,de papanasi,pt mine nu este o problema data,sunt in medical,la PRODENTA eu am pe 10 mai la 11.00.Dar in functie si de voi.Astept o confirmare.Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pai eu aici nu am decat sa imi fac. Dar cum eu nu ma pricep, avem niste prieteni buni, tot romani, la care mancam si erau excelenti.
Acasa am facut doar o singura data si n-au iesit, insa asa i-am mancat de pofta!
Problema este cu branza aici, ca islandezii nu au decat feta si specialitati, nu au telemea de vaca.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

Primiti si din provincie?

ses 15+

Mamica de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela parca a mai crescut putin burtica mea,nu mult dar se vede daca imi iau un tricou mai mulat.ieri mi-am reanoit garderoba ptr burtica fiindca o sa mergem in weekend in vizita la niste prieteni si trebe sa ma mandresc si eu putin
ses eu mi-am vopsit parul si vad ca e totul ok cu bebelusha mea frumoasa.daca vrei til vopsesti,daca nu,nu!
terrapin felicitari ptr baietel
roxana unde esti tu grasana draga? ai o burta tare faina.vad ca burticoasele cu baietei au burtici tare faine si la noi,astea cu fetite abia se vad
o sa ne creasca si noua si o sa ni le expunem si noi
asa asa fetelor,faceti pofte pe aici ca sa pot eu pleca acasa cat mai repede.aici nu gasesc asa specialitati

danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

danielle cred ca fac si eu ca tine. Daca zici ca e ok... nici eu nu am auzit sa se intample ceva si nici gravidute nevopsite pe strada. Nimeni nu stia nimic legat de asta. Voi cauta intai vopsea pe baza naturala... daca nu gasesc.. iau ce foloseam normal.

Mamica de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu stiu ca vopseaua e periculoasa in primul trimestru, dupa aia...LIBER la culori!!

unde este "la gigi" ???? si mie imi plac papanasii - yam yam !! cine face o lista? vin si eu ca m-am plictisit de stat acasa...

Andries

Mergi la inceput

si ar trebui sa existe mese de nefumatori de-adevaratelea, ca mie de la fumul de tigara mi se face rau...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

venit de la eco acum jumate de ora. totul e ok, dezvoltare normala etc. iar nu a vrut sa ne arate ce e, am avut parte tot de genunchi, dar a zis doctorul ca din cat a reusit sa vada din lateral, din experienta lui (asa a zis el) se pare ca va fi fata. asa ca la pariul toata familia care prevedea baiat versus sotul meu singur care prevedea fata, a castigat cel din urma. desi nu prea ii convine, ar fi preferat baiat, dar . . . important e ca e sanatoasa si mai avem totusi o mica speranta pana luna viitoare.

va pup pe burtici (sa nu ma treceti inca cu carucior roz, pana nu avem rezultatul 100%)

19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Missy ce-o fi sanatos sa fie si daca-i baiat e bonus!! si eu sper sa-i creasca oo bebelului meu pana la urmatoarea ecografie

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Noroc ca mi'am facut papanasi sambata trecuta ca altfel muream si eu aici :) Sa ma laud ca i'am facut prima data in viata mea si mi'au iesit :) Bineinteles cu branza din Romania ca altfel nu am nici eu cum sa fac.

21+

Mergi la inceput