Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

vai fetelor ce active ati fost. Noi am lipsit putin ca am fost pe la servici azi si acum m-am intors.

Tomasa, eu cu Roxana suntem pe 11 la Prodenta. Da sunt si eu pt intalnire la restaurant sau in parc. Putem sa mergem la o terasa intr-un parc si sa ne si plimbam. In ce parc vreti?

Ses bine ati venit

Terrapin felicitari pentru baietel.

Missy si Andries ma bucur pt vestile bune de la eco

Nana tu unde vii in Ro? vii si in Bucuresti?

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Gabriela , eu ma simt bine in general dar mai am momente cu intarituri de burtik, asa ca incerc sa stau cuminte.

Roxana, ce dragutza esti, si ce burtik mare si simpatic . Ma bucur ca a decurs totul bine la Herghe. Lasa ca primesti CD la Prodenta.

Teodoran mai incerca la programare la eco, ca doamna era draguta.

Unde ne intalnim, ce si cum?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Nana, vad ca nu sunt singura care sufera in tacere ca mama nu e langa ea mai ales acum in perioada asta. E bine ca tu totusi ajungi acasa la sfarsitul lui mai ...eu cine stie cand voi vedea iar Romania, sigur dupa ce apare bebe. Eu sper ca mama sa vina la mine in perioada cand nasc(o saptamana inainte si vreo 2-3 dupa) deci imi va vedea burtica in culmea maretiei ei. Nu stiu ce m-as face daca n-ar veni sa ma ajute dupa ce nasc...de nu, facem cum a zis sotu' : il lasam vreo 2-3 luni pe bebe la clinica pana mai creste si apoi il luam acasa ca e prea mic la inceput ca sa ne descurcam cu el
Mai fetelor, ai vostrii soti cum se simt in postura de viitori tatici? Ca al meu face pipi in pantaloni numai cand se gandeste ca va avea un bebe mic in casa...si e dita-mai doctorul. Nu prea il vad in postura de tatic dar multa lume mi-a spus ca se va schimba radical dupa ce va aparea bebe.

Iuli21+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Nana tu unde vii in Ro? vii si in Bucuresti?

Poze

Iubita, eu sunt din Targoviste, la 70km de Bucuresti, dar mai mult ca sigur o sa ajung si in Bucuresti si la cumparaturi si la nasi. Asa ca tinem legatura.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

yeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Ma vopsesc!!!!
Nana senchiu pt link. Foarte util. M-a ajutat f mult si voi cauta o vopsea fara amoniac totusi, asa cum zice si Gabriela77 pentru ca si eu tot de amoniac aveam indoieli.

Annisia esti o dulce, dar daca ma tund cum zici tu pentru bb... ta-su intra in fibrilatii. Pana acum am avut numai frizuri d-astea, mai ciudatele: parul rosu scurt cu tepi, tunsori asimetrice, etc. Acum am si eu parul lung, egal in parti, usor ondulat si arat si eu ca o femeie de 30 de ani, viitoare mamica. Daca imi spuneai asta anul trecut, o luam ca pe o idee
M-ai facut curioasa.. tu cum ai parul?

P.S. Bai! Terminati-va cu papanasii aia, ca musc din voi!

ses 15+
Mamica de baiat

Mergi la inceput

Nana hai ca poate mai organizam o intalnire cand vii tu sa .

Iuli, noi avem un prieten care inainte sa fie tatic era tare petrecaret, si distractie. Si acum s-a cumintit, tot timpul e la cumparaturi pt bebe. Cred ca pentru barbati, primul copil e o etapa primordiala de maturizare.
Nici eu nu stiu cum va reactiona al meu. El e fericit ca asteptam fetita, ca asta isi dorea. Dar de cand sunt insarcinata, are mare grija de mine si cred ca o sa aiba grija si de fetita lui. Amandoi iubim copii f mult, avem mai multi nepoti si ne place sa petrecem timpul cu ei, asa ca sper ca o sa se descurce in postura de tatic.

Poze

Mergi la inceput

Christina dragutz site-ul, mi-am calculat si eu pe acolo, insemna ca intru in luna a 6 a.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am gasit informatii despre lotiunea autobronzanta in sarcina.
Se pare ca cele de la Vichy sunt safe.
Uitati www.e-sana.ro/index.php?a=590&p=3" target="_blank">aici informatii, poate mai intereseaza pe cineva!

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Missy, ce dragutza e Alexia ta cu ochi verzi, scumpa foc.

Fetelor am si eu o intrebare, pentru bebe care patut e mai bun ? cel din lemn sau celelalte demontabile care au si masa de infasat, gen tarc?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Un site util cu luna in care va aflati. Imi place ca e personalizat. Cu data ma refer.

http://www.prenatal.it/curiosity/curiosity1.asp?areacode=LAY_CRS_Pubbl

21+

Da, e chiar belea site-ul !

ses 15+
Mamica de baiat

Mergi la inceput