Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Mandarinutza, sotul meu nu e genul petrecaret dar pur si simplu am vazut ca nu prea are rabdare cu copii....ii vrea in preajma dar nu pentru mult timp. De aceea nici nu vrea sa se gandeasca la specializarea pediatrie pentru ca i se pare cel mai greu sa pui un diagnostic mai ales unui bebelus care nu se poate exprima verbal inca. El prefera sa taie pe masa de operatie(chirurgie) ...deci iti dai seama cam ce fire e ... Eu sper totusi ca atunci cand va constientiza ca bebele va fi al lui se va pune altfel problema.
Crishtina, exista si aici in Cipru magazin Prenatal(apropos de site-ul pe care l-ai pus) si chiar imi place foarte mult. Chiar am facut cateva cumparaturi de acolo haine de gravidute si pentru bebe. Si tin si cursuri prenatale la care sigur voi merge daca voi putea.

Iuli21+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Iuli, nu m-am gandit ca ai sot petrecaret, sa nu te superi dadeam un exemplu de schimbare de tatic.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Mandarinutza, am inteles ce-ai vrut sa zici...a fost doar un exemplu...cum sa ma supar...

Iuli21+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, eu vin oriunde, nu tin la restaurant. Poate fi o terasa la aer, intr-un parc, la fel de bine.
Mandarinutza, din experienta mea si a fetelor de la ian-feb 2005 eu sunt pt. pat pliant, din material, desi alea din lemn dau mai bine. Insa daca nu ai mult spatiu asta iti prinde bine ca il iei cu tine oriunde calatoresti, mare, munte, etc. Altfel ai fi nevoita ca pe langa cel din lemn sa mai ai si unul pliant pt. calatorii. Un alt avantaj mi s-a parut ca in asta din material nu se poate lovi. Eu am un copil foarte energic, asa a fost si ca bebelus, mereu se ridica, se misca, fatzaia si sigur s-ar fi lovit in barele din lemn, chiar si cu protectii de bumbac. Cat despre programari mi-e clar ca sunt gravida si m-a lasat neuronul. Va mai induc si pe voi in eroare, scuze.
Nana, cand vii in tara sigur te scoatem la papanasi, promit!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am uitat sa va spun felicitari tuturor care ati facut eco zilele astea pt. vestile bune! Conteaza doar sa fie bb sanatos, in rest Dumnezeu stie de ce ne trimite fete sau baieti si sunt convinsa ca alege bine Atat m-am stresat cand aveau fetele probleme si mereu citeam ceva de rau, incat am realizat inca o data ce minune va fi sa aducem pe lume copii sanatosi...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana ai o burtica tare frumoasa nu esti grasa deloc.

Daniela e mai bine sa stai acasa daca ai o sarcina cu probleme,cel mai important e bebelusul .

Pe mine fetetelor ma durut azi toata ziua ficatul,abia puteam sa respir pana sa-mi dau seama ca pitica mea era calare pe el,am simtito miscand chiar pe langa ficat in seara asta,acum cred ca si-a schimbat pozitia nu mai am nimic.

O seara placuta tuturor.

LAVINIA22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Scuze ca bag si eu nasul pe aici...da' Ripley iarasi bb sta cu kuru spre exterior? Ca asa facea si Ana, bine tin io minte, nu? Cred ca vrea sa va tina in suspans. .
Las ca s-a intoarce pana pe 10. Kriszti o pupa pe Ana si io burtica.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc pentru cuvintele dragute, acum parca nu ma mai simt asa durdulie.

Nana, nu e motiv sa plangi draguta, venirea la mama ta e o bucurie, si ne vedem chit ca vin eu la Targoviste.

Iuli, nu poti stii niciodata cum sunt barbatii dupa ce au BB. Nici al meu nu parea foarte responsabil inainte de Alex, ba chiar fugea de orice treaba casnica. Si totusi a adorat-o din prima clipa, cred ca e singura fiinta pe care o iubeste neconditionat si intr-un fel in care nu iubeste pe nimeni. M-a ajutat cu ea, cu baia, cu schimbatul, desi e super ocupat. Nu are mult timp nici acum, dar atunci cand sta cu ea e tare fericit.

Deci intalnirea ramane pe 11 mai?

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Ce activitate intensa aici.................
NANA buna treaba cu crema autobronzanta, chiar ma gandeam la asta si la noul produs de la Dove mai ales ca eu ma impac bine in general cu produsele din gama aceasta, dar dupa ce am citit articolul tau cred ca voi opta pentru Vichy. Am o piele alba si nu as vrea sa fiu dizgratioasa toata vara cu pielea mea ca laptele. Am sa intreb si medicul meu inainte pentru mai multa siguranta.
CRISTINA site-ul tau este ffff util............deci intram in luna a 6-a uraaaaaaaaa.
Cat despre vopseaua de par intr-adevar parereile sunt impartite si stiu fete care s-au vopsit toata perioada sarcinii si au bebei sanatosi.
Dr. meu mi-a recomandat vopsea fara amoniac si am ales-o pe cea de la L,oreal care mi-a placut. A doua oara am fost la salon si am cerut suvite cu vopsea fara amoniac si asta am obtinut.
Credeti-ma pe cuvant ca, faptul ca nu ma puteam vopsi imi crea un disconfort total..........asa ca am rezolvat problema asta.
Hotararea apartine oricum fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uitasem sa va spun de eco, stiu ca mai intrebaserati pe aici:

- placenta este grad I, 2,6 cm;

- IR-uri uterine 0,48 si 0,55 si IR ombilicala 0,77. Herghelegiu a zis ca sunt normale;

- pliul nucal a scazut, parca mai intrebase cineva de el daca poate scadea. In orice caz era 1,3 acum;

- colul era dubios de lung, cica 4,8 cm. Aici ma mir ca nu am avut vreodata peste 4,3, dar oricum inteleg ca e de bine.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput