Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by cucuoanceaquote:
Originally posted by CristinaGoji
Marina - tu ce faci? Dormi? N-ai mai aparut de ceva vreme.
Daca dorm? Hi, hi, ce gluma...
Uite, stateam in umbra sa vad daca imi simte careva lipsaSi in plus, am fost cam trista zilele astea fiindca scriu pe forum tot mai putine mamici si m-am gandit sa fac un pic de greva... Poate devin mai active mamicile care tot spun ca ne citesc, dar nu au ce sau nu au timp sa scrie.
Azi e ziua mamicii mele si toata ziua de ieri am fabricat la torturi diplomat dupa reteta Mirabelei. Sper ca au iesit bune, desi am avut la un moment dat un moment de panica, fiindca mi s-a parut ca dadea cremea sa se taie. In fine, am inchis ochii si mi-am repetat: "nu s-a taiat, nu s-a taiat". Acum...om vedea ce gust are
Asadar nici azi nu vom fi prea prezente fiindca petrecem
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
La multi ani pt. mama ta, sa fie sanatoasa, asta e cel mai important. Sigur sunt bune torturile, ai sa vezi.
Despre mamicile care nu mai scriu nu mai zic nimic, eu am intrebat de multe ori de ele si n-au dat nici un semn, asa ca m-am lasat...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eleņia spune:
monique o cafea suuupeeerrr mare s la mine te rog cu lapte s mult zahar ca sa a energizez un pic te rog
noi acelasi program cu treziri s tot tacamul
va pupez ca se trezeste s tre sai dau sa pape fructele c ma scoate din casa
e ffff urat afara in loc sa fie deja vreo 28-30 de grade aici parca vine iarna asa ca o sa iesim sa cumparam cate ceva de papa s inapoi acasa
la multi ani pt cei nascuti intr-o zi de 3 s mai adauga cate o lunita
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la Ploiesti! E o vreme super, ne luam revansa pt ziua de ieri pe care am petrecut-o in casa, fara somn, fara pofta de mancare, cu tipete si maraieli.. - azi cred ca vom sta mai mult pe afara, poate asa se va mai linisti!!!
Monique - buna tare cafeluta...multumim
Cristina - asa nu se calmeaza imediat cum se sparge gingiuta, si eu fraiera credeam ca am scapat asa usor, dar nu e chiar asa, de abia acum ies cu adevarat si e si rosie si umflata gingia....asta e, mai asteptam - dar faza haioasa care ma asteapta e ca..ii vad si pe cei de sus ca stau sa iasa, deja cred ca va fi ceva de vis, nici nu vreau sa ma gandesc!!!
Marina -- asa da? stai in umbra da???..azi te iertam ca e ziua mamei tale - La Multi Ani si sa-i dea Dzeu multa sanatate!!!! - dar de maine vezi tu...cum adik daca iti simte cineva lipsa???? tu vrei sa apelam la solutii extreme???
Cat despre mamicile care mai stau in umbra si nu mai zic nimic de atata vreme - poate chiar nu mai au timp si de forum, poate or fi singure ca multe dintre noi doar cu bebeii si clar sunt epuizate...deocamdata le acordam circumstante atenuante
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Buna dimineata si de la noi.
Mie nici nu-mi vine sa stau in camera cu calculatorul ca-i frig tare. Au fost cateva nopti si zile reci si se cunoaste. Plus ca nu mai avem nici apa calda. De maine in schimb, instalam centrala termica.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, multa sanatate mamei tale si "La multi ani". Sa fie fericita alaturi de cei dragi.
Mirabelac, ai plecat?
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Eunice, si Maruca tot cu tzitzi in topul preferintelor culinare. Dar incet, incet se va da ea pe brazda. Ieri i-am pus prima oara galbenus in piureutul de legume si i-a placut parca mai mult decat cel cu carnita. Carnita nu ii pun decat de vita, fiindca puiul e plin de hormoni si macar cat pot sa o feresc de asta. Imi pare rau de Petru (ce nume frumos! si noi ne gandeam ca ii punem Petru Marucai daca ar fi fost baiat, desigur, desi marea mea iubire e Ioachim, poate al treilea o iesi baiat si ii vom spune Ioachim Petru doar ca cu Cucu-Oancea in coada strica tot farmecul)
Multumesc pentru felicitarile transmise mamei mele. Sunt bucuroasa, dar in acelasi timp trista ca a mai imbatranit cu un an. Astazi face 67 de ani . Sper sa o tina dumnezeu inca 20 macar...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Le spuneam si mamicilor in parc, ieri, Maria a papat tzitzi de 2 ori in timpul zilei. Eram tare bucuroasa. Poate o vrea si mancare si tzitzi in loc de lapte praf.
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Gety - dar ceva poze nu vedem si noi???
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Fetele care se ocupa de prima pagina va rog inca o data daca puteti si cand aveti timp sa e treceti si pe noi cu statul in fundulet la 6 luni si 3 spat, si cu primii 2 dintisori la fix 7 luni.
Mirabela pt site-ul bucuriilor am aceeasi rugaminte si multi ici!!!
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Marina, urez si eu multa sanatate mamei tale, si ii doresc sa se bucure de nepoatele ei dragi cat mai mult! Petrecere frumoasa!
Tot stau si ma gandesc la bebei, cu dintisorii astia, pe mine ma mai jeneaza o masea de minte (la varsta asta) si doare rau... Ei saracii cu atatia dintisori de iesit...
Anca, tare vorbareata Luciana, mi-a placut mult de ea!
Eunice, eu beau cafea cu cofeina si nu am probleme cu cea mica... o perioada am baut fara cofeina...
Gety, ura pentru centrala! Sa vezi ce bine o sa fie...
Cristina, pe Vladic cel neastamparat! Se va cuminti el odata si-odata...
Alexutza, plimbarica placuta! Elenia, spor la cumparaturi!
Mirabelac, poftim inca o daca vrei; poate vei reusi sa tragi un pui de somn mai tarziu...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi