Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, doi dintisori odata... ce bine, la noi nici unul...
Marina, pe bunicul din partea mamei il chema Ioachim, auzi mai rar un nume asa frumos...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza- daaaa, iti dai seama ce dureri trebuie sa aiba grasanu meu..ooofff, dar vor iesi ei toti o data si o data

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Eunice, eu mi-am dorit 3 copii, mi se pare cel mai frumos lucru pe care il poti face in viata. Acum, e drept, m-am cam razgandit, fiindca mi-e tare greu cu doi. Probabil ca daca as mai avea unul mi s-ar parea ca era tare simplu cu doi. Eu nu din motive financiare stau pe ganduri, fiindca mare lucru nu avem nici pentru Ana si Maruca, ceea ce ma framanata pe mine mai tare si mai tare e faptul ca nu as avea TIMP pentru a sta suficient de mult cu fiecare si asta m-ar durea tare. SI acum ma apuca jalea cand ma gandesc cat stateam inainte cu Ana iar acum...de multe ori trebuie sa ma impart, fiindca inca nu au preocupari comune, iar Maruca are mai multa nevoie de mine sau, altfel spus, e mai dependenta de mine. Of, as vrea sa am cate o seara libera numai pentru Ana, sa ii citesc povesti, sa o culca, sa ne jucam, dar, dar, dar...trebuie sa o culc pe Maruca, iar ea fara tzitzi nu adoarme, deci...eu sunt baza. In fine, mai fur cate o ora cateodata, dar e greu. Maruca se plictiseste daca ii spun povesti Anei sau daca ma joc cu Ana. Trebuie mereu sa gasim activitati care sa o implice si pe ea, iar deocamdata e foarte greu. Bine, ma si gandesc ca al treilea s-ar putea sa fie tot fata, dar nu-i bai, singura problema ar fi ca chiar nu mai gasesc nici un nume pentru ea Oricum, acum inclin pentru a nu mai face un al treilea copil, sa vedem peste 2, 3 ani cum ma voi simti. Imi e clar ca copiii mei au probleme cu somnul, si daca mie acum la 31 de ani imi e de 10 ori mai greu sa rezist decat acum 4 ani...imi imaginez cum va fi peste inca 3, 4 ani Da, recunosc, motivele sunt cat de poate de egoiste si nu sunt mandra deloc de asta

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Mi se pare mie sau pagina asta 5 e latita oleaca??? sau nu mai vad eu bine??

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Marina, pe bunicul din partea mamei il chema Ioachim, auzi mai rar un nume asa frumos...[/b]

O, asa e. Mai ales ca la mine ar fi fost Ioachim si Ana... Acum iar imi vine sa ma gandesc la un al treilea

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Na, ca am trecut pe pag 6...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Ce probleme existentiale am si eu...cu paginile astea..

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Fetelor, vreau sa va intreb: voi cafeaua o beti cu cofeina sau fara? Ca eu o beau fara de cand eram in 7 luni de sarcina si asa tanjesc dupa o cafea zdravana, dar cu alaptatul asta...
Va las ca ma cheama datoria!
O zi linistita va doresc!

Eu beau ce dau fetele pe forum ... serios acuma, beau cafea cu cofeina (una dimineata) din sarcina si beau si acum, D n-are nici o treaba, doarme f bine si nu e agitat. Ideea este sa nu faci exces.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

gata am hranit kupil s acum dansam ca de nu tre sa stam dupa masa sa ne linistim trebuie muuuuulta miscare
s eu vroiam 2 sau 3 copii dar acum nu cred ca mai vreau inca unul mi sa cam terminat rabdarea cu darius cei drept e primul si la 30 de ani......
si mi se pare totusi ca nui acord destula atentie lui darius pt ca trebuie sa mai faci s o curatenie s o mancare etc s mi se pare ca trec zilele s eu nu am reusit sa stau destul cu arius s si acord atentia necesara(mama nebuna?)
ma duc sa trebaluiesc cate ceva s poate se incalzeste un pic afara sa putem iesi cu carutul nu cu masina

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mirabelac, ai plecat?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

PREZENT! Am hranit copilu' si acu' mi-a livrat al 2-lea kk. Revin!

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput