Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
lilina spune:
of...a adormit intr-un final in bratele mele
ma tinea de gat....nu mai vroia sa-mi dea drumul
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
alexutza_26 spune:
Lilina, Cristina - asa marait si agitat a fost si grasanu meu, cred totusi ca desi a crapat gingiuta si se vad zimtii (ca inca nu sunt dinti) mai are inca dureri...oooff, sper sa nu faca febra, i-am dat acum pana sa adorma 2,5ml Nurofen, poate se calmeaza si maine va fi mai linistit.
Fetili din Iasi - poze ceva? sau asteptam pana maine dimineata sa le savuram la o cafeluta????
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
scumpik_lui spune:
Buna seara fetelor!
Iar mi-am facut aparatie, dar de data asta nu vin cu vesti bune. Astazi am fost la medic cu Luca pt ca iesi mi-a tusit putin, iar azi noapte la 2 jumate ii scoteam mucisorii cu aspiratorul. Cine a auzit aspiratorul la ora aia a spus ca-s nebuna. Dar saracul puiut plangea ca nu putea sa sufle. Dupa ce l-a consultat mi-a spus medicul ca are rosu in gat, si e destul de tare. Asa ca i-a dat Cefaklor, Fluidol si nurofen, iar vineri tre sa ne prezentam la control.
Abia astazi am vazut de ce de sambata nu a vrut sa pape nimic altceva decat lapte, si acesta cand il papa gemes si mai plangea.
Iar toanta de mine nu si-a dat seama ca poate are ceva copilul
Am plecat si eu la somnic ca sunt tare obosita. Intru maine sa va arat niste poze cu un mic carutas...
Noapte buna!
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Azi dau eu -luta cu lapte. Fimea m-a trezit de la ora 5 si avea chef de joaca in ciuda eforturilor mele de a o adormi. Asa ca vre-o ora ne-am jucat in pat.
scumpik_lui pt LUCA sa se faca bine
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana Monique de !
Scumpik - imi pare rau ca-i bolnavior Luca. Da Doamne sa se faca bine cat mai curand!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani pentru Ariana Ioana!
Alexutza, Lilina - imi pare rau ca va chinuie dintiisorii si pe voi! Deci nu se linisteste imediat dupa ce taie gingiutza? Eu asa speram Dar cred ca o sa continui sa sper asa, ca altfel inebunesc Of, daca ati sti de cand tot astept sa se cuminteasca si copilul asta al meu! La inceput am sperat ca se linisteste dupa Botez, l-am botezat la 5 saptamani, n-a fost sa fie, dupa aia am asteptat sa treaca 3 luni, sa se linisteasca, iar n-a fost sa fie, am asteptat cele 6 luni cu sufletul la gura, iar nu, acum astept sa iasa dintisorii, dupa aia o sa astept cele 9 luni, iar dupa aia 1 an. Sper ca intrun final sa fie rasplatita asteptarea mea Cert ii ca m-am facut foarte rabdatoare in timp, si pentru aste trebuie sa-i multumesc lui Vladic.
Poze
CristinaGoji spune:
Marina - tu ce faci? Dormi? N-ai mai aparut de ceva vreme.
Poze
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Vreau si eu cafea, Monique!
Fac ceva treaba si ma intorc...
Scumpik, sanatate lui Luca!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Mirabelac spune:
Monique merci de ! Si al meu m-a trezit la 6 cu un kk si adio somn...
AncaMT am vazut Luciana vorbareata, s-a uitat si D. la ea si radea.
D a avut perioade scurte de agitatie de cand s-a nascut, nu pot sa ma plang, mai ales de cand sta in fundic si se joaca e mult mai linistit, in afara de perioadele cand nu are chef sa doarma noaptea.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
matahut spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Marina - tu ce faci? Dormi? N-ai mai aparut de ceva vreme.
Daca dorm? Hi, hi, ce gluma...
Uite, stateam in umbra sa vad daca imi simte careva lipsaSi in plus, am fost cam trista zilele astea fiindca scriu pe forum tot mai putine mamici si m-am gandit sa fac un pic de greva... Poate devin mai active mamicile care tot spun ca ne citesc, dar nu au ce sau nu au timp sa scrie.
Azi e ziua mamicii mele si toata ziua de ieri am fabricat la torturi diplomat dupa reteta Mirabelei. Sper ca au iesit bune, desi am avut la un moment dat un moment de panica, fiindca mi s-a parut ca dadea cremea sa se taie. In fine, am inchis ochii si mi-am repetat: "nu s-a taiat, nu s-a taiat". Acum...om vedea ce gust are
Asadar nici azi nu vom fi prea prezente fiindca petrecem
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)