***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alyna am vazut si eu filmuletul!!! I l-am aratat si sotului...

Am mai facut si eu unul... dar nu se vede poza intreaga.. in fine... pentru cine are chef sa vada inca un filmulet...
il postez www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7d9198e312e08cd7f678" target="_blank">AICI

Piticasigogosica NU ESTI SINGURA VRABIE care viseaza la "MALAI"!!! Iar IRIS este o SCUMPA... si ce machiaj

Lulu26, m-am mai linistit Credeam ca mi-o ia chiar toata lumea inainte Chiar mi-ar placea sa ne intalnim la spital... sa stam de vorba in timpul travaliului

Pauly, mersi

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andrada FFFFFFFFF FRUMOS filmuletul...
Dar la final nu am inteles ca ar trebui sa vina pe 13 daca nu pe 14...ce???
Hai ca pana una alta intru in tabara ta.VREAU SA VINA BEBE!!!!

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aloooo, blocarati site-ul cu filmuletze, bey! Vreau si io sa vaz si nu pot

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Pitica, 13 mai este DPN conform cu UM... si daca nu vine pana pe 13...atunci dr. a zis sa ma prezint luni pe 14 MAI ... de dimineata ca sa-mi provoace Poate daca sunteti mai multe in tabara mea... s-o incumeta si el sa vina... O fi un timid??? Atunci inseamna ca semana cu TA-SU ... ca cu mine nu are cum

Androix... nu stiu de ce nu poti vedea filmuletul... Si DIDIALEX mi-a zis ca nu poate sa-l vada Si... chiar se blocheaza SITE-ul de la filmulete??? Nu radeti daca e stupida intrebarea... dar in ultimul timp sunt mai lipsa cu neuronii

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu am vazut chiar acum ambele filmulete!
Bravo Alyna si Andrada!

Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Andrada, lasa-l sa vina pe lume cand vrea el. E mai bine daca e mai maricel, chiar daca tie iti e greu sa-l astepti.
DidiAlex, welcome back! Interesanta treaba cu rosu carmin pt ranile la san. Zici ca e de Best off? O sa retin ce ai scris Ellei - am feelingul ca ragadele nu ma vor ocoli nici la BB2.
IULIABRAILA, felicitari pt nasterea baietelului!
OK, Ella, atunci sa procedezi cum a zis pediatra. M-ai amuzat teribil cu faza ca placerea alaptatului a fost inventata de un barbat. Daca nu ai avea rani la sani, ai vedea ca e f placut. Totusi, chiar si cu durerile, ai sa vezi ca e o mare performanta sa vezi cum puiul tau creste din propriul tau lapte. Eu pe Matei il alaptam si la o ora in prima luna, asa ca te inteleg perfect ca e greu cu ranile. Puiul de om insa ne invata ce e Rabdarea!
Alyna24, felicitari! Am reusit sa vedem filmuletul! Imi place faza unde iti mangaiai burtica! A vazut si Matei filmul si vroia neaparat sa puna mana pe BB. Degeaba i-am explicat ca e doar un filmuletz...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Felicitari Iuliabraila pt baietel..hai ca nu e asa mic, avand in vedere ca ai avut doar 35 de sapt! Sa va refaceti repede amandoi si va asteptam cat mai curand pe forum!
E o scumpica Iris, pitico! Sa va traiasca...foarte frumoase pozele in 3(+1)...asteptam cat mai curand poze in 4
Andrada, f. frumoase filmuletele...si Alyna, super filmuletul, mai ales ca nu ma mai pot satura privind la Davidutzul tau...
Mi-am rezolvat si eu cu medicul pediatru, am vb cu ea si a fost draguta si mi-a si dat adeverinta sa pot iesi cu bebe din spital..mi-a dat cartea de vizita si daca ma lasa vineri pe 18 acasa, ar veni pe 21, luni, in vizita. Dar mi-a zis ca poate vine sambata, chiar daca nu are program.

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, multumesc pentru info despre baia bebelusului- le-am notat pe toate si cand intru in concediu ma apuc sa studiez! si pentru diana, alyna, androix, liviana, eimotto si ella!

iuliabraila pentru bebe - sa se faca mare si voinic! madybulancea multumim de vesti - sa ne tii la curent. pentru tine cand vine marele eveniment?

didi, bine ai revenit activ... asteptam vesti bune de la doctor!

pitica iris-pisica e haioasa foc!

am reusit sa vad filmuletele - super tari! bravo alyna si andrada

elteka, jos palaria pentru 6 km! eu am mers azi max.500 m si eram terminata...

Andreea 32+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by andradap
Lulu26, m-am mai linistit Credeam ca mi-o ia chiar toata lumea inainte Chiar mi-ar placea sa ne intalnim la spital... sa stam de vorba in timpul travaliului

Tinem legatura... si mie mi-ar place

Mergi la inceput

Liviana... eu il las... ca eu chiar NU SUNT ADEPTA NASTERII PROVOCATE... Dar ma rog si eu de el.... sa se nasca pe 13 sau chiar pe 14 mai inainte de PROVOCARE... Nu vreau mai devreme... dar makr sa nu fie PROVOCATA... As putea sa-i zic dr. ca nu vreau dar ce te faci cu placenta...care de mult scartaie...
Plus ca de 2 zile am o stare de agitatie, nervozitate dusa la extrem.... DORM MUUULT (apropae 12 ore pe noapte) si cu toate astea sunt mai agitata si mai nervoasa ca atunci cand nu apucam sa dorm decat 4-5 ore . Nu cred ca e DEPRESIE PRENATALA.... pentru ca NU E SIGUR DEPRESIE...

Dianalaura... se poate orice PEDIATRU? De la orice spital? Adik as putea sa vb cu mama sa-mi dea aceasta adeverinta??? Dar... cum poate sa dea adeverinta inainte de a se naste bebe??? Ooof... CATA BIROCRATIE... zau!!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput