***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

DidiAlex si Pitica - bafta la doctor!
Pitica la CMU e asa: 40 ron control si 80 ron consultatie, depinde ce-ti face.

Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Alyna, acum am vazut filmuletul.E foarte frumos, iar de Davidutz nici nu mai zic:e ca un printisor.Felicitari!Aveti un copil foarte reusit!

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

M-am intors de la doctor:

e tareeee ciudat,se pare ca,colul meu care acum 2 saptamani era pozitionat de mastere acum e normal,adica posterior,inchis bine merci
Se pare ca are de gand sa mai stea asa cum simt si eu.Mi-e teama chiar sa nu depasesc 15 mai.
La eco capul lui bebe e deja de 40 de saptamni si destul de jos in bazin ,lichid mai este
Sper sa nu nasc un baietoi...
Acum sunt un pic contrariata parca as vrea sa vine mai repede

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

iulia felicitari pentru bebe florin mario, sa fie sanatos si mancacios.

elteka am cumparat si un baby monitor si tot ne gandim unde sa il montam ca parca pe patut nu sta bine.

pitica pai tot de mini tampoane vorbesc si eu, vreo 2-3/zi.

alyna merge si m-am jelit ingrozitor uitandu-ma la filmulet .

Mica 38 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Hai ca am inebunit in loc de vroiam sa pun ..vrabia malai viseaza

Iulia sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

didialex,
multumesc mult pentru sfat, ideea e ca fara pompa la mine nu curge nimic si nu pot sa ma laud ca la pompa nu doare...am incercat si protectia de silicon si nu stie sa apuce sanul ...
Pompa e Aent si e ok zic io...

Mergi la inceput

Burtici AM PUS POZE NOI cu Iris pisica la o petrecere ,cu ea ci Corbu catelusul de care va spuneam si burtica mea.Ce m-am mai chinuit sa pozez burtica din cauza blizului...

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by andradap

Lulu26, doar 1 sapt. la tine??? Aoleo...ce ma fac??? Eu parca vad ca nu ne intalnim!!! Eu am un sentiment asa de "GRI" si anume ca al meu fiu sta pana pe 14 cand il da afara doctorita cu FORTA!!!

Minim o saptamana
Adica mai are de stat...asa ca nu-ti face pb...mai avem de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Iuliabraila, felicitari!!!!! Suntem bucuroase sa auzim ca totul e bine!!!! Multumim Madybulancea pt ca ne tii la curent.
Cioaca, nu e nicio problema daca bebe se naste la 37s si 5z. Oricum din cite stiu ritmul lui de crestere incetineste dupa 38s. Dar daca tu nu te simti pregatita...mai asteapta. Daca nasterea se declanseaza spontan, vin doctora si anestezista noaptea? Daca da, atunci mai asteapta. Dar sa stii ca o cezariana de urgenta cum am avut eu, nu e deloc "confortabila' dpdv psihic. Simti ca totul se precipita, ca sunt numai fete ingrijorate, ca sala nu e sterilizata ca tocmai se terminase o operatie,ca anesteistul nu mai apare, ca doctorul zbiara ca sa se formeze echipa etc.
Va pup
Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chris27 te mai deranjez cu o intrebare.
cum ti sa parut sectia de neonatologie di doctorii.am inteles ca ii proaspat renovat spitalul, si curat, cum de sa infectat micuta Daphnee.te rog sa nu te superi ca te intreb, dar sunt destul de speriata de cele intamplate.un ptr tine si micuta ta.

alyna ii super filmuletul.

andradap foarte frumoase cumparaturile ptr Antonio si filmuletul.

iuliabraila sa-ti ajute Dumnezeu sa fiti bine amandoi, si sa veniti repede acasa.

pupici,

33+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput