***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica ma inebunesti cu fetita asta a ta. Bai si cainele e spuer tare.

Am trimis la serviciu ce am gasit de la voi cu cei 15% si cu salariu mediu pe unitate prevazut pentru nastere. Si stiti ce mi-au raspuns?? Ca nu exista contract colecticv de munca la nivel de unitate. Pai astia sunt cam prosti, pai atunci se aplica obligatoriu prevederile celui la nivel national, nu??? Si atunci unde au prevazut ei cei 100$ pentru nastere ca in contractul individual de munca nu este prevazut nimic.
Vai ce m-am enervat.

Mica 38 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AMELY.... PUMNII STRANSI pt. MAINE!!! Sa ai parte de un BEBE SANATOS!!! MANCACIOS SI VOIOS TARE!!!

Dideip... asteptam vesti si de la tine MAINE

PS: Maine o sa fie iar o zi cu pus sare pe rana... in cazul meu sau mai bine zis cu multi bebei nascuti...

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andrada,Sobi,Dianalaura,Mica pentru Iris.Vorba Livianei nu exista mama mai mandra ca mine.Mai e putin si veti vedea si voi.
Catelusul e pui de ciobanesc carpatin,e ultimul mohican fiindca a trebuit sa renuntam la intreaca canisa.
Dar de burtica mea nu spuneti nimic?
Amely ..eu mai am de asteptat

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

IuliaBraila Felicitari pentru bebe strumf!!! Multa sanatate in continuare Si asteptam sa te intorci ;)

Madibulancea, merci pentru vesti

DidiAlex Multa sanatate si succes la doctor, sa te intorci vesela

Dideip,
Nastere usoara, bebel mancacios, cumintel!!!! Mai ai un pic si ai intalnire cu baietelul tau ;)

Amely,
Nastere usoara si recuperare usoara dupa cezariana Maine poate aflam vesti la curs

Andrada, Alyna, am vazut filmuletele si mi-au dat lacrimile!

Eleteka, 6km!??! Esti sportiva noastra ;)

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Pai andrada adeverinta aia normal ti-o elibereaza dr de familie la care il inscrii pe bebe. Teoretic dupa ce se naste bebe trebuia sa mearga sotul meu cu datele bebelului (presupun cu o adeverinta de la spital) la dr asta, si pe baza adeverintei aleia ii facea ea fisa lui bebe si ii elibera sotului meu adeverinta respectiva. Dar daca tot m-am dus eu pana acolo si am discutat, a zis sa il scuteasca pe sotul meu de un drum, si mi-a dat o adeverinta: prin prezenta, nou nascutul MUSAT IANIS STEFAN va figura pe lista mea de pacienti. Semnata si parafata. Si in ziua cand ma externez o sun si ii spun unde locuiesc exact, sa stie unde sa vina in vizita la bebe. Oricum, banuiesc ca stiti ca dr au obligatia sa vina acasa o singura data. Mai demult, cand erau asistente care faceau numai teren, acestea veneau de mai multe ori in vizita la bebe acasa, dar acum din cate am inteles dr vine o data si asistenta o data sau de 2 ori. In rest mergi tu la cabinet, si la vaccin, si la masuratori.
Banuiesc ca pe paula-dideip au apucat-o totusi contractiile si a plecat la spital, altfel banuiesc ca ne-ar fi anuntat...iti tinem pumnii paula
diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dianalaura, mersi de informatii... Deci tot la dr. de familie ajung... NOROC ca se ocupa si de copii.... Probabil la ea il inscriu si pe bebe... iar de urmarit are cine

Gata... eu iar simt ca nu mai POOOOT.... Nu stiu ce-o fi cu mine in ultimul timp... N uma mai doare nimik dar sunt o somnoroasa maaaare!!!

Ma bag la o baita calda si apoi la somn!!!

VA pup!!! NOAPTE BUNA!!!

PS: Din nou pentru fetele de maine (Dideip si AMELY.. .dar poate si SURPRIZE de la alte mamici )

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Iuliabraila, sa traiasca bebe Florin Mario!

Noi astazi ... Probabil ca odihna si leneveala de astazi si-au facut efectul! Sper sa nu am ceva urmari ... sa nasc mai repede!

Andrada, si mie mi s-a blocat site-ul cand am vrut sa vad al doilea filmulet!

Mica, in legatura cu cei 15% si eu am primit acelasi raspuns: nu s-a modificat anul acesta contractul la nivel de unitate si chiar daca legea se aplica din 29 ianuarie 2007, nu pot sa-mi dea acest drept!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Amely, nastere usoara!!!sa se nasca bebe sanatos si grasun! tin pumnii pt maine si fac si eu galerie:

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Nicoll, LA multi ani! BB sanatos si norocos!!!

Amely nastere usoara si sa fie asa cum va doriti voi!

Ella, pediatra de la Budimex imi spunea ca daca nu curge cate 1 picatura pe secunda (cum Doamne iarta-ma ca la mine nici batut nu curgea!) cand e bb pus sa suga exista o problema.
Din cate am citit pe aici pe la Odisee pompa asta Avent ar fi foarte buna. Io am incercat-o doar pe cea de la Chicco si era o scartzaitoare mare. Dar si-a facut treaba. Am mai folosit Medela electrica, inchiriata de la farmacie aici, dar nu am scos in strop si asta cand avea deja copilul vreo 3 luni.

Va trebui sa iti cauti pompa care ti se potriveste pt a nu iti pierde lactatia. dar asta stii deja din teorie.
Mai conteaza asa:
1. sa ii introduci lu BB toata zona maron in gura, ideal ar fi sa te ajute cineva care se pricepe.
2. pozitia lu bb la san. Daduse pe aici o doamna
emai, nu-i i-am retinutz exact nick-ul niste linkuri fff bune de frunzarit.

Daca nu rezolvi cumva pasii o sa faci cumva furia laptelui. Sau ai facut-o deja?
Si, daca nu reusesti si nu reusesti sa stii ca nu e sfarsitul lumii. Sincer, bb are nevoie de mama lui sanatoasa si intreaga la mine.

Am incercat sa vad si io filmele dar is pe laptop si nu am reusit nimik Maine

Fetele care vor naste la Giulesti: maternitatea nu se darama dar personalul, si aici nu ma refer la dr-i ci la asistentele is de groaza. Asa ca tratatile cu indiferenta si feti fi fericite. Este un subiect despre maternitate pe forumul : Nasteri si acolo gasiti info utile. Corap, pp ca a nascut deja acolo recent. Ideal ar fi sa nimeriti peste o moasa, pe care io am scapat-o: Ani. Venea si le invata pe fete si cum sa alapteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna seara mamici si viitoare mamici.N-am mai scris de ceva timp dar am citit tot pana acum.Vreau sa felicit si eu proaspetele mamici,aveti niste bebei superbi,sa va traiasca si sa va bucurati de eiBafta multa fetelor care se pregatesc sa nasca zilele urmatoare.Sa aveti parte de nasteri usoare si bebei de nota 10!

Mergi la inceput