***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ce am facut la Dr? nici nu stiu de ce am mai fost la el. Pp ca si pt moasa care o sa imi vina acasa dupa ce voi naste si cu care lucreaza vestitul meu dr.

Ma lamurisem de dimineatza de la spital. BB meu e mik si io am fost nitel socata si de faptul ca DPB era 124mm. care de fapt e 94mm plus ca la 2 kg era in afara limitelor intervalului dat masuratori. Acu cei de la spital mi-au facut eco si mi-au spus ca bb e mik dar nu tre sa fac comparatie cu bb1 pt ca fiecare are stilul lui. Nu au date pt o analiza in dinamica si in plus placenta mea e okei. Asa ca tre sa astept.
Oricum, au confirmat ceea ce spunea Miniuta ca erorile sunt foarte mari la varsta asta.

Stresul meu venea si din faptul ca toate eco mele, adika vreo 10 le-am facut la acelasi medic. Nu am facut o analiza in alta parte. Totul la el. Daca as fi avut 2 pareri imi spuneam: Las ca a gresit! Dar nu poti sa nu te intrebi: bine a gresit acu dar cand a masurat sau cand stiu io ce a mai facut!

In plus nu am gasit un dr care sa asiste la nastere. Nu stiu cum functioneaza sistemul dar cei din spital nu prea au cabinete particulare, sau or fi avand, dar io nu i-am depistat atunci cand imi cautam medic.Si am cautat.

Oricum nu mi-au dat nici un tratament nimik. Oricum fusesem avizata sa nu incerc mai stiu io ce tratament.

Asa cum spunea Iri, saptamana trecuta: Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Adina-Adinell, la 36 s spun unii dr ca ar fi termenul. Daca treci de 38 e perfect.

Edit: Ankaa, o mamica ne ajuta sa iesim la liman din superstii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Mai e putin si se termina si capitolul asta.Oare cine se incumeta sa deschida unul nou?

Mergi la inceput

Eu am niste emotii cand ma gandesc la nastere,desi mai e pana atunci.Sunt doar in sapt 32..sper sa fie totul ok,sa astepte bebe macar pana in sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Didialex, pana la urma daca in rest esti bine si tu si bebe, nu conteaza ca e el mai micut..lasa ca o sa recupereze el...
Ma retrag si eu...al meu sot sforaie de mult....noapte buna tuturor si asteptam vesti proaspete de prin spitale.
multe pentru fetele ce urmeaza. Didi, stii cumva ca a nascut Corap?

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Buna seara burtici mamici,

Sot manuc relateaza fericitul eveniment.

Astazi dimineatza la ora 07:45 am cunoscut-o in sfarsit pe fetitza noastra Maria Cristina care s-a nascut cu 3kg si 400 grame si 50 cm. Apgar 9.... Suntem dolofani si frumosi. Mami este bine si foarte fericita, la fel si eu !

Sanatate tuturor si multa BAFTA burticilor care urmeaza.

pozele urmeaza sa apara !!!

38+

Mergi la inceput

Noapte buna si un somn linistit sa aveti.Eu din pacate nu pot adormiPuiutul e ff ocupat la ora asta,cred ca iar muta mobila prin burtica,cum spune taticul lui

Mergi la inceput

ManuC si sot de Manu felicitari pt fetita dolofana.Sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii.Asteptam vesti in continuare..si bineinteles si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by mica0307

pitica ma inebunesti cu fetita asta a ta. Bai si cainele e spuer tare.

Am trimis la serviciu ce am gasit de la voi cu cei 15% si cu salariu mediu pe unitate prevazut pentru nastere. Si stiti ce mi-au raspuns?? Ca nu exista contract colecticv de munca la nivel de unitate. Pai astia sunt cam prosti, pai atunci se aplica obligatoriu prevederile celui la nivel national, nu??? Si atunci unde au prevazut ei cei 100$ pentru nastere ca in contractul individual de munca nu este prevazut nimic.
Vai ce m-am enervat.

Mica 38 Maya Alexandra

Poze

da, indiferent daca aveti contract colectiv la nivel de unitate, prevederile celui la nivel national sunt imperative, reprezinta minimul legal, deci nu pot fi incalcate in sensul in care printr-un contract colectiv la nivel inferior sa fie stipulate sume mai mici, in speta noastra.
Spune-le ca ii actionezi in instanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

.
didialex,

cu alaptatul la mine sta asa:
am trecut de furia laptelui, am avut-o , normal, cand m-am intors de la maternitate; niste bolovani de n-am pomenit, eu care am avut mereu sani mici si eram complexata, acum parca aveam implant, ma uitam in oglinda si nu-mi venea sa cred
In acest moment a trebuit sa pun pompa si dupa 1 ora am reusit sa mulg din amandoi 130 mll.
Dupa aia mi-a fost teama sa nu raman fara lapte si am inceput cu ceai de anason si chimen, galactogil ; la asta din urma am renuntat fiindca are zahar in el si banui ca de la el ma balonez rau.
Pozitia de alaptat e corecta, m-a pus si pediatra sa fac o demonstratie si s-a aratat foarte multumita; bebe apuca toata areola(partea maro cum ii spui tu, la mine e roz, ca sunt albinoasa) dar atunci cand il "mufez" simt ca mor de durere si strang din dinti de-mi dau lacrimile si in acest moment imi promit ca gata, asta e ultima oara, ma duc direct si iau pastila de intarcat; dupa care bebe incepe sa traga, durerea dispare treptat, vad fata lui bebe atat de fericita si uit ; si uite asa o iau de la capat cu fiecare tura de alaptat.
Acuma stau cu sanii la vedere, plini de alifie, am trecut deocamdata pe crema de galbenele, ca nu stiu ce sa mai incerc, dar ma enervez rau cand mai vine cineva in vizita, ca tre sa-mi pun padurile pe sani si bustiera de alaptat...

asa ca doresc viitoarelor mamici sa aiba parte de sani rezistenti, ca la mine e material de proasta calitate, nici dureri n-am putut sa suport, nici sfarcuri bune de morfolit nu am...dar nu ma plang, ci doar constat

Mergi la inceput