***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 24
DidiAlex spune:
Tot io! azi am innebunit ![]()
IuliaBraila Felicitari, sa va traiasca puiul mult dorit!!!
Doamnelor, vin cu o rugaminte mai anormala, sa-i zic asa. Isi face zilele astea vreo una dintre voi, sau merge vreo una dintre voi la IDS Dorobanti nr 58 pt analize?
Sun intr-o disperare la ei si imi dau ton de fax. Asta dupa ce la inceputul lu aprilie m-au plimbat cu una cu alta si mi-au spus sa sun mai tarziu pt o programare pt 3 mai, care e chiar azi! E vorba desre un tipaj viral si HPV la o fiinta draga mie a carui test papa e prost.![]()
Multzam anticipat
Alyna24 spune:
Scuzeeeeeeeeeeeee!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
ella_74 spune:
didialex,
mai zi-mi de crema aia de sani ca sunt terminata; tocmai am alaptat si sanul drept e o rana tot, are numai crestaturi prin care iese sange...am pus garmastan cu bepanten, am luat de la farmacie si niste comprese bioclin speciale pentru rani de alaptat...nu stiu ce sa mai incerc...sunt disperata, ca la ce rani am si daca pun pompa doare la fel de tare.
Lbelciug,
tocmai a fost pediatra la mine si am vorbit despre ce am voie sa mananc si ce nu; mi-a spus fara lapte dulce, fara cruditati in special salate, fara fructe crude; acuma stii cum e , fiecare doctor o sa spuna altceva; eu si asa iau sabsimplex si espumisan, ma gandesc ca daca mai mananc si crud, nu stiu cum o sa fie...
ma gandesc ca vin fructele de sezon si suna cam aiurea compot de capsuni, nu?![]()

O sa fie greu, deja imi e din cauza ranilor care n-au cum sa se vindece fiindca intre turele de alaptat nu trec mai mult de 3 ore si oricat m-as unge, degeaba...
am tot citit ca alaptatul este o placere; cred ca tampenia a asta a fost scrisa de un barbat
andradap spune:
Addinel... de la 37 de sapt. deja nu se mai numeste nastere prematura... Deci de la 37 de sapt. este mai mult ca sigur ca BEBE este OK daca se naste... Dar sa stii ca si la 32 de sapt. daca se naste poate fi bine mersi... dar nu ase descurca sa respire chiar singurel
Daca mai ai rabdare iti dau link cu un nou montaj.... mai bine facut ![]()
ELTEKA,
normal ca pe mine ma LAUDA sotul tau... ca doar Eu am fost RTISTA care a facut MONTAJUL nu??? Si nu cred sa aibe vreo legatura cu pletele sau cu ochii ![]()

DIDI, sa imi dai numarul de tel. sa incerc si eu din Ro... poate merge 
Iuliabraila felicitari pt. BEBE GRABIT!!! Se face el mare UNA-DOUA!!!
Multumim MadyBulancea ca ne-ai tinut la curent! 
HAINUTZE Antonio
Andrada
38+ cu
Antonio
Alyna24 spune:

Alyna24 spune:
Felicitari, Iuliabraila!
ancamari spune:
Felicitari IULIABRAILA! Si sa creasca mare baietelul!
Multumim Madybulancea pt veste, te mai asteptam cu vesti bune!
Cioaca (crisa) - poate ar fi bine sa mai amani o sapt daca te smti bine si nu ai nici un simptom de declansare a nasterii. Uite al meu s-a intors de curand, ieri am vazut la eco ca e pe drumul cel bun. Mai da-i un pic de timp! Cat de mare e acum? Si "doctoritele" tale sa fie dragute si sa vina si de urgenta, daca tot lucrezi acolo cu ele. Nu te panica de acum, mai vezi cum te simti si peste o saptamana, nu cred ca esti obligata sa schimbi data chiar acum.
Addinel - dupa capul meu ar trebui sa fie macar 36 sapt implinite, dar oricum in zona asta nu mai apar probleme mari, poate chiar deloc, acum depinde si cat e bebel de dezvoltat.
Dideip - mult curaj! Dar poate sa mai dureze si cateva zile, asa am vazut la o colega de serviciu care fiind aproape de termen, dupa ce a curs dopul s-a apucat sa se plimbe ca sa se declanseze nasterea de la sine, si s-a tot plimbat cateva zile. Preventiv pun majoretele in miscare

Chris - bine ai venit acasa si ca ati scapat cu bine!
Alyna, Ella si Eimotto - multam de sfaturi si bravo voua ca va descurcati asa de bine cu bebeii!
Elteka - ai fost super cu termometrul!
Moberi - placenta mea e gr. III de la eco din sapt 32 cel putin, cu calcefierea nu stiu ce sa zic, cred ca Andrada stie de chestia asta.
Anca, 37+
Andrei Cristian
burtica
Alyna24 spune:
Acum merge!!!!!!!!!!!!!!
addinel spune:
andrada, anca
merci mult pentru lamuriri... am un stres mai nou, sa nu carecumva sa nasc inainte de vreme... nu stiu ce m-a apucat.
andrada, evident ca astept noul fiulmulet.. poate imi trimiti un link pe mess, asa nu-l pierd sigur.
pupici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
DidiAlex spune:
Ella, in legatura cu rosu carmin, solutia medicinala, nu e crema. e precum cel pe care il folosim la cuticule...dar il achizitionezi de la farmacie.
Asadar incepi cu sanul cel mai dureros. Io aveam 6 saptamani cand o pediatra din Budimex m-a luminat.
Ai dreptate cu alaptatul si poveste scrisa de barbati.
Te ungi cu solutia asta care usuca si sanul raspectiv nu il mai da-i lu bb. Te mulgi. Ii da-i doar din celalalt san. Ii ajunge sigur pt ca e micutz. Ii ajungea lui Robert al meu care avea 4,5 kg si 6 saptamni ii ajunge si lu David al tau. Si fix te mulgi dupa fiecare alaptat ca el, sanul sa isi mentina stadiul in cerere, scoti tot pana la ultima picatura.
Deci cam de vreo 7-8 ori in 24 h. Daca poti sa nu ii acoperi ar fi si mai bine. Stiu ca suna ciudat dar incercasem tot.
Am inceput operatiunea asta marti si vineri eram ca noua la ambii sani. Important este sa observi ca faci coaja si pica pt ca io ajunsesem sa imi pierd mintile cu ranile astea. Eram ca Mesterul Manole. Odata pus la san bb le desfacea si tot asa..
Nu o sa iti spun "las' trece". Era pt mine cel mai enervant sfat pe care il puteam primi atunci. Imi pierdusem cam toate sperantzele ca as putea sa alaptez si io cat de cat. Si asa nu eram o laptareasa si putinul pe care il aveam nu il putea da din cauza ranilor.
Da de veste daca nu intelegi ceva ca detaliez punct cu punct cand ma intorc de la medic. Cumpara intre timp solutia. Pompa buna ai, da?
p.s. si io tot blonda sunt la ten si tare greu ma vindec.