***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 23
cioaca spune:
ANDROXI sunt programata la cezariana caci flacul meu nu a avut bunavointa sa se intoarca .
Am stabiltit data asta ca atunci iese anestezista mea din gara si sa imi poata da ea anestezie.Dupa cum am mai spus si in mesajul anterior eu sunt asistenta medicala pe sectie de anestezie terapie intensiva si pun mare baza pe anestezit in aceasta operatie.Anestezista imi este foarte apropiata si nu ar fi nicio problema ca vine si in alta zi dar ma gandeam sa nu o mai pun pe drumuri in alta zi ca este si ea insarcinata in 5 luni.Sper sa intelegeti ce vreau sa va zic caci in capul meu este o furtuna totala.
carrie spune:
Crisa chiar de ce sa nasti la 37 de saptamani?
am vb cu dr a zis sa nu ma stressez de oarecare oscilatii de tensiune!mi-a zis sa stau cuminte we asta si apoi o sa am 38 de saptamnani Doamne ajuta!
dar intrebare: io care am tensiune f mica e ok epidurala daca totusi ma decid ptr ea?ca am inteles ca scade tensiunea.
Iulia asteptam cu nerabdare vesti, totul va fi ok o sa vezi!
Cristiana
37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
crisa cred ca am postat deodata.parerea mea e sa il lasi pe bb sa ajunga la termen si sa plimbi anestezista daca iti e si prietena buna!
Cristiana
37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
madybulancea spune:
Fetele a nascut IULIABRAILA un baietel, la ora 12:00,2450...nastere prin cezariana...mai multe nu stiu de ei,decat ca sunt ok iar ea e f fericita...poate ajung sa o vad si atunci va dau mai multe detalii!!!
Va multumeste ca ati fost alturi de ea!
moberi spune:
Salut burticutelorsi proaspetelor mamici!
Raportam si noi in sfarsit programarea la cezariana, in 17 mai ne prezentam la spital cu surle si trambite si ne pregatim de marele eveniment!
In alta ordine de idei ieri la 36 saptamani bebe avea 2750 g , mediu din ce am mai citit pe la voi, in schimb placenta era deja grad III cu puncte de calcifiere.Sper sa nu fie probleme, cel mai groaza imi este de o nastere pe nepregatite....mi-ar fi tare groaza sa se declanseze travaliul si sa trebuiasca sa string medic, anestezist etc pt o cezariana de urgenta.Sper doar sa nu fie cazul!
In rest noi suntem bine, in afara de dependenta de forum..nu atat la scris cat la citit!!!De saptamana viitoare voi ramane acasa, desi mi se pare mai mult decat rezonabiol ca am mers la servici pina cu 10 zile inainte de nastere...totusi parca ma incearca niste indoieli...ceva de genul oare sa nu mai merg 2-3 zile....Cred ca sunt dusa cu capul... sau nu????
+36
addinel spune:
felicitari iuliabraila... sa fiti sanatosi si mereu la fel de fericiti ca acum...
madybulancea iti multumim pentru vesti. daca ajungi la ea sa-i transmiti urarile noastre si sa-i spui ca o asteptam cat mai repede acasa cu povesti.
elouuuu! am pus si eu o intrebare, ma destreseaza cineva, va roog?
pupici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Androix spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Androix - eu zic, vreau si eu un baietel ca Filipu' ! (desi poza de pus la dosar tot n-ai trimis-o
)
pai tre sa fac cumva cu poza aia: ori fac alta ori ma pun sa caut prin cd-uri ca le-am scris si am sters din compu. Oricum va anunt din vreme si n-o las la vedere decat o perioada limitata Cioaca, deci daca e vorba de data de 13, afla ca Filipu e nascut pe 13 mai 2005 care in anul ala a picat si vineri. Si e norocos nevoie mare, am mai zsi eu, cu asa mama ca mine cred si eu ca a dat norocul peste el
Daca nu asta te ingrijoreaza si sfatul meu este sa mai ai rabdare. Ce daca nu s-a intors, credeam ca vreti sa scoateti copilul mai devreme din alte motive.
Nu-ti fie teama sa te ghidezi dupa instinct. Nu esti nici ridicola nici exagerata. Ai sa vezi ca dupa venirea copilului multe lucruri le vei rezolva asa dupa cum iti sopteste instinctul care se va dovedi cel mai bun!
Iulia
felicitari! Las' ca se face baietelul tau grabit mare!Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Alyna24 spune:
Sper sa se vada acum!Daca nu....asta e!Inseamna ca ceva nu stiu
sa fac sa-i dau share!

Alyna24 spune:

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

, vreau si eu un baietel ca Filipu' ! (desi poza de pus la dosar tot n-ai trimis-o