***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

dianalaura e f normal sa curga chiar putin sange din cauza "zgarmaniturilor"

andradap suuuuuuuper filmuletzul tau
Am fost la medic...mai avem de asteptat cam o sapt . Devine asa greu si obositor...explicabil la 20 kg ale mele si 3.400 ale bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

ah Da Andrada, am o noua programare

Acum am citit si mesajul tau Kay, te pupa mama de copil ce esti dar poti sa iti inchipui ca chiar am probleme care sincer nu le pot rezolva nici cu un shoop-ing pe luna, ca la Paris iau imediat ICE si le-as rezolva.
Sincer acu, am supravietuit multor furtuni pe DC, crancene as zice asa ca mesajul tau de copil nu m-a deranjat cu nimik. Mai ales ca facem parte din Odiseea pe care io personal am asteptat-o ani asa ca suntem aici sa ne ajutam/incurajam/ trezim reciproc. Suntem aici sa ne sfatuim sa schimbam impresii si sa invatam una de la alta. Sunt multe de zis dar sincer nu am dispozitia necesara si nici timp sa explic. Daca pe viitor mai vezi mesaje, si sigur vei mai vedea evita-le. Alt sfat nu am

Chiar ca plec la copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Fetelor cred ca ma duc totusi azi la control.VOI CAT DATI LA DOCTOR LA CONTROALE???Eu am dat mereu 500.000 si acum daca tre sa ma duc mai des m-i se pare mult.
Pe de alta parte sunt debusolata rau cu DPN-ul meu .Dupa UM am treminat deja 40 de saptamani.Cu siguranta am ovulat mai tarziu,dar ma gandesc cu cat 2 saptamani sau 3.trei m-i se par multe.DUpa ultima eco si marimea burtii as fi deja in saptaman 39 (in curs),adica 38 si...

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Fetelor va rog nu stiu ce este cu mine ,acum cateva ore va scriam ca sunt tare incantata ca o sa nasc pe 13 iar acum ma incearca niste ganduri negre.M-a sunat mama si mi-a spus ca ce am de ma grabesc si nu mai am rabadre sa mai las acolo copilul sa se mai coaca si mai imi da si exemplu de puii ei de closca care ies mai devreme decat trebui din ou ca sunt vai de ei.Cred ca m-am taampit rau de tot.Deci pe 13 asi avea37 de saptamani si 5 zile,gandul ca nu am 38 de saptamni implinite ma omoara.Nu stiu ce sa fac daca sa pun mana pe telefon si sa o sun pe dr.si sa ii spun ca m-am razgandit sau sa las asa.am numai ganduri urate ca s-ar putea intampla ceva rau cu bebe.Poate ma ajutati cu niste sfaturi sa ma dezmeticesc si eu ca nu stiu pe ce lume mai sunt.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lulu26, doar 1 sapt. la tine??? Aoleo...ce ma fac??? Eu parca vad ca nu ne intalnim!!! Eu am un sentiment asa de "GRI" si anume ca al meu fiu sta pana pe 14 cand il da afara doctorita cu FORTA!!!

Pitica la tine e incurcata rau treaba cu ovulatia, cu sarcina, etc... Ooof... nu stiu ce sa zic... Tu nu esti nerabdatoare sa nasti? Auzi tu! 40 de sapt. deja de la UM

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cioca, pai care-i faza de ce nasti inainte de termen? Iti provoaca nasterea, faci ceza?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cioaca, de la 37 de sapt. implinite nasterea nu se mai numeste PREMATURA!!! Stai linistita, nu te stresa... ca o sa fie bine...

Totusi eu nu inteleg de ce la 37 si 5 zile...fix???

Da-mi si mie reteta :D

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

of DidiAlex ce bine ca ne-ai scris... ma gandeam mereu la tine si tare trista am fost la gandul ca nu mai vrei sa participi activ la odisee... fata si baietii si sa dea DD sa fie bine.

andrada, ce filmulet mai, ca l-am pierdut... :(( da-mi si mie un link ceva. cred ca am citit ceva pe diagonala si nu l-am gasit.

fetele, cand aud ca mai aveti atat de putin nu mai am rabdare. eu maine am 34 de saptamani, deci mai am cel putin 4, cel mult 6- asta teoretic, practic... Dumnezeu stie. am si eu o intrebare pentru cine e mai cu experienta: de la cate saptamani incolo putem sa stam linistite ca bebelul e ok, oricand s-ar naste??? sper ca ati inteles intrebarea.

pupici la burtici

33+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Cioaca nu mai fi supertitioasa.Vei vedea ca bebe va fi un norocos!!!
Mica asa de mult cat 2 tampoane pe zi?!!Eu folosesc din acelea mini si schimb si eu vreo 3,dar nu e apoasa...
Andrada,zi si tu ,acum fug la doctor si vin cu vesti

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, pai e mult 6 km? Bine, ca nu-i parcurg ca la maraton, ma mai opresc, mai intru intr-o librarie sau magazin... Dar e f putin, ca acu' 2 zile am facut o criza de spate de am umblat in 4 labe... Inainte o luam asa, de la pranz si ajungeam acasa la 9 seara...Ca altceva nu fac...Mie mi-e lene sa fac sport, nu-sh ce sa fac cu mine

Mica, cred ca am vazut pozele; nu stiu de ce aveam impresia ca le-am mai vazut, cred ca m-a derutat canapeaua verde La patut e video baby monitor?

Kay-felicitari pentru casa , sa fiti fericiti la maxim in ea, alaturi de Sosonica!

Andrada, frumos inceput de film! . Sotul meu ti-a facut complimente! (Tie, nu filmului Cred ca are o slabiciune pentru satenele cu ochi verzi )

IuliaBraila (cu DPN la doua zile de mine ...mi-e frica...) - multa sanatate si bucurie langa bebel pe care sunt convinsa ca acum il tii in brate! Te asteptam inapoi la noi sa ne povestesti cum a fost

Ziceti 37 la apa de baie???? Pai eu am luat termometru special (ca nu ma pricep si mie imi si place sa ma fierb in baie)da' scrie apa intre 38 si 42...Pai eu imi opaream copilu'???

Androix - eu zic , vreau si eu un baietel ca Filipu' ! (desi poza de pus la dosar tot n-ai trimis-o )

pentru fete!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput