***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 21
alynta27 spune:
Buna Chris27! Ma bucur ca sunteti bine! Vrem pozici!
Alina-Mirela
33+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
lavini spune:
Iuliabraila, ai incredere in DD si pp ca deja iti tii bebelul in brate.Sa fie sanatos si mancacios si sa va bucurati de el!
Dideip, punem majoretele pt tine: 

Chris, ma bucur ca te-ai intors acasa si ca bebelusa e bine.Acum ati trecut peste toate si va puteti bucura cu totii de ea.
Lavinia, 33+, 
lbelciug spune:
Buna fetele,
azi am rezolvat cu rezilierea ante-contractului la notar, ne-am luat banii dati ca avans pt apartam si deci ne-am linistit la acest capitol.
Va multumesc celor care mi-au adresat de ieri pana azi complimente pt mine si ingerasul meu. Nu e mama mai mandra ca mine cand e vorba de Matei.
Sper ca si BB2 sa-mi aduca aceleasi satisfactii si bucurii.
Da, Anca, i-a trecut julitura lui Matei de pe nas. L-am tot cremuit in week-end si acum nu se mai vede nimic. Deh, asa sunt baietii.![]()
Andrada, absolut superb videoclipul mamicilor de ian-feb 2007! Imi place f mult si cel facut pt Antonio. Cred ca il vei modifica dupa ce se va naste, nu? Si mai lasa baiatu' sa stea in burtica, nu-l mai stresa ca nu vrea sa iasa afara!![]()
alynta27, la BB se face baita chiar daca nu are buricul cazut, insa nu se da cu apa la buric that's all.
Kay, sa stapaniti sanatosi casuta! In ce zona e si cat a costat daca ne poti spune?
Chris27, imi pare teribil de rau sa aud ca fetita a luat stafilococ auriu. Am mai auzit de cazuri similare, nu insa si ca le poate pune puilor in pericol viata. Banuiesc ca ati primit tratament. Incearca sa te linistesti, se rezolva in timp si cu rabdare. Sanatate multa!
Elteka, ce dragutza esti! Hai nu mai plange, o sa vezi ce repede trece timpul si visul tau de a fi de Craciun in Ro se va implini. O sa fie minunat, ai sa vezi! Da' sa stii ca eu sunt suparata pe tine.
Vroiam asa de mult sa-ti vad chipul in poze si tu te dai ascunsa.
Nicoll, La Multi Ani! Mai scrie-ne despre tine te rugam!
Diana, eu iau tardyferon simplu si chiar ieri l-am luat gratis de la farmacie cu reteta de la dr de fam.
IULIABRAILA, bafta multa! Sper ca cezariana a decurs ok si ca puiul e sanatos. Refacere rapida si asteptam vesti!
Ella, ai voi sa mananci si cruditati. De ex salata verde, leustean, marar, patrunjel, stevie, loboda - toate sunt excelente si au vitamine multe. In plus te ajuta si cu scaunul in caz ca ai fost constipata. Poti sa incerci si cu un frcut crud pe zi, de ex cu un mar sau o portocala.
msemcu, eu zic ca nu au fost facute bine analizele la fier. Cu 3 pui in burtica ma indoiesc ca ai Fe de 3 ori mai mult decat trebuie!
Alyna24, nu e bun linkul catre filmuletz - ne cere sa ne inregistram pe site.
Apropo de apa pt baia lui BB, eu v-as sfatui sa nu folositi (macar in prima luna de viata) din cea de la chiuveta ci sa-i imbaiati in ceaiuri (apa fiarta cu pelin/musetel/tarate de grau). Pt pielicica BBilor acest ceai e minunat, ca sa nu mai zic ca apa simpla e plina de chisturi de paraziti (eu ma tem de apa asta de cand Matei are giardia).
Pupici pe burtici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
35s cu baby-boy2
DidiAlex spune:
Liviana & Byu, La multzi ani! multa sanatate si muuult mult noroc.
Andreea-Andoix, stiam ca tu esti prima noastra tauroaica, iti urez si io cu intarziere: LA multi ani! fericiti alaturi de pui si toata familia ta.
Bun venit noilor bebelusi la Odiseea noastra! Multa sanatate si refacere usoara mamicilor!
revin dupa ce citesc si io cate ceva ca-s aeriana rau ![]()
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Sobipentru Iulia-Braila
Alyna, Eimotto sau unde faceti baie la bebe: in camera sau in baie? cam cat trebuie sa aiba apa temperatura? alte indicatii legate de baita?multumesc...
Andreea 32+Vladut
POZE
cu baia sta asa la noi:
in dormitor, pe patul nostru, pe un scutec din ala cu protectie care se pune la saltea (am cumparat mai multe decat ne trebuiau), punem cadita , din aia cu opritor intre piciorutze ca sa am mainile libere, pun in cadita un prosopel mic; folosesc apa plata incalzita doar, cam 8-10 cm de apa, temperatura 37; cand mai crestem, o sa folosim si apa de la robinet fiarta; buricutul a cazut si acum ii feresc doar urechiusele sa nu-i intre apa atunci cand in clatsc pe cap; il spal cu mustella si miroase foarte frumos dupa baie; ii place la baita, si mai scoate limbuta sa mai inghita cate un strop de apa; baia dureaza cam 5-10 minute.
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by dideip
Mica spune-mi te rog, te-ai inscris la DrTaropa pentru bebe?Mie mi-a spus sa vin dupa ce nasc cu iesirea din spital si certificatul de nastere si mi-a dat cartea ei de vizita. Mi s-a parut foarte de treaba.Spune-mi primeste vreo atentie, tu i-ai dat ceva?Este si medicul tau de familie?
Paula39+
poze
poze bebe
dr Taropa e super, a venit ieri sa vada bebelusul nostru; din pacate, noi avem deja pediatru ales si nu mai putem schimba; dr Taropa a venit fiindca in pachetul de nastere CMU era inclusa o vizita dupa externare; mi-a lasat o impresie foarte buna, mai vine si maine la noi; eu oricum mi-am extins abonamentul medical si pentru bebe la CMu asa ca o sa ma mai duc la ea daca e nevoie.
O recomand!
DidiAlex spune:
Am ajuns si noi acasa..azi am fost in spital..lucrurile nu-s prea roz adika nu o sa stiu exact decat dupa ce nasc cum stau lucrurile. Bb e intra-devar mik dar placenta e okei. Am un nou termin azi la 16,30.
Asa ca plec dupa Robert sa il ridic de la cresa.
Tin sa va multzumesc pt cuvintele frumoase. Am primit atatea incurajari pe aici si PM cum nu m-am asteptat. Sa stiti ca suntem citite de cam tot DC. De altfel si io citeam Odiseea cap coada de 2 ani incoace. Asa ca Amely te inteleg asa de bine cand vorbesti de puiul mult asteptat.
Iri,AdinellMariana76 (scumpa ca de obicei
),Ancamari, Monitza si Pauly si Miniuta,Raluca,An@, Elteka, Sobi, Poohy si Pepsica si Andrada Va multzumesc mult de cuvintele voastre. Sper sa nu fii uitat pe cineva 
Adevarul e ca sunt ingrijorata dar imi doaresc sa parcitip alaturi de voi la adisee cum spunea Raluca ca participant si nu doar cu galerie de prea mult timp asa ca nu va abandonez.
Cris27, of imi pare rau. Si nepotelul meu in 2004 a plecat de la Bucur cu clebsiela, sa nu iti zic ca Robert al meu a facut infectie urinara pe care pediatru nu mi-a confirmat-o dar din spital a luat-o / facut-o. Si nemtii is curati frate. Daca e sa faci, o faci oricum! Fruntea sus, bine ca bebelusa ta e bine!
Elle daca ranile de la sani nu trec iti recomand ca mama a cremelor si unguentelor ROSU CARMIN, solutie medicinala. Am incercat toate posibilitatile, imi puneam speranta in orice remediu, te inteleg asa de bine cand spuneai ca is poezii cremele astea. La unele dintre noi rana nu se inchide veci. 6 saptamani am alatat cosmar, aveam puroi. Daca te intelereza procesul da de veste. Ca-i amplu ![]()
Ancamari, am luat crema minune si am dat 3,9E. Dar sa nu iti spun ca o aveam deja, dar cine sa citeasca eticheta. Mi-o daduse mama fetitei cu scalatina.
Bravoooo cu bb intors!!
andradap spune:
Wow!!! IULIABRAILA...
sa fii santoasa si tu si bebe!!! Si sa te intorci pe forum cu poze 
Eimotto, orice poza e buna!!! Trimiteti voi pe mail... si specificati pt ce sunt trimise 
Poohy
caruciorul este pe site la BABY COMFORT... EASY TUV orange /NAV acesta e modelul
Liviana... pai nu vezi??? Nasc mamicile de iunie si al meu tot ramen acolo??? Cum sa nu fiu nerabdatoare
Tocmai eu care mi l-am dorit cu nerabdare... sa astept pana la termen ca sa-l vad? ![]()
Didi
cum adik un NOU TERMEN??? ![]()
HAINUTZE Antonio
Andrada
38+ cu
Antonio

Filip Stefan