FIV 117
Raspunsuri - Pagina 28
zouzounaki spune:
dragele mele la ora 13:53,mi-au transferat 3 puiuti:unul de 5,altul de7,si altul de 8 celule...mi-au facut AH ...n-am vrut sa risc pt blastocist...endometrul..surprizaaa:aproape de 11...simt in continu intepaturi la ovare...ceilalti doi embrionasi,au fost prea micuti...testul ar trebui sa il fac pe 19 mai,dar pt ca e duminica,am sa-l fac vineri exact de ziua mea...fug in patut,nu inainte sa va multumesc din suflet tuturor....sa auzim numai de bine...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
antosit spune:
Zouzoule de acum esti , Doamne-ajuta asa sa ramai pt 9 lunii de acum inainte si apoi pt toata viata!
AndradaP pe la 7.30-8 este ok daca ajungi!Bafta!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
zouzounaki spune:
Antosit iti multumesc din suflet...mult succes la ET joi si asa cum ne-am inteles...plecam de minuta la odisee
oare ce-s intepaturile astea???nu ma lasa de la ET...inteapa in zona ovarelor,a uterului non stop...ce-o fi?
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Moniland spune:
Zouzou, super! Cred ca realizezi ce sanse mari ai. Nu trebuie decat sa te odihnesti ca tot ce ai putu sa faci ai facut.Si mai stiu ca nu te mai streseaza nimeni acum . Pe langa toate astea iti mai trebuie un pic de noroc. Si apoi ne vei da vestea de zozounaki .
Monica
antosit spune:
Zouzoule si eu am intepaturile alea de care zici tu si le-am avut si data trecuta.Eu zic, ca sunt efectele punctiei...au cam cotrobait ei pe acolo cand eu dormeam dusa!!!Daca au fetele alte pareri sa ne zica.Mai iau si eu cate 1-2 nospa si uscosin supozitoare si dau tare cu lichide.
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
ladyxe spune:
lili incerc sa fiu optimista, dar nu prea imi iese, sunt genul care tr sa gandeasca pe invers ca sa ii reuseasca,sau sa crezi ca nu vei reusi ca la sfarsit surpriza!!!!!!! esti castigator
Kora val mea FSH 12.34 deja ma sperie in comparatie cu a ta si totusi cu o luna in urma era 7.76 nu stiu ce sa mai cred,
iar LH 6.54 a mai scazut ca era mai mare(8.73)
ma bucur ca mi-ati adresat mesaje, pt ca azi cand am intrat prima data eram si descurajata ar fi unul dintre cuvinte
Va multumesc ca existati si va pe toate
M Oana spune:
Zouzou totusi punctia inseamna o interventie pe ovare, iar transferul presupune ceva mestrerire prin uter, ceea ce poate duce la tot felul de intepaturi. Cand stai pe tusa iti doresti sa ai intepaturi, iar cand le ai, te simti macinata de intrebari, de speculatii....
Si eu am avut tot un embrion de 8, unul de 7 si unul de 5 si se prinsesera 2 dintre ei, asa ca sanse sunt, totul e sa le oferim puiutilor tot confortul fizic si psihic.
DOAMNE AJUTA!
Koricika, Madlen cuvintele sunt de prisos.......
Eu acum nici nu visez sa-mi aflu FSH-ul, caci habar nu am cand ar fi ziua 2 de la CM. Dupa ce mi-a venit CM-ul in ziua 15, a tinut 4 zile, 2 zile s-a oprit, iar azi vad ca iar ma mai incearca niste pete.......
Vestile bune imi vin doar de la analize, care imi confirma ca pe alte planuri sunt perfect sanatoasa. Testul PAP mi-a iesit de domnisoara, adica "frotiu cu aspect normal", ceea ce echivaleaza cu gradul I, singurele precizari fiind: abundenta flora saprofita, moderat fond inflamator (asta poate si pentru ca testul PAP a fost facut in ziua 8 de la eliminarea sarcinii).
Am cautat informatii pe net despre flora saprofita si nu prea am gasit nimic, decat ca ar fi o flora care se hraneste din organisme moarte (pai mi-au murit 2 ingerasi, asa ca o avea legatura cu ei flora asta).
Ciudat e ca si DanaP are exact aceeasi evolutie a petelor si a CM-ului, amandoua speram sa ajungem macar la starea anterioara FIV-ului. Poate daca nu se prindea nimic eram mai normale.......
Andrada dupa cum ti-am spus si la telefon "fie ca Doamne Doamne sa priveasca in sufletul tau si sa te rasplateasca pentru tot ceea ce va vedea in el"!
Eu momentan nu mai fac niciun calcul, niciun plan, ci doar incerc sa revin la starea anterioara FIV-ului.
Din primele zile de injectare cu diphe am ramas fara carnet de conducere dintr-un incident in marea parcare Carrefour, unde cica nu as fi respectat semnul "cedeaza trecerea". Sper sa clarific odata acest aspect si sa trec la domeniul trecutului acest incident, vineri urmand sa o fac pe Sherica un tribunal, sa o aduc in calitate de martora in marele meu proces, ca doar amandoua eram la shopingarit cand s-a intamplat "nenorocirea" si asa zambet larg si optimist aveam pe buzite......
Eu in loc sa fiu atenta la ce declar in fata organului competent al Politiei romane, am ales sa stau cu Sherica pe net, cu ochii la voi 4 ore, cat a trebuit sa asteptam pana sa ne vina randul. Cand am vazut noi ca la Politie (sectia de pe Grivitei) e net gratis, am tras un chef pe forum pe cinste si m-am dus ca o floare sa dau cu pixul, ca doar busisem niste bari intr-o parcare, habar n-aveam cat o sa trag si pana unde o sa ajunga acest fapt extrem de minor.......
Dar sper sa ingrop cat mai repede si acest moment, apoi cu carnetul nou in brate, cu o noua stare de spirit si cu un CM ca cel din trecut, ma voi urca din nou in corabia FIV-ului, asta daca nu mi se intampla vreo minune naturala pana atunci.
Teli eu tin pumnisorii in continuare pana la momentul adevarului (betaHCG-ul) nimic nu e sigur.
Stiti ca toate sunteti in sufletul meu, nu va nominalizez, insa va transmit gandurile mele bune tuturor viitoarelor si actualelor mamici.......
Lady pai sa-ti ofer cateva giumbuslucuri, poate te mai binedispun
zouzounaki spune:
Hello Mr zouzou here..merci for all o you that supportin' my wifei hope first God for my wife and for each one of u to have luck and succes in u lifes and anything that u want to come true.Mis zuzu is resting and i translate u carring messages...Good luck all
Parintele Arsenie Boca
ladyxe spune:
Kora spui ca ai fost la eco la 2 zile, inainte nu? gratis? cum ai procedat? in acest moment orice economie e bine venita, dar fara sa-mi afecteze sansele,
nefiind din bucuresti, nu mai pomenesc de cheltuielile suplimentare, pt detali astept PM, daca ai putintel timp.