FIV 117
Raspunsuri - Pagina 29
Iyoana spune:
Kora si Madlen, stiti ca sunt alaturi de voi!
Zouzounaki and her husband congratulations already for the little family you are about to make. We think of you and have a good rest, so that the little embrions could become little babies!
Fetelor, eu va scriu mai rar, pentru nu prea am mai avut vesti, dar va citesc cu regularitate.
Acum, in schimb, am primit verdictul final de la dr. Matei: trebuie sa facem biopsie testiculara sa vedem daca gasim ceva pentru a face ICSI.
Rugamintea mea, din nou (spre rusinea mea , pentru ca mereu va cer cate ceva) este sa-mi spuna si mie cineva daca a mai trecut prin astfel de situatii: biopsie testiculara, ICSI etc...
Multumesc frumos si fie ca visul nostru, al tuturor sa devina realitate!
iyoana
M Oana spune:
Ooooo, Mr Zouzou the best and happy Father, my respects for your supporting.
The best wishes for your little angels and God bless your new family!
cellu spune:
Buna fetelor,
eu, ca de obicei, cand nu citesc vesti bune pe forum, ma blochez, nu vreau sa mai intru pe forum, nu vreau sa mai citesc nimic, ma lamentez, ma smiorcai, nu sunt in stare de nimic! Fetelor, mi-am pierdut 90% din speranta!
KORA, MADLEN, mi-a fugit pamantul de sub picioare...parca de reusita voastra as fi depins si eu...
Acum, am o noua problema, care imi zadarniceste speranta si sansele - sunt ca un balon cu heliu, de duminica am inceput sa ma balonez, progresiv...
Azi, mi-am sunat dr. pt ca m-am balonat f tare, sunt patrata. N-a vrut sa ma sperie, dar m-a chemat maine dimineata la prima ora, la clinica pt eco si BHCG, chiar daca trebuia sa-l fac joi (testul BHCG). Burta mea poate fi cu lichid de la superstimulare, care poate fi chiar si acum sau, da Doamne, doar stomac si intestine umflate, de la Utrogestan si Cicloprogynova.
Am sa va scriu mai multe cand voi fi capabila de ceva. Multumesc tuturor celor care m-au sustinut si au intrebat ce fac! DD sa ne ajute!
Cellu
rubia spune:
kora,madlen imi pare rau si sper sa treceti cu bine si peste incercarea asta,sa dea DD ca la urmatoarea incercare sa se intample minunea
anto multa bafta la analiza si sper ca tu sa ne dai o veste buna ca dupa atatea nereusite parca nu-mi mai vine sa fac ET luna asta
Mister zuzu take good care of your wife and your future babies.
Waiting for news.
eu am inceput deja tratamentul pt ET cu embrioni congelati dar dupa ce cris a zis ca ai ei nu au rezistat m-am desumflat rau de tot.
momentan iau doar cycloproginova cate 2 pe zi iar sapt viitoare luni ma duc la control si pe vineri cred ca facem ET.(ori pe 18 ori pe 19 mai)
sper numai ca o sa fie bine ca nu stiu cum o sa trec de asta si asa mi-a fost ff greu la primul fiv nereusit,chiar credeam ca o sa am nevoie de un psiholog nu stiu.aproape ca am cedat psihic.desi si sotului meu i-a fost greu el a reusit sa ma scoata din starea de spirit din care eram
desi nu scriu prea des sa stiti ca in fiecare seara inainte de culcare citesc toate noutatile sperand ca voi citi numai vesti bune,si inca mai sper in minuni.
mai am o problema eu de la tratamentele de anul trecut am ramas cu vreo 8 kg in plus si nu mai pleaca... frate parca zici ca le-am lipit cu superglue ,mai bine se lipeau BB (asta cred ca-si doresc toate fetele )dar nu ma mai plang daca stiu ca luna asta BB o sa ramana la mami in burtica (parca am inceput sa aberez nu???)stresul e de vina
vreau multi
DORIS_71 spune:
Iyoana noi am facut biopsie testiculara si am obtinut 90% f. buni. Metoda pe care am folosito noi se chiama TESE. Citeste acest articol:
"In situatiile in care partenerul prezinta azoospermie, spermatozoizii vor fi prelevati dupa caz prin punctie epididimara si testiculara(azoospermii obstructive) sau prin biopsie testiculara(azoospermiile excretorii). Biopsia testiculara consta in extragerea unor fragmente din structura testiculara(TESA Testicular sperm extraction), in care se cauta spermatozoizii. Sansele de a obtine spermatozoizi sun in acest caz de 40-50%din cazurile operate, iar metoda de fecundatie va fi oligatoriu cea de microinjectie intracitoplasmica(ICSI)"
Experienza FIV-ului nu pot sa-ti povestesc nimic ptr. ca sunt in perioada injectarii inca.
Ioanatugs spune:
Zouzounaki multa bafta sa fie cu noroc si de ziua ta sa primesti cel mai de pret cadou pe care-l poti primi. Esti cumva un tauras??? Pentru ca si ziua mea va fi tot saptamana viitoare, nu spun in ce zi, insa sunt tauroaica.
Andrada.P tin pumnii iubita sa vii cu vesti bune!
Sheritra felicitari si aici pentru sutul primit de la fita mica, s-o faci , daca-i place sa suteze!
...cu drag Ioana
alina_alexandra spune:
Moni, Liliana, Melutzica, multumesc mult pentru sfaturi. Daca stie cineva cum se procedeaza la MNL, adica daca iti recomanda ei ce anestezie fac sau poti alege. Eu am facut vreo 6 anestezii de-a lungul timpului pt operatii si nu imi plac deloc.
Zouzou, simt eu ca de data asta o sa fie bine si iti doresc sa-ti auda DD rugaciunile!
Multa bafta tuturor fetelor si fruntea sus celor mai putin optimiste. Numai cine CREDE va avea ce isi doreste, asa ca va fi soare si pe strada voastra.
zouzounaki spune:
dragele mele,m-am ridicat si eu putin din patut ca am intepenit acolo...cit sinteti de scumpe dragele mele
Antosit,Moniland,MOana,Iyoana,Rubia,Ioanatugs,Alina_Alexandra,Adina
un buchet de flori pentru fiecare,cu multa dragoste din partea mea...sinteti deosebite
deschid un nou capitol...care sa fie cu noroc
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=99887
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page