FIV 117

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Andrada, exact asa am simtit si eu , cand bufeuri , cand frisoane , gen " fior" daca intelegi ce vreau sa zic.
Eu am pus asta pe seama progesteronului excesiv.
Nu stiu ce sa zic si ce sa cred?!
Oare temperatura bazala are vreo relevanta in fiv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andrada, Teli, eu zic ca e de bine .
Andrada si eu in noapte 2-3 de la ET am avut dureri mari, apoi au fost tot timpul cele de CM. In ziua 9 am avut niste firicele de sange bejulii-maronii.
Teli, temperatura in cazul FIv-ului nu are nici o relevanta, dar in cazul sarcinii da. In primele luni trebuie sa fie >37.
Dar stiti si voi ca fiecare organism e altfel.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Teli sa stii ca si eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie de la progesteron pt ca am observat ca senzatiile astea sunt mai dese imediat dupa ce iau progesteronul. Ma enerveaza doar ca eu am aceste simptome in mod normal asociate cu CM-ul si mi se face frica. Si n-am mai citit pe nicaieri de simptome de genul asta. Cat progesteron iei tu si sub ce forma?
Referitor la temperatura bazala, stiu ca intr-o luna normala, aceasta creste imediat dupa ovulatie cu cateva liniute tocmai pentru ca la ovulatie foliculii secreta progesteron. Daca asa este, la cat progesteron luam noi acum, cu siguranta temperatura bazala e peste 37. Eu simt foarte des ca ard...

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liliana, Pussi:

Pussi: nu m-am ascuns...citesc dar nu am ce sa scriu,pentru ca deocamdata ma injectez si atat. Azi e a -6-a zi de stimulare. Joi merg la eco...si cam atat.

Multa bafta fetelor, sunt alaturi de voi si ma rog sa reusiti! Aldolina,Teli, Zouzou, Andrada, Cellu,Anto ,Galuscuta ...tin pumnii !

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

galuscuta,mersic de raspuns.Ei,da tie ti-au dat tratament nu gluma!eu am facut FIv la clinica din St.Polten(unde de altfel locuiesc) ,cu doctorul Just(o scumpete nu alta),care era fff increzator intr-o reusita.Am inceput tratamentul in ziua 5 de CM cu gonal f 150 si lovenax.Dupa 5 zile am mers la echo si aveam deja 4 foliculi pe ovarul stang si 3 pe dreptul.Apoi mi-au marit doza la 185 gonal f mi-au dat 3 injectii cu ovarion,in 3 zile suucesive(sa nu se elimine foliculii),in ziua 10 am laut o injectie cu pregnilin 10.000 ,ziua 12 pucntie plus o injectie cu pregnilin 1500,ziua 14 alta injectie cu pregnilin tot 1500 si apoi ET.Pt sustinere am primit doar magnonorm si utrogestan 4 pe zi plus acid folic cu vit.b 6 si b 12.Totul a decurs ok insa am facut un puseu alergic urat de tot si a doua zi am eliminat embrionii( eu sunt necajita ca nu mi-au dat prednisolon pt sustinere pt ca am aflat ulterior ca este fff important mai ales in FIV si mai ales daca ai orice fel de alergie! sa nu-ti respinga organismul bebei cum a fost in cazul meu)Pusi si ai grija de tine si de comori

zouzousuper multa bafta si sa raman toti 3 la tine in burtic cel putin 8 luni jumate.
antosit,de data asta va fi super bine ai sa vezi!mult succes iti doresc din toata inima mea
Andrada si eu am avut exact aceleasi simptome,eu zic ca bineeee
Teli,daca esti gravi,temperetura bazala este putin peste 37 de grade si da,are importanta indiferent ca ai ramas prin FIV sau normal(la mine era deja din ziua 9 mereu peste 37...)
Korutzapt tine si numai bine.

Pe mine m-a trimis medicul sa-mi repet analizele hormanale chiar la primul CM respectiv in ziua 7 ,maine imi ridic rezultatele.Deja sunt ziua 11 si desi credeam ca acest CM va fi anovulator,mi-am facut un test de ovu si este cat se poate de pozitiv.Deci nu cred sa ma fi dereglat cu ceva dupa FIV.In plus CM mi-a fost foarte normal,un pic mai lung cu 2 zile insa normal.

Va pup pe toate si va doresc in continuare multa bafta

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Moniland, Melutzica multumesc de incurajari!

Fetelor imi spuneti si mie la ce ora trebuie sa merg la Giuly sa-mi ia sange pentru bHCG?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Teli,Anto,AndradaP sunt alaturi de voi cu pumnii stransi.Si eu cred acum ca senzatiile de CM de dupa ET sunt de bine,acolo se dau "lupte" intense adica puiutii se zbat sa traiasca si sa se implanteze asa ca stati cumintele si rugati-va la DD.Eu am avut aceste senzatii incepand chiar cu ziua ET-ului pana prin zi 8-9,apoi s-au estompat si cred ca atunci "lupta" s-a incheiat,dar desi am pierdut aceasta batalie,"razboiul" nu s-a incheiat...Voi luati progesteron injectabil?
Acum am din nou senzatii de CM prin burtica si pe la ovare, dar de data aceasta sunt sigur de CM....
Eu temperatura bazala nu mi-am masurat-o, e un stress in plus cred eu....
melutzica de unde stii cand ai eliminat embrionasii???Embrionii in caz de esec nu se elimina la CM? Probabil se pot elimina si pana atunci...dar cum poti sa stii?Iti trimit si eu un si capul sus ca vom fi si noi victorioase intr-o buna zi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora,am eliminat embrionii intradevar la CM,pt ca a doua zi dupa puseul alergic respectiv dimineatza am inceput sa am sangerari si din pacate pe un embrion l-am vazut chiar pe bucata de hartie cand am fost la toaleta...asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

melutzica....asta ma asteapta acum sa il mai si vad la CM....?Poate a fost doar un cheag de sange,nici nu vreau sa ma gandesc sa il vad ca asta chiar ar fi ingrozitor

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora,cum spuneam...asta este... eu zic insa mereu:ce nu ma omoara,ma intareste deci cu DD inainte

Mergi la inceput