FIV 117
Raspunsuri - Pagina 26
DORIS_71 spune:
lilianaFI eu sunt destul de calma ptr. ca sunt convinsa ca nu o sa reusesc. Nu-mi place deloc modul cum ne trateaza, ptr. ei suntem doar niste numere, suntem ca pe banda. Nu-ti explica nimic, nu-ti recomanda nimic, nici macar acid folic nu mi-au zis sa iau. Eu la ora actuala iau doar acid folic ptr. ca asa am decis eu alt ceva nu stiu ce sa iau. Daca le pui vreo intrebare ti-o taie scurt.
Daca ar fi sa am norocul sa raman ar fi doar mana lui DD.
Aldolina iti tin pumni ca peste 9 luni sa-ti strangi in brate mult dorit.
ladyxe spune:
Kora, pt moment ma lupt cu AC, AMR 9 zile, apoi sti povestea astept rushy, Z2 pt analize si daca e ok incep injectarea.
cand am facut planul de bataie cu dr M, punctia pica pe la inceputul lui iunie, dar mai vedem ce se intmpla pana atunci.
Tu de ce ai luat 2 foli de AC?
mie mi le-a dat pt ca aveam val mare la FSH.
lilianaFi spune:
Doris mai bine asa...sa nu te astepti la nimic si apoi sa ai surprize placute....si stai linistita politica aici e ca cu cit stii mai putin cu atit mai bine...la sfirsit iti va da un fel de bilet de iesire din spital si iti explica foarte detailat tot ce faci,dar tot....si pina la puntie nici mie nu mi-au dat nimic...ai rabdare si fa tot ce zic dr.,nu lua nimic de capul tau,poate interfera...cu trat.dat de dr.(acidul folic nu strica,si pe acesta mi l-au dat tot dupa punctie)...unde faci fiv-ul?...multa bafta...!!!
Adina kora rezerva ovariana din cite am invatat eu e fixa,dar difera de la un ovar la altul...de aici diferenta..oricum pt dr.e suficienta de pe un ovar pt a se orienta in linii mari...
ladyxe fii optimista...fiecare cu norocul ei...oricum echipa ta e buna...din punct de vedere medical fetele au raspuns bine...ca nu s-au prins e altceva...eu am ramas natural(am pierdut sarcina)si apoi la fiv nu s-au prins...asa ca...fiecare cu sansa lui...bafta multa
KoraPop spune:
ladyxe si mie la fel probabil pt ca FSH-ul meu avea valoarea 9,77 ( al tau cat e?)si dupa cele doua luni de AC a scazut un pic la valoarea 9,insa AC au scazut f. bine LH-ul care si el e bine sa fie cat mai mic la inceputul FIV-ului.Lasa piticii ca nu iti fac bine,dr. T si-a facut treaba f. bine ,a extras foliculii pe care ii aveam si a introdus embrionasii f. bine chiar in fundul uterului,i-am vazut pe monitor.Si la ecografii am fost tot din 2 in doua zile ( gratis) si a fost mereu amabil si f. prietenos ,se vedea ca pune suflet.Iar d-na Matei are experienta cu FIV-uri ultima ei reusita fiind chiar Madalina Manole....Si pe mine ma "roade' un pic intrebarea ce s-a intamplat in laborator ca initial din 5 ovocite de calitatea cea mai buna se formasera embrioni f. frumosi ,insa mediul din laborator nu prea cred ca le-a priit....Sper ca tu sa ai noroc, Doamne ajuta!Am sa urmaresc fiecare pas al tau!
Kora
CARPE DIEM!
DORIS_71 spune:
lilianaFI eu fac FIV+ICSI cu biopsie testiculara la Institutul Clinic Humanitas MILANO.
Teli spune:
Buna , fetelor, am revenit si eu si vad ca nu prea sunt vesti bune pe-aici , imi pare tare rau.
Nici despre mine nu pot sa va spun ceva deosebit.
Am pus sambata 28 aprilie trei embrioni de buna calitate , endo era 14.5 dar nu am niciun simtom . Colac peste pupaza , ieri dimineata am avut si o pata rozalie , m-am speriat cumplit. Deocamdata a ramas la stadiul de 2-3 picaturi ,azi nimic .Dar fireste ca azi am facut un rest de urina care e evident negativ.
Asa ca pana joi la testul de sange ma voi obisnui cu ideea.
Va pup pe toate
Moniland spune:
Teli, petele rozalii pot fi de la implantare. Repeta testul din urina maine si uita-te bine . Iti tin pumnii sa reusesti.
Zouzou ,mamicuta cu 3 puiuti in burtica tin pumnii . Sa stai in pat 2-3 zile neaparat, apoi ne "auzim" pe forum.
Monica
Adina1967 spune:
Teli, e foarte devreme pt testul de urina asa ca stai linistita si ai sa vezi ca totul va fi bine. Endo tau e super.
antosit spune:
Fetelor merci pt. sustinere dar pana maine....fierb!
Zuozoule iti tin pumnii sa fie un et norocos, pana la urma tot raul este inspre bine ai sa vezi!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Andrada.P spune:
Teli si eu am avut o picatura maronie in a 4- zi dupa ET (am facut ET-ul la 2 zile dupa tine). Si eu m-am speriat initial dupa care m-am gandit ca o fi de la implantare ca de atunci n-am mai avut nimic de genul asta. Asta sper si acum Iti tin pumnii sa fie asta cauza.
Eu fac bHCG-ul tot joi, in ziua 10, pentru ca nu mai am rabdare deloc, deloc. Tu la ce ora mergi la Giuly sa dai sange? Eu nu mai stiu daca mi-a spus cineva...
Fetelor, sa va spun ce simptome am eu: dureri ca de CM din ziua 3 de la ET. Au fost mai mari in ziua 3 si 4, acum sunt normale si apar din cand in cand. Sanii sunt umflati. Au fost cateva zile sensibili la atingere, acum simt mai putin chestia asta dar sunt la fel de umflati. Am momente cand am calduri, momente cand am frisoane...a mai simtit vreuna dintre voi chestia asta?
toate FIV-oasele!
Andrada