FIV 117

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lili tie inca nu ti-a venit CM de cand ai intrerupt tratamentul sau cum ca nu mai inteleg?In rest stiu cum e cu rezerva ovariana,ramane de vazut cu ce FSH m-am ales acum ,am sa fac hormonalele cand imi va zice dr. Tie cum ti-a recomandat sa le faci?La al doilea CM sau cand?Si da....asa cum au zis de multe ori fetele trecute prin incercari....putine sunt norocoase sa reuseasca la primul FIV,eu acum cred ca primul FIV e mai mult o testare a organismului din care iei invataminte cum reactionezi la tratament etc si la al doilea poti face niste schimbari in schema de tratament care pot fi de folos.Bineinteles ca se intampla sa fie cu succes chiar primul FIV pt unele,sau chiar partea negativa ca nici al doilea etc sa nu reuseasca,dar numai incercand putem reusi,asta e clar....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

cristinici, in 2003, cred, am avut si eu o rana pe col pt care am fost internata cateva zile si am cauterizat-o, de fiecare data cand mai ajungeam la cate un control intrbam pt siguranta mea,daca mai e vreo pb in leg cu aceasta si mi s-a spus ca e OK ,papanicolau mi-a iesit II,
ar fi bine totusi sa faca o intrbare dr-ului: daca aceasta rana, in cazul in care nu se cauterizeaza , are posibilitatea sa se mareasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, cu CM de dupa vine in functie de cat progesteron ai in organism. La mine acum mi-a venit la 45 zile dupa eliminare. Luna asta ar trebui sa-mi vina in jur de 35 zile, iar apoi fix la 28 .
De fiecare data mi-a intarziat caci aveam ceva progesteron in organism. Cel putin stiu ca nu sunt deficitara cu acesta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora primul CM de dupa fiv mi-a venit la 3 zile de la intreruperea progesteronului...dar nu prea e luat in cons...eu nici nu am ovulat luna asta....an.horm.mi-au zis sa le repet la CM 2...si mai mi-au zis sa fac sa repet o HSC la centrul lor...am avut si sinechii in antecedente(totusi ultima HSC o facusem in Ian.dupa laparo)...voi face cum zice dr.....raminem pe val si mergem mai departe...cu optimism...nu e loc pt a depune armele...asa e primul fiv poate fii inaintas...macar se stie ce si cum...ex:PUSSI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni,lili eu am luat cate 6 utrogestan pe zi si 15 fiole de prog. inj. ( in total) incepand cu ziua punctiei,dar azi inca am pus utrogestan....asa ca vom vedea cand va veni si CM ca saptamana trecuta la ce senzatii aveam puteam jura ca vine si de fapt atunci se ducea lupa cea mare....
ladyexe tu cand incepi protocolul?Iti tin pumnii de pe acum!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor abia m-am intors de la clinica. Mi-au luat sange, mi-au facut eco. La eco nu se vedea inca nimic, a zis ca-i prea devreme. La voi dupa 5 zile de stimulare se vedea deja ceva? Urmeaza sa ma sune azi la telefon dupa ce vede analizele de sange sa-mi spuna daca sa maresc doza de gonal sau nu.
MONILAND dr. mi-a spus ca pierderile sunt din cauza ca hormonii inca nu sau ridicat(testuale cuvinte) cred ca voia sa zica ca nu si-au facut inca efectul.
Urmatoarea vizita la clinica joi dimineata, din nou sange, din nou eco.
toate fetele inhibate, stimulate, sau in asteptare si sa ne dea DD mult doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Koricica, Madlen, imi pare rau fetelor . Sa nu va dati batute, pana la urma toate vom tine in brate BB-ii mult doriti.
Cris, Liliana, Madalina28, Moniland, Aly, Zouzou, Pussilici cu Titi, Shericutz, si tuturor fetelor, multumesc pentru incurajari, galerie si pumni stransi. Sa va auda Dumnezeu.
Eu ma simt bine, dorm ca purcelul (ceea ce nu-mi sta deloc in fire) mai am intepaturi in ovare si atat. In rest, incerc sa nu ma gandesc la ce se intampla acolo. De maine merg la servici, asa ca timpul va trece mai usor. Pe 17 mai ma duc la test. Vom vedea atunci ce a hotarat DD cu mine de data asta.
Va imbratisez pe toate cu mult drag si va tin pumnii la toate in tot ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

ALDOLINA...puiuti lipiciosi...pe 17 mai...de Inaltare...ce zi mare...asa va fii si pt tine,sper din tot sufletul,numai bine...!
Doris cel mai imortant e sa stai calma...in perioada fiv-ului lucrurile se schimba cu viteza luminii,de la o zi la alta...azi e bine,miine mai putin,apoi f.bine...si tot asa....multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora, Madlen n-a fost sa fie ,poate data viitoare sau cand va veti astepta mai putin, nu se stie niciodata.

Sincer, sunt putin dezamagita,pt ca urmeaza sa fac si eu f curand cu aceeasi echipa cu care a facut si Kora, si cat de optimista as incerca sa fiu tot am un pitic pe creier ce nu-mi da pace, totusi
voi merge inainte, cine nu incearca nu reuseste.

Bafta mult si reusite celor ce sunt deja in focuri

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

KoraPop uite eu am facut hormonalele din nou la al2 lea CM dupa primul FIV si pot spune ca au iesit mai bune decit cele facute inainte de primul FIV!!! De ex. FSH prima data era de 6,74 iar acum mi-a iesit 6,08!!! Asa ca nu te ingrijora degeaba ca nu e cazul.
Monilad te felicit pt kg pierdute, si eu am de pierdut vreo 10kg si uite ca nu pot dar sa stii ca ma incurajezi si pe mine cu reusita ta.
Despre Zouzounaki tocmai am vorbit cu ea si in momentul de fata ii face ET cu 3 embrioni din care 2 de 7 celule si unul de 5 celule. Doamne ajuta sa se prinda !!!
Galuscuta Andrada Cellu Aldolina Teli Anto ma rog si pentru voi sa veniti cu vesti bune

Mergi la inceput