FIV 117

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADLEN sincer nu stiu ce sa iti spun,capul sus trebuie sa reusim adata si odata.
KORA ma rog ca totul sa fie bine,minuni se pot intimpla
ANTO ma bucur ca totul a decurs bine.
PUSSI
GALUSCA,TELI,CELLU haideti fetelor sa veniti cu vesti bune sa ne mai dati curaj.
MONILAND,ZOUZOU,lilianaFI,PUSSI si la toate fivoasele
Fetelor sa va spun si despre mine cite ceva,am fost la echo si am inceput inhibarea.Nu stiu daca va amintiti eu fusesem suspecta de fibrom si am facut histeroscopia de unde a rezultat ca nu am.Astazi la echo am iarasi acelasi punct Cocei la numit condens care imi deformeaza cavitatea,nu era prea incintata de asta.Am intrebat-o daca este vreo problema si mi-a spus ca va fi un ET mai dificil,voi ati mai auzit sau patit asa ceva???M-am suparat asa de rau iarasi la fel ca data trecuta am luat metroul in sens invers,chestia asta chiar ma ingrijoreaza.Miine ma duc iarasi sa-mi iau tratamentul pt stimulare,va fi menogon si gonal.Cocei ma sfatuit sa-l iau cit de repede ca acum au ultimul lot din aceste medicamente care sunt mai ieftine decit cele sintetice cu care se va lucra de aici inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

aurel_cris, imi pare rau ca te confrunti din nou cu acea "chestie". Face ET-ul mai dificil, ma gandesc ca la pozitionarea embrionilor in locul ideal, dar asta nu inseamna ca imposibil. Lasa ca sunt medici si au experienta multa in a face ET.
Deci va lucra si Giulestiul cu puregon?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna fetele mele dragi

Korutza,m-am gandit azi des la tine si abia am asteptat sa vin acasa sa vad ce rezultata ai..of..sper totusi sa fie bine pana la urma,macar una dintre noi,caci luna asta toate cate am facut am vazut ca a iesit rau...Ai grija de tine si numai bine
Madlen,tot binele din lume si tie iar numarul 2 va fi cu noroc!

galuscutza,am inteles ca ai facut FIV pe melagurile mele;pot sa te intreb unde l-ai facut,ce medicamente pt stimulare si apoi pt sustinere ti-au dat?Multumesc mult pt raspuns anticipat si bineinteles numai binee

Un pupic mare la toate fara exceptii

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MONILAND merci pt incurajare sper si eu ca va fi bine,asa speram toate ca vom reusi nu.Da se pare ca si ei vor incepe sa lucreze cu purogen,dar ce este mai scump???Asa imi zise Cocei ca este o diferenta destul de considerabila ca pret,eu fiind la primul FIV sper si ultimulsincer nu stiu care este diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Monilad iti multumesc de raspuns. Asa cred si eu ca din pacate o sa se mai amine cu o luna Fiv-ul nr. 2.
Kora si Madlen imi pare rau ca trebuie sa treceti si voi prin asa ceva. Nu disperati, capul sus ca sigur intr-o zi o sa va vedeti visul implinit.
Zouzou e foarte bine, are vesti bune dar mai bine o las pe ea sa vi le spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

aurel_cris, pe site-ul MS apar la menogon pretul de 336,81 cutia cu 10 fiole, adica 33,68/fiola. Gonalul de 150 Ui este 159/fiola si cel de 75 ui 79,89 ron/fiola.
Puegonul de 100 ui costa 197,30/fiola, iar cel de 50 ui 104,82/fiola.
Deci este totusi o mare diferenta de preturi intre menogon si puregon.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Am si eu o intrebare pt voi. Cumnata mea are rana de col si ovare micropolichistice, e bine sa faca cauterizare ? Percizez ca nu are copii, influenteaza cauterizarea cu ceva fertilitatea?
Multumesc si astept raspuns
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora repeta testul si vom vedea.
Madlen
fetele ce sunt in asteptarea testului va tin pumnii sa fie bine
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mladenacum e ff greu, dar nu renunta! capul sus si incredere in DD!
aurel crisSA FIE INTR-UN CEAS BUN!! cu uterul tau, eu zic sa te calmezi, nu poti sa faci nimic, mai bine sa ai incredere in DD ca e cu tine si iti implineste visul!!
nusyunde ai disparut?
cristinicinu stiu sa-ti spun ca nu ma pricep, dar am o prietena care a avut rana pe col... descoperita in 2003. In 2004 a ramas gravida, a nascut! rana nu a cauterizat-o, desi dr. i-a zis. Si in 2006 a iesit Papanicolaul gradul 4, si mai departe biopsie .... s-a operat urgent. au scos cam tot din ea, si nu se stie daca a mai ramas ceva sau nu cangerigen. eu doar ti-am zis...

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Relya, din cite stiu eu dr. Ron El mai este la MNL dar probabil nu a venit in aprilie. Am inteles ca va fi in luna mai, dar cel mai bine intrebi la ei. Eu am acceptat noul dr. pt. ca ma grabeam. Sincera sa fiu nu stiu de ce ma grabeam cu doar stau asa de 5 ani, dar daca ma hotarasc, atunci trec la treaba indiferent de conditii. Dr. Freler vorbeste romaneste ceea ce mi s-a parut un avantaj deocamdata. Nu stiu daca Ron El vorbeste si el romaneste dar aici am nimerit. Dr. Freler are pina in 50 de ani.

Iar acum pentru toate fetele care acuza dureri dupa ET: poate n-ar fi rau sa va ginditi la un ceai de tei sau alte ceaiuri cu efect calmant. Va mai relaxeaza si nervii. Dr. unei prietene i-a spus ca la femeile de peste 30 de ani uterul nu primeste asa usor sarcina si se produc miscari naturale pentru a reveni la conditiile anterioare. Si eu ma intreb de ce nu dau si ceva pentru relaxare dar probabil ei stiu mai bine. Eu oricum voi intreba cind va veni momentul daca pot lua ceva pentru relaxare mai ales ca dupa inseminare am simtit tot timpul impunsaturi si tot felul de senzatii in burtica. Dr. meu mi-a spus ca e normal intrucit la inseminare e o cantitate mare de iar organismul simte si lupta sa elimine.

As vrea sa va sfatuiesc sa nu va mai ginditi tot timpul la ce se intimpla in burtici pentru ca nu va e de ajutor, dar sunt sigura ca stiti asta... Ma gindesc o sa imi vina si mie rindul repejor si uitindu-ma la voi cum treceti prin asta ma gindesc sa imi caut de pe acum o ocupatie mentala pentru perioada de asteptare (fac provizii de dvd-uri cu filme bune si imi programez musafiri cit mai multi si pe rind ).

Spuneti-mi si mie va rog, punctia e dureroasa?
Am inteles ca se face cu anestezie totala sau rahi-anestezie dar nu ma incinta nici una din variante si ma intreb daca e oare suportabila durerea cu o anestezie locala usoara.
Nu-mi place deloc anestezia.

Ma rog pentru toate fetele DD sa fie cu noi!

Mergi la inceput