FIV 117
Raspunsuri - Pagina 21
antosit spune:
Offff, Kora! Subscriu la ce a zis Chiara....eu la primul fiv am avut valoarea in ziua 14 de 2,36 si nu a fost sa fie! Mi sa explicat ca au incercat sa se prinda embrionasi dar...;iar daca valoarea ar fi fost ceva mai mare indica faptul ca sau prins dar ar fi fost ceva probleme genetice si organismul iar fi respins!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
KoraPop spune:
galuscuta asa o fi...nu inteleg atunci de ce ma pune sa repet testul peste doua zile....deci valoarea 1,00 ar insemna ca e un rest de hormon bhcg in organism cum au incercat saracutii sa se prinda?
Asta este...am sa il repet peste 2-3 zile ca sa nu zic ca nu imi ascult dr....
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Multumesc fetelor...asta este...eu ma asteptam sa fie negativ
Si pt Madlen din pacate vestea e trista valoarea bhcg este < 1
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
Madlenimi pare rau...
Kora...nu stiu ce sa zic...stiu cum e sa speri...eu am avut in z 12 beta hCG:2...tu fa ce zic doctorii...nu se stie niciodata,cum se schimba lucrurile...in ce priveste numaratoarea:din prima zi a CM o femeie e cons.gravi pina la proba contrarie...deci tu ai avea 1 luna acum...numai bine!
pussi spune:
koranu vreau sa te supar, dar si eu la FIV 1 am avut valoarea in Z12 1.2. Am continuat tratamentul pana in Z14..cand am repetat BHCG-ul..a scazut. Capul sus si FIV 2 NOROCOS!!!!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Moniland spune:
Kora, eu sunt mai optimista. Puiutii tai fiind mai mici secreta mai greu hcg-ul. Eu iti tin pumnii sa creasca valoarea. Repeta testul chiar daca acum e 1. Si stii cum trebuie sa fie peste 48 ore? Sa-si dubleze valoarea . Oricum in cazul tau nu se pune aceasta teorie. Ar fi nemaipomenit sa creasca hcg-ul.
Madlen, imi pare rau ca ai esuat la FIV-ul acesta.
Anto, daca ai facut la Giulesti acolo se practica cu 2 probe. Probabil ii vor pe cei mai buni . Nu conteaza daca-s din primul lot sau din al 2-lea. Sa dea DD sa treaca cu bine noaptea.
Galuscuta, daca sunt dureri e de bine.
Monica
KoraPop spune:
Fetelor eu nu am cum sa ma supar chiar ma bucur ca imi explicati cum e cu valorile astea,oricum ma asteptam la un rezultat 0,dar eu sunt mai "inapoiata' ca sa zic asa referitor la marimea embriilor pe care i-am pus,cum a zis si Sheri ( la tel) e ca si cum as fi acum prin zi 10 dupa calculul ei,dar in fine cel tarziu joi ma duc sa refac testul si cu asta basta,prin toamna sper sa reusim sa facem FIV nr. 2.
Monilland asa ma gandeam si eu.....
Kora
CARPE DIEM!
madlen spune:
Asa cum v-a zis si Kora, rezultatul meu este sub 1. Cu toate acestea, dr. Matei mi-a zis sa continui tratamentul pana miercuri, si sa incerc un test din urina. Nu-mi fac nici o speranta, e un mod de a prelungi agonia, dar o s-o fac si pe-asta. Multumesc pentru sustinere, mult succes zouzou, galuscuta, Anto, Cellu si Teli si nu in ultimul rand, draga mea Kora.
Eu voi mai intra dupa ce voi strange cioburile de pe jos, ma voi remonta si voi lua o decizie pentru viitor.
iazminn spune:
KORA, nu stiu ce sa zic. Eu la FIV am avut valoarea 17, si din pacate a fost negativ. Oricum multa bafta.
antosit spune:
Madlen!
Galuscuta pt. dureri nu iei nospa?Hai ca o sa fie bine...!
Zouzoule tu nu ne mai zici nimic?
Moni!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"