FIV 117
Raspunsuri - Pagina 20
Sheritra spune:
Aldolina, sa traiasca puiutii luptatori, sa fie cu tine pana la capatul odiseei!
Zouzou , tin pumnii in continuare va fi bine, si eu am plans toata perioada intre punctie si ET si a fost castigator ! Tot cu doi embrioni si eu de calite, ce sa-i faci, prima oara multi si nimic, a doua oara putini, lacrimi multe si rezultat neasteptat .
Anto, felicitari pt oua, sa se divida toate si gigeii sa fie furiosi ca taurasii!
Cellu, mai ai puti si vei fi mamica !
Kora, Madlen, pumnii stransi
Aurico bafta imensa !
Andrada,Galuscuta, Teli, sa se lipeasca bebelusii de voi cu valori mari la BHCG
Cris86, nu te supara, la decongelare scad f mult oricum sansele, cel mai sfant e un nou inceput, care va fi cu siguranta norocos !
Shery 14+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Relya spune:
quote:
Originally posted by alina_alexandra
Fetelor,
Am citit mult din tot ce ati scris aici si mi se pare minunat ca sunteti optimiste. Ma pregatesc si eu de FIV la MNL. A venit un dr. nou din Isdrael, dr. Freler (scuze dc nu e corect scris numele).
Dr. Ron El mai face sau nu Fiv la Med New Life ?
toate fetele fara deosebire
andicu spune:
Anto, sa fie intr-un ceas bun! ai oute frumoase, Doamne-ajuta sa creasca embrionasi mari si zdraveni din ele!
Galuscuta, multa bafta pt vineri! sa te vedem pe listuta de !
Madlen, bafta multa la test!
Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Eu ma aflu cam in ceata.......azi zi 12 de la ET valoarea bhcg=1,00 mUI/ml la valori de referinta intre 0-5.Dr. Matei a zis ca e mica valoarea dar atata timp cat nu e 0 sau 0,ceva sa continui cu utrogestan si sa repet testul peste 2 zile,deci in zi 14....
Nu stiu ce sa zic...ma gandesc ca eu am avut un embrion micut de 2 celule care incepuse divizarea spre 4 celule in ziua ET-ului si inca doi care erau si mai mici,in faza de cate 2 pronuclei,deci azi in zi 12 daca mai exista in burtica embrionasul care era mai marisor ar fi totusi mult mai mic decat al altor fete care in ziua ET-ului isi pun embrionasi de 6-8 sau chiar 10 celule,deci si horaonul hcg e mult mai putin secretat deocamdata.Asta e logica mea,speranta moare ultima,dar poate fi si faptul ca e un rest de hormon in sange care arata ca au incercat, dar nu au reusit sa se prinda desi eu stiam ca in acest caz valoare e 0,1 sau ceva asemanator.Corectati-ma va rog daca gresesc si daca imi puteti da sfaturi referitor la ce am scris mai sus si vis a vis de unitatile de masura acestea.Multumesc mult tuturor pentru tot si fie voia lui DD!
Kora
CARPE DIEM!
madalina28 spune:
Kora poate se va intampla minunea peste 2 zile si vei avea o valoare frumoasa.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
KoraPop spune:
madalina multumesc mult!
Are cineva vreo idee unde pot sa ma uit pe net la calcul valori bhcg exprimata in unitati de masura mUI/ml ca pe prima pagina se vede clar ca peste 5 trebuie sa fie valoarea in caz de sarcina dar in saptamana a treia, eu asa inteleg ,iar eu azi sunt in a 12-a zi...deci in saptamana a doua...oare zic bine????
Kora
CARPE DIEM!
Chiara spune:
ciao! kora, din pacate valoarea hcg de 0,1 semnifica test negativ. asa cum ai citit si pe fisa cu rezultatul de la laborator, valorile sub 5 inseamna test negativ, intre 5-25 neconcludent (trebuie repetat peste 2-3 zile), peste 25 e pozitiv. dar ceea ce stiu eu este ca valoarea trebuie sa fie peste 100 mUI/ml ca sa se considere ca sarcina are potential de evolutie. dar cred ca ar fi bine sa asculti sfatul dr. si sa repeti testul peste 2 zile. am scris in cunostinta de cauza, avand la activ 3 fiv dintre care 2 cu sarcina oprita in evolutie. iti urez tie si tuturor celorlalte fete ceea ce imi doresc si mie: sa deveniti cat mai curand! bafta multa!
KoraPop spune:
Chiara multumesc mult, valoarea este 1,00 nu 0,1 si e exprimata in mUI/ml....
Kora
CARPE DIEM!
galuscuta spune:
Mey, fetelor ...m-am speriat ...ce s-a intamplat cu Liana ? ca nu am reusit sa inteleg nimic...a pierdut sarcina?
Korutza - eu in a 14 zi am avut 1,0 ca valoare si e negativ din pacate....dar pentru linistea ta sufleteasca repeta testul.
Fetele mele, tare multe nereusite....is tare suparata...ma apuca plansul in birou, tre' sa-mi pun ochelarii de soare sa nu ma vada colegu'.
Voiam sa va spun ca ieri dimi m-am trezit cu dureri mari in burta dupa 5 minute mi-a trecut, azi dimineata la fel doar ca erau mai puternice si au durat cam 10 minute.Nush' ce vrea sa fie asta da' eu cred ca nu-i de bine.Nu-s dureri de ciclu ca mie nu-mi vine asa usor mai ales ca bag si progesteron injectabil in mine pe langa dufaston si ovule intravaginale...is doxa de progesteron de mi s-au marit bidonasele putin.Acu' ca stau in scaun de dimi m-am umflat mai tare de ma strang gacii de marime 44 desi eu port 42.No' ce-o da al de sus asa a fi ca eu nu mai pot face nimik ca sa ajut .Am mancat carne ,oua , branza , calorii nu gluma ,am stat cuminte 7 zile ,nu m-am enervat, nu m-am fortat , altceva nu stiu ce mai puteam sa fac.Va multumesc ca am vazut ca m-ati intrebat da' chiar n-am gasit net acolo si nu stiam nici sa vorbesc ca sa intreb unde sa merg...asa-i daca n-am invatat germana , da' acu' ma apuc s-o invat ca e de ajutor .
Io va pup , da' nu va enumar ca sa nu uit pe careva si sa-mi ziceti si mie de Liana ceva.
Mey,burtoasa mica de Pussi , ce faine poze...
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici