FIV 117
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Anto, ai azi punctia?! Sa dea DD sa ai productie frumoasa. Iti tin pumnii. Sa ne dai vesti bune. Nu uita sa bei multa apa si sa mananci albus. Si o partida de inainte de ET.
Zouzou, puiutii tai?!
Monica
sunshine4ever spune:
Kora, capul sus cu DD ininte si vei vedea intr-o buna zi si tu vei avea un bb al tau
DM
galuscuta spune:
Buna dimineata fetele mele dragi! Iaca ca am reusit in sfarsit sa ajung la servici ca sa va scriu depre mine.Nu am mult timp sa citesc ce ati scris pana acum dar am s-o fac cum am 5 minute libere.In prima faza vreu sa va spun ca nu sunt foarte optimista , din pacate si asta nu pentru clinica sau medici ,ei au fost de nota 10 am vazut adevarata ordine teutonica acolo,foarte organizati,n-am de ce sa ma plang,dar problema a fost ceea ce ma temeam mai rau,adica endometrul ,abia mi-a ajuns la 8 deci....
Am facut 12 zile stimulare si in 19 am facut pick-up .am avut 14 ovocite dar di pacate doar 7 s-au fertilizat.In a treia zi aveam 5 embrioni frumosi si 2 mai nasoli .Am facut ET la 72 de ore cu 3 embrionasi de 12 celule.Transfer fara eco , m-a pus sa stau cam 40 minute pe burta sa ma odihnesc si dupa acea am venit acasa cu masina.Nu am avut dureri sau probleme ca datele trecute.In Z 4 dupa ET mi-a dat sa-mi fac o fiola e Decapeptyl 0,1(diferelin) in burtica ca ziceau ca maresc putin sansele.Mi-au ramas 4 din care 2 s-au blocat si alti doi au ajuns in faza de blastocist si sunt congelati. Sunt bine , putin umflatica dar ma simt OK , nu-mi caut semne ca nu are rost , am invatat pe piele proprie ca semnele sunt inselatoare asa ca am venit la servici ca altfel innebunesc acasa .Pe vineri fac testul ...parca vad ce dezastru...dar n-am ce face ,v-a trebui sa accept sa-mi duc crucea mai departe.Nu stiu cate au reusit intre timp , cate nu dar sper sa fie cat mai multe fericite dintre noi .
Va pup si sper sa reusesc sa citesc ce-ati scris .
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici
Moniland spune:
Galuscuta, uau. Felicitari pentru cei 3 super embrionasi. Cum sa nu fi optimista cu asa puiuti in burtica. Lasa endometru ca sigur a mai crescut de la punctie. Si pe langa asta mai ai si blastocizii congelati. Bravo!
Aunci pe vineri astept vestea mare.
Monica
cris86 spune:
Neata Fetelor,
va multumesc mult la toate,si sincera sa fiu de cat sa fi supravietuit si sa am acelasi rezultat ca data trecuta mai bine asa.Eu cred cu tarie in cea dea doua incercare,si sa vedeti voi ca o sa ies invingatoare
Kora,Eu zic sa fii optimista,poate nu a fost testul de sarcina bun.Eu tin pumnii stransi sa fie cu ochisori
mladen,sa vi cu test pozitiv!!!!,tin pumnii pt.asta
AndradaP,,si mamica si burtica
Aldolina,fac galerie sa se nideze bine puiutii
Pussi,sa sti ca am simtit manutele voastre cum ma incurajau sa meg mai departe
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cris86 spune:
Ando;,sa ai ovule de calitate si sotului ii fac galerie sa dea cei mai buni
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
sunshine4ever spune:
Galuscuta felicitari pt productie, si capul sus cumva tot a fi, si de nu data asta urmatoarea, dar deocamdata ne gindim pozitiv ca trebuie sa rezulte cu bebic. pt tine sa de Dd sa fie de bine.
DM
antosit spune:
Gata fetele, de un hop am trecut.Punctia a fost super usoara si rezultaltu ...bunut! Din 13 foliculi buni de recoltat mi-au iesit 8 ovocite de calitate buna;am hotarat cu embriologul sa fertilizeze 4 natural si 4 cu ICSI! m-au cam dezamagit si a fost nevoie de doua probe din care macar 8 sa isi faca treaba bine!!!Acum ma rog la DD sa se placa cu outele mele si sa rezulte cativa embrionasi frumusei!Doamne -ajuta!
Zouzoule ma gandesc la tine si sper ca esti ok si tu si puiutii!
Kora si Madlen sa veniti cu vesti bune ca sa ne mai ridicati si noua moralul!!!
Pussi, Moni, Cris,aurel_cris...si toate toate care ati fost alaturi de mine azi va multumesc din suflet !
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
lilianaFi spune:
kora Madlen...va asteptam cu vesti bune...tin pumnii !
Galuscuta de cind te asteptam cu vesti,hai fii mai optimista...eu zic ca ai de ce...doamne ajuta !
Zouzounaki tin pumnii pt puiuti rezistenti si lipiciosi
Cris86...imi pare rau ca nu au rezistat micutii....iti urez sa ai un fiv norocos
Andradasint cu pumnii strinsi...sa fie cu lipici...bafta multa....multa !
Antosit la multe ovocite de buna calitate...si embrionasi gr.A...!
Aldolina Teli Cellu multa bafta fetelor !
AurelCris Pussi Moniland...toate fetele fara exceptie...NUMAI BINE...!!!