FIV 117

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANTO miine ma duc la echo sper sa primesc unda verde pentru stimulare,problema este ca emotiile au inceput sa isi spuna cuvintul si nu ma pot calma.Simt ca am ceva la stomac si nu ma pot odihni bine,minca of de ce sunt eu asa de prostovana nu stiu.Inca odata bafta mulllllllta miine
ADINA sper ca acel chistulet sa se fi dus si sa incepi cit mai repede tratamentul,vom fi colege sigur.
ZOUZOU spun si eu ce au zis fetele 2 dar buni asa ca capul sus totul va fi bine pt tine.
PUSSI eu stiu ca este de bine cind,dar se vor potoli curind,ai grija de tine,da de mincat cum stai acum???
CRIS capul sus,sigur de data asta vei reusi
CELLU daca miine iese totul bine,voi incepe inhibarea,tu cum te simti,iti tin pumnii
KORA,MADLEN avem nevoi de vesti bune.
D_J MAMA ce mai faci????cam rar pe la noi
MONILAND,MRL,ANDRADA P si la toate fivoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Kora,Madlen sa veniti cu rezultate frumoase

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor,
Am sa plec in curand sa donez sange pt test desi nu imi vine deloc sa o fac,dar trebuie....pe la ora 15 voi avea si rezultatul.Eu sunt deja abatuta ca si vremea de afara deoarece ieri dimineata (z 11 ) am facut totusi un test de urina care a iesit foarte clar negativ,asa ca ma astept la rezultatul trist,simptome nu mai am de nici un fel si de necaz mi-am facut o cafea ca nu am mai baut cafea de vreo 3 luni.Asta este, poate data urmatoare va fi bine....
Ii tin pumnii lui Madlen poate ea va fi fericita azi!
Si bineinteles sunt alaturi si de Teli,Cellu,Galuscuta si toate fetele in asteptare si de tine Zouzoule ca si cu doi embrionasi buni visul tau se poate realiza ,uita-te la Pussi!
Adina la mine nu a fost asa, am reactionat la inceput rau la stimularea cu numai 3 fiole de menogon si nu se formasera decat 2 foliculi initial,la sfarsitul stimularii am avut 6 foliculi din care au rezultat 5 ovocite f. bune.Chist nu am avut.Bafta multa!
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, am sa va scriu mai tarziu valoarea bhcg.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Kora, fii curajoasa, fii cu Dumnezeu in gand tot timpul!
te pup Aurico si pe toate care-si amintesc de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dj mama sunt cu DD in gand mereu si chiar daca va fi negativ testul tot am sa ma rog in continuare la fel ca si pana acum si poate intr-o buna zi se va milostivi si de mine....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, cine stie poate hcg-ul e cu valoare mare. Eu iti tin pumnii.
Adina aha, deci chistul e dinaintea tratamentului. In cazul acesta s-ar putea sa mai amani o luna.
Alina, bine ai venit la noi . Iti doresc reusita din prima.
Zouzou, spre ca embrionasii tai sunt de cea mai buna calitate si in curand vor deveni copilasi dragalasi.
Oare galuscuta, in ce faza e? Sper sa aiba noroc cu austriecii.
Madlen, Cellu, Teli, va tin pumnii sa reusiti.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Andrada am primit Pm tau,, te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

Kora, sa te ajute Dumnezeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kora , sa dea Dumnezeu sa fie cu ockishori! tin pumnii pt tine!

Zouzou , ai rezultate frumoase la punctie. Sunt alaturi de tine in continuare sa ai embrionasi frumosi! bafta multa la ET!

Bafta multa si celorlalte fete!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anto tinem pumnii sa ai oute frumoase, grase si de calitate, veseli si miscoti care sa-ti outele si sa iasa puiuti multi si puternici!!!
kora, mladen va asteptam cu valori mariiiiiiiii!!!!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput