FIV 117

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

sint disperata..din 13 s-au fecundat doar 2...si nu se stie inca de ce fel de calitate vor fi...
Pussi tie a doua zi ti-au zis ca s-au fecundat 2 din 7?si dupa cit timp ai aflat ca au fost de calitate?
mie mi-au zis ca marti la ora 12 sa ma prezint la clinica...
rugati-va din suflet pentru cei doi puiuti ai mei va rooggg sa se dezvolte normal sa-i pot pune in burtica la caldurica...
va pup pe toate...o duminica cit mai placuta...

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

zouzou2 dar norocosi si lipiciori de mami asa sa fie si la tine!!! Da, la mine s-au fecundat 2 din 7! de calitate mi-au zis la ET. Tin pumnii!!!Sa se lipeasca de mamica..asta e important! Stiu ca-i greu, pe mine zilele intre punctie si ET m-au terminat...ca nu s-au fecundat, intrebari , frustrari si suparari...dar rezultatul final conteaza!!!
criste tinem de manuta!!sa fie cu ochisoriSa fie DD cu voi!!
antomaine o sa fim cu tine
kora, mladenpt. maine!! Cu BHCG mareeeeeeeeeeeeee!!!

andrada,galuscuta, cellu, teli, aldolina lipire placuta la BB, cu nidare definitiva pe 8-9 luni..cu greturi putine!!!!de nastere va urez mai tarziu!!

aurel cris te astept si pe tine luni cu vesti bune de la medic!!! s-au rarit ...acum ma intreb daca-i bine???

o duminica frumoasaaaaaaaaaaaaaaaa!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Neata fetelor,va multumesc mult pt.sustinere, sunteti niste adevarate prietene.Din pacate puiuti mei nu au supravietuit decongelarii si nu am avut cu ce sa fac ET.Urmeaza sa incep un nou protocol, de data asta lung incepand cu Z21 a CM,din fericire au trecut deja 5 luni de la protocolul trecut si pot sa ma apuc pe CM care o sa-mi vina luna asta.

Va pup pe toate si tin pumnii la toate fetele care sunt in focuri

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, 2 si buni, de fapt unul si bun ar fi suficient. Dar 2 ca si la Pussi. Lasa ca DD va face sa fie bine. Iar daca ti-au zis ca marti vei face ET inseamna ca sunt buni si dr are incredere ca embrionasii isi continua dezvoltarea.
Eu ma ca peste 9 luni sa nasti frumosi si sanatosi.
Anto, bafta multa la punctie.
Cris, chiar imi pare tare rau .
Adina tu ai inceput inhibarea si ti-a aparut chistul? Sau inca nu ai inceput tratamentul?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cris

aurel crisrectific...intre timp am ..

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Monilad eu urmeaza sa fac al 2lea fiv cu protocolul scurt adica incepind din prima zi de CM pe care il astept in jur de 7-8mai.Insa mi s-a depistat deja acest chist de 1,5cm la controlul dinainte de FIV caci am schimbat clinica. Doctorul mi-a spus ca se poate sa dispara cu CM sau daca nu, imi da anticonceptionale o luna si dupa sint ok. De aceea e neaparat sa mai fac un ECO exact in prima zi de CM dupa care vom sti cum stau. Tu cind incepi? Daca imi aduc aminte noi doua am facut primul fiv in aceeasi zi adica pe 14 respectiv 16 feb. Sper sa reusesti in urmatoarea incercare, de fapt sint sigura ca ai sa fii curind mamaica.
Zouzounaki sper sa te vad curind in Atena. Nu fi suparata te rog frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Fetelor,
Am citit mult din tot ce ati scris aici si mi se pare minunat ca sunteti optimiste. Ma pregatesc si eu de FIV la MNL. A venit un dr. nou din Isdrael, dr. Freler (scuze dc nu e corect scris numele). Incepind de pe 16 mai o sa iau Diphereline de 3,75 iar apoi am inteles ca va trebui sa fac dozari hormonale. Sunt la primul FIV si sper sa fie cu succes si singurul. Fiind deci la primul, nu prea stiu ce ma asteapta si ma chinuie intrebarile deoarece eu am o endometrioza mai veche, cu 2 laparo si nu stiu ce sanse as avea. Ovulatia mea a fost fb de fiecare data iar spermograma e ok dupa cum spun analizele si totusi...
Din cite observ medicii sunt foarte alunecosi cind discuta in particular cu privire la sansele de obtinere a unei sarcini. Totul e relativ. Daca mai stiti fete care au facut FIV cu endometrioza poate ma ajutati cu ceva sfaturi si cu experienta voastra.
Va tin pumnii tuturor celor care ati inceput procedurile si Dumenezeu sa va ajute sa aveti ce va doriti. Si mai ales, fiti puternice si optimiste.
Intotdeauna am fost cu sufletul impacat atunci cind am stiut ca eu am facut tot ce a stat in puterea mea. Restul, numai Dumnezeu hotaraste. EL stie ce e mai bine pentru noi.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
CRIS ai un nou inceput aproape, sa te ajute DD sa fie cel mai bun! Si sa se lase cu !
ANTOSIT, bafta multa la punctie! Sa ai oute frumoase!
ZOUZOU',Hai cu Zouzounaki mici!!! Doi si buni, exemplul cel mai bun e printre noi, PUSSI, asa cum zice si ea, rezultatul final e cel mai important! Noi iti tinem pumnii!
MADLEN si KORA pentru maine!
KORA, asa cum ai zis, nu ai de unde sa stii sigur... pana nu vezi negru pe alb sau pana nu ti se spune verde in fata, inca mai ramane speranta.
Pana joi, asta ma tine si pe mine.
TELI, ALDOLINA, GALUSCUTA, ANDRADAP
PUSI si SHERI gravidutele noastre care ne dau speranta!
AUREL_CRIS chiar asa, pt tine cand incepem galeria?
MONILAND, MOANA, MADALINA28, MAGDUTA, NUSY, KITTA, LILIANAFI
si pe toate FIV-oasele, pe care le-am omis, din vina mea, pt ca nu sunt in stare sa va urmaresc pe toate.

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

felicitari pt cele fericite si pareri de rau pt cele care sufera sau sunt descurajate

va rog sa-mi dati si mie un MP sa-mi spuneti dc KITTA o fi plecat deja si dc se duce alta fata in locul ei marti la Marinescu; dc nu s-a ocupat, poate merg eu; dc s-a ocupat, poate-mi cedeaza altcineva o programare pt ca se apropie perioada de concedii si e pacat sa se iroseasca programarile
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cris86 imi pare tare rau pt puiutzii tai!! Ma bucur insa ca incepi un nou protocol asa curand! Sa fii optimista!!

Kora, Madlen va tin pumnii pentru maine!

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput