FIV 117
Raspunsuri - Pagina 16
Kariris spune:
suntem bine, Anto, doar ca nu am net acasa si la birou vin foarte rar chiar daca e aproape de casa. Iar cand vin abia apuc sa citesc ce s-a mai intamplat si de cele mai multe ori nu scriu.
Dar vorbesc zilnic cu Sheri la telefon si ma tine ea la curent cu ce mai faceti si sunt cu gandul la voi.
Kora, deci luni e testul? Da Doamne sa fie pozitiv si simptomele tale sa fie de la sarcina si nu de la ficat!
Pup toate fetele fara exceptie!
lachi 25+ Karina Iris
KoraPop spune:
mihuta , lachione multumesc mult de tot fetelor,testul il voi face luni, la 12 zile ca dr. T asa mi-a zis sa il fac si daca tot nu va fi nimic ne vom "razbuna" cu muuult caruia si eu si sotul meu ii ducem dorul,iar daca va fi sa fie...hm....ne vom pune pofta'n cui inca o bucata de vreme,dar eu sincer va zic ca tind sa cred ca va fi prima varianta ca azi tare bine ma simt si nici urma de vreun simptom nu mai am....Am vazut ca cenusareasa ( de la unguoaice) nu a reusit cu toate ca puteam jura la ce simptome zicea ca are ca e graviduta,tare rau imi pare pt ea si acu' eu ce sa mai zic ca nu ma mai doare absolut nimic si nici CM nu se mai anunta ca doar iau progesteroane....Tocmai am luat ultima fiola pe care o mai aveam la frigider...Eh luni va voi scrie verdictul.Si Madlen tot luni face testul,pe ea nu a durut-o absolut nimic in toata perioada de asteptare...
Lachi vad ca fetele tale cresc pe zi ce trece,imi spui si mie tu ce simptome ai avut in primele 10 zile de la ET?Sau printesele tale au fost atat de cuminti incat ti-au facut surpriza fara sa anunte nimic inainte?Ca nu pot sa uit cum mi-au dat lacrimile cand am citit ca iti aprinsesesi o tigara langa un pahar de berica trista ca ai avut ceva pete de CM si apoi te-a sunat dr. sa iti spuna ca bhcg e pozitiv....Doamne cat de frumos !!!!!!!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
hop si eu la raport
mi-au recoltat 13 ovocite si mister zouzou a stat f bine la capitolul"saminta"..asteptam sa vedem ce se intimpla peste noapte..dimineata intre 8 si 10 ne informeaza de la clinica despre soarta zouzouneilor mei...la punctie totul a fost super,in sensul..o curatenie de-ti era jena sa calci pe jos..incaperile super dotate,medicii si asistentele super...anestezia a fost locala...am simtit o durere acuta ca de CM..a durat putin,cam 10 minute...apoi am fost dusa in incaperea de linga,intr-un salon in care eram mai multe viitoare mamici si asistenta era tot timpul linga noi...am ametit,am varsat f putin..trebuia sa o facem fortat ca sa se revenim din anestezie...si exact asa a fost...intr-o ora eram deja in picioare si cu mister zouzou linga mine sa ma mingaie pe par...apoi mi-au administrat 100 mg de progesteron injectabil...n-am simtit nimic nici macar o intepatura...dar acum ma doare funduletul de nu mai stiu in ce pozitie sa stau...si mi-au zis sa ma injectez zilnic cu 100 mg ,plus 4 utrogestane intravaginale...mi-au dat si forma de sustinere...
filicine 5 mg (acidul folic)
salospir(aspirina)
vibramicyn 100 mg
estopause(care il iau de azi ca sa mai creasca endometrul)
feldene 10 mf
utrogestan
prontogest 100 mg
si bineinteles vitaminele care le iau de una singura
ET-ul va fi poate marti,dar daca vor evolua bine imi vor face transferul cu blastocist , miercuri sau joi dimineata
imi vor face si assisted hacking
acum cu Dumnezeu inainte...daca va fi voia Lui,voi face un bebelus cu iubirea vietii mele
bhcg-ul il voi face pe data de 19.05 dimineata,la doua zile dupa ziua mea de nastere
Cellu,Andarda,Pussi,Moniland,Andicu,Kitta,Cristinici,
Sheri,Nusy,Rami73,Ioanatugs,Relya,Madalina28,Korapop,Lilianafi,Antosit,Aldolina,Adhnanava multmesc din suflet pentru ca sinteti alaturi de mine,pentru urarile voastre calduroase...alaturi de voi am facut si fac fata situatiei mult,mult mai bine...va multumesc
Sheri...ne-au interzis sa facem giugulugu..oare de ce?..dar la fel mi-au zis dupa punctie sa stau in pat..iar eu...m-am plimbat in Mall 4 ore la cumparaturi...dar ma simt bine...nici o legatura cu punctia de anul trecut,cind eram umflata ca un gindac...sper sa-ti calc pe urme Sheri scumpa...
Cellu La multi ani si voua...sa aveti ani minunati impreuna,alaturi de copii sanatosi si frumosi
KoraPop,Cellu,Teli,Aldolina ,Galuscuta,Madlen
Antosit iti tin pumnii la punctie...
cind va fi?maine sau luni?
Magduta10,Liana,Adina1976,Lachi
dragele mele...ma duc in patut...ca ma doare popnetul de la injectie...vai cind ma gindesc ca trebuie sa le administez zilnic...oare le pot face si in brat?am sa va tin la curent maine,sa va spun citi puiuti o sa avem...
o simbata superba va doresc
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
antosit spune:
Zouzoule de un hop ai scapat! Acum facem galerie cala noapte sa fie dragoste mare!
Eu am punctia luni dimineata, asa ca tin aproape....
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
denissa_k1 spune:
Kitta,cand spui mr Big ,te referi la dr Marinescu (Giulesti )??te intreb ,ptr ca eu am programare pe data de 15.05.07,pe care nu o pot onora ...daca iti foloseste data ,...cu placere ,numai sa-mi spui ca sa nu mai anunt la spital,cu toate ca nu prea cred ca o sa-ti trebuiasca ptr ca e o data destul de apropiata de a ta ...(8.05.07)
zouzounaki spune:
Anto habar n-am ..cica sa-l iau dupa ET...mi-au dat numai doua pastilute...oare ce=or fi?o sa intreb eu oricum maine sau luni cind merg sa fac progesteronul...
sper sa fie mare love la noapte..m-am gindit sa facem si noi un love action live..oare o fi bai??nu de alta da' se invirte mister zouzou pe aici ca si cocosul dupa gaina
haide Anto...iti tin pumnii,ma gindesc la tine sa ai oute bune si de calitate..spor la clocit pina luni...si productie super frumoasa luni
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
aurel_cris spune:
KORA,MADLEN va tin pumni pt luni.
ANTO iti tin si tie pumni pentru luni la punctie
CELLU,TELI,ALDOLINA,GALUSCA incep de acum galeria si pt voi
ZOUZOU bafta multa la ET,totul va fi bine vei vedea
MIHUTA,LACHI,SHERI sarcina usoara in continuare
PUSSI mai esti gretoasa??bebelusi si pe mamica.Eu fac FIV cu BM si Cocei.
MONILAND,KITTA,NUSY,MRL si la toate fivoasele
DANYALO tu nu mai zici nimic???
antosit spune:
aurel_cris merci!Pt tine cand incepem galeria?
Zouzoule eu in locul tau i-as face hatarul lui mr.Zouzou, merita si el un pic de ...atentie!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Adina1967 spune:
Fetelor care sinteti in asteptare sau in focuri sa va ajute DD sa va vedeti visul implinit!
Zouzou ma bucur enorm ca ai trecut cu bine de prima parte. De-abia astept sa-mi zici amanunte. Intre timp incearca sa te relaxezi in Atena si sa va distrati. totul va fi bine.
Miine sau poimiine merg iarasi in Atena caci am un chistulet pe ovarul sting si nu pot incepe inca stimularea daca nu dispare. Trebuie sa fac un nou eco in prima zi a CM si in functie de asta imi va da unda verde sau nu. Mi se pare ca Kora Pop a trecut prin asa ceva daca imi aduc bine aminte.
Andosit eu merg la aceeasi clinica care merge si Zouzou si am acelasi trat de sustinere. Feldene l-am achizitionat si eu si sint cam in ceata ca scrie aici e pt artrita, osteoporoza, spondiloza.Mai mult ne va spune Zouzou dupa ce va intreba ca si eu sint curioasa.
Va tin pumnii la toate si