FIV 117

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitta, draga mea, din pacate am un simt al responsabilitatii foarte bine dezvoltat si daca stau acasa ma simt extrem de vinovata M-am simtit vinovata in fiecare dintre cele 3 concedii medicale pe care le-am avut in 12 ani de cand lucrez (dintre care 2 pt cele 2 FIV-uri). Asta e. As vrea sa ma schimb dar nu pot!
Anyway, ieri am reusit sa ma abtin sa nu merg la servici, ba chiar am stat foarte calma si nici macar nu mi-am mai citit mail-urile. E un mare pas asta!! De luni insa am sa merg...
Drum bun unde mergi si Doamne ajuta sa avem ce sarbatori cand te intorci si sa-ti dau broscutele norocoase!

Aldolina bafta multa!! Sa dea DD sa ramana cei 2 puiuti cu tine!

Zouzou iti tin pumnii sa ai ovocite bune si sa nu faci hiperstimulare ca data trecuta.

Cellu ce faci? Cum te mai simti? Cand faci testul?

Antosit, Cris86 bafta multa maine la punctie si ET

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dragi fete,
Va spuneam pe la inceputul stimularii mele ca aproape odata cu mine a inceput tratamentul si o cunoscuta cantareata careia nu i-am dat numele pe forum din moptive lesne de inteles....Azi dimineata insa am citit intr-un ziar ca Fata cu parul de foc - MADALINA MANOLE a reusit in urma fertilizarii in vitro sa devina o viitoare mamica!Ma bucur mult pentru ea si ii doresc sarcina cat mai usoara si pentru ca in curand se va casatori sa aiba casa de piatra si un bebe asa cum si l-a dorit de atata timp!Ea a facut FIV cu dr. Matei si cu alt dr. ( probabil prof. RON EL) la Sabyc, a avut FSH 11 si tratamentul a fost cu Cetrotide si nu mai stiu ce...la inceput a mers mai rau avea doar 4 foliculi,dar mai tarziu a avut vreo 8 foliculi si apoi poate mai multi,nu mai stiu alte amanunte.

Eu sunt bine nu prea am senzatii deosebite,simt doar o presiune la ovare...si astept ziua de luni care ori va fi cea mai feicita din viata mea,ori cea mai trista,dar viata e frumoasa si peste orice vom trece cu credinta in DD!
Azi am sa ies la un gratar ca m-am saturat pana peste cap de stat in pat!
Moni test de urina nu am facut inca...poate maine...
Tin pumnii stransi tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Aldolina, Cris86, zuzu, antosit multa bafta!!!

Adhnana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Zouzoule, tin pumnii !!!

Bafta tuturor celorlalte!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

zouzousa fie dd cu tine!!!

cris o sa te tin de minuta!!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,va tin pumnii

ZOUZOU'
ANTOSIT
ALDOLINA
CRIS
GALUSCUTA

ANDRADA.P Incearca in continuare sa te pui si pe tine pe primul plan! Eu ma simt bine, nu mai am junghiuri si nici alte simptome. Doar ca sunt balonata, cred ca mananc mult si nu fac miscare. Si mai cred ca m-am ingrasat de la atata lenevit. Sau, cine stie...
Testul BHCG il fac joi, la 14 zile de la ET. Ce mult mai e pana atunci!

KORA, inteleg ca tu faci testul la 12 zile de la ET?
TELI, MADLEN voi cum va simtiti?
toate fetele

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna fetelor! pt. ieri ca nu am dat detalii, dar nici nu am ajuns bine acasa si sa umplut casa de musafiri care au plecat de la noi spre dimineata! La eco a fost oK am un total de 15 foliculi, cel mai mare 18,5 iar endo 10.diseare la 21 fac pregnylul si luni dimineata punctia.De azi mi-a dat sa iau 1 acid folic si 1/2/12h medrol.

Zouzoule ti-am tinut pumnii azi sa vi cu vesti buneeeeee!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Antosit bafta multa luni la punctie!!! sa fie cu noroc!

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

n-am mai scris de mult aici dar sa stiti ca citesc in continoare !

Kora, multa bafta luni la test, stiu ca incerci sa nu iti faci prea multe sperante, dar eu cred ca esti cu acte !!!!

11s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachiiiiii multumesc din suflet de urare!Ma bucur ca ai mai dat un semn, sper din suflet ca sunteti bine!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput