FIV 117

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Buna fetelor!
Am simtit eu ca mi-ati tinut pumnii. Au rezistat doi puiuti din toti cei sapte. Amandoi de 8 celule, foarte frumosi cum spunea Cocei. Ei sunt vitejii mei luptatori care sigur vor ramane alaturi de mine pana la adanci batraneti. Cel putin, asa imi doresc eu.
Am luat o jumatate pastila (respectiv 10mg) Flamexin inainte cu o ora de ET pe proprie raspundere. In rest tratament sustinere 4 utrogestan pe zi, Pregnyl peste doua zile, acid folic, vitamina E forte si trombo ass. De-acum incolo cu Dumnezeu inainte!
Zouzou, la multi ani sa fiti sanatosi si fericiti!
Shericutz, sa-ti traiasca Alesia, sa fie sanatoasa si sa-i faci un fratior ca eu tot te vad mamica si de baiat.
Pup toate fetele, va doresc mult succes in tot ce faceti si sa auzim numai de vesti bune. Mai intru si eu pe forum din cand in cand, dar nu prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetele mele dragi tocmai am sosit si eu in tara,luni ma duc sa vad ce zice doctorul la echo sa incep inhibarea.Va tin pumni la toate si ma apuc sa citesc din urma caci nu am mai citi de o saptamina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nusy! LA MULTI ANI!! SANATATE SI FERICIRE!! SI LA ANUL UN IN BRATE!!!

antone pregatin pt. luni!!!
zouzou maine sunt langa tine!! te tin de manuta!!
crisne pregatim toti tri sa fim cu tine la ET si le cantam la cei mici, ca sa se lipeasca de mami!!
aldosi cu tine venim, cu pumnisorii stransiiiiiiiiii
aurel criste astept luni cu vesti buneeeeeeee!!!
galuscutaiti tinem pumnii!!

andradap, cellu, kora, mladen, telipt. voi si sa vad

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Buna seara!!!!
Am vb cu Aldolina la tel era optimista,cum v-a spus si ea are 2 galusti la purtator care sper din tot sufletul sa-i ramana acolo 8 luni si jumatate.
Zouzounaki iti tin pumnii maine la punctie o sa ai cele mai bune ovocite sunt convinsa de asta si cred ca se vor iubi mult cu
Cris sper sa-ti reziste si tie toti embrionasii si sa se lipeasca de mai lor tot 8 luni si jumatate.
Kora,Madlen,Celu,Teli si toate fetele care sunt in focuri muuuuuuuuulta bafta

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetele mele dragi, va multumesc din suflet pentru urari! Abia acum am reusit sa intru, pentru ca am avut musafiri ... Iaca, fac cinste virtual cu si pentru toata lumea! Pupici dulci,dulci si bafta multa tuturor! Sa ne vedem toate cu bebeii in brate cat mai repede!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor apar si eu scurt.
E cineva interesat sa faca schimb de programari cu mine la Mr. Big. Eu sunt pe 08.05.2007 si nu sunt in tara. Daca are cineva mai tarziu chiar si in iunie, o cedez. Sa imi scrie un PM.
Sheritaam uitat sa iti spui ca si numele fetitei mele ales este Alexia (cu X) dupa ce cumnata a luat Daria!
Adrada.Peu te inteleg cum e cu stresul, depinde numai de tine sa depasesti bariera si sa inchizi tel. sau sa il dai pe silent si sa raspunzi numai la ce te intereseaza. Doar nu o sa te dea afara ca nu raspunzi la mobil (mai ales daca e si al tau si nu de la servici!) in timpul concediului medical. Eu dau sfaturi, dar si la mine a inceput stresul, fiindca vrea un strain sa vina in vizita in Ro in prima kumatate a lui ian, adica pe cand sper sa fiu si eu in plin proces. Pe 15.05 o sa aflu schema si vad, daca sunt in faza cu Diphe ii zic sa vina, acum depinde poate incep direct stimulare si atunci ii zic sa ma scuteasca ca am o problema personala, ca cu asta ii incui. Strainezii nu prea intra in intimitaturi, dar asta e grec si ne cunoastem de mult si o sa vrea sa isi bage nasul, ca ce e mai important decat el? Uite ca FIV-ul na, de ar da DD sa am si eu cu ce de data asta.....Iti tinem pumnii si cand ca intorc sa o punem de o sarbatorire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

dragele mele sint pe fuga...tocmai am ajuns la hotel in Atena...a avut intirziere avionul...inca n-am apucat sa citesc din urma...va multumesc tuturor pentru caldura voastra sufleteasca...fug la nani..la 10 dimineata am punctia...va scriu cum o sa ajung de la clinica...va pup pe toate in parte...cu mult drag zouzou

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Dragele mele, nu intru prea des, dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc din umbra.

Am vazut ca sunt multe fete in focuri, asa ca fara sa enumar pt a nu omite pe cineva, va urez bafta multa si noroc cu carul, sa va ajute Dumnezeu si sa va dea putere pt a duce la bun sfarsit visul de a fi mamica.

Va pe toate si va tin pumni

PS. noutati despre mine nu am, iau AC si astept sa treaca mai rpd timpul pt a incepe injectarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, sunt cu pumnii stransi tare, tare pentru tine. Sa dea DD sa ai cat mai multe ovocite de cea mai buna calitate. Mult noroc!
Nusy, asa sa fie
Kora, inca 2 zile si ai confirmarea de . Ceva teste din urina ?
Super Aldolina! Cei 2 vor fi puiutii tai luptatori.
Anto, sper sa ne scri we acesta sa ne dai detalii. Daca nu, sa sti ca sunt alaturi de tine si iti doresc numai reusite.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Nimeni nu zice nimic iar eu am alta dilema, onorariul dr pt toata procedura FIV, am PM activat pt cele ce vor sa ma ajute cu un ex. estimativ, sa-mi formez cel putin o idee, va rog mult de tot,

multumesc anticipat

Mergi la inceput