FIV 117
Raspunsuri - Pagina 13
madalina28 spune:
Aldolina iti tin pumnii azi sa-ti reziste puisorii si sa se prinda de mami lor 9 luni apoi sa se nasca sanatosi/sanatos.
Zouzounaki, multi ani impreuna cu MRS.Zouzounel si maine la punctie sa ai parte de cele mai calitatvive ovocite si sa se iubeasca mult cu
toate FIV-oasele fara exceptie.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
Adhnana spune:
sheri felicitari pentru caruciorul roz! Sa fie sanatoasa bebelina si sa va bucurati de ea!
cris86 bafta multa la ET!
Tuturor celor in asteptari sau in tratament, mult succes!
Adhnana 17 fix
Sheritra spune:
Nusy La multi ani! si sa fii sanatoasa si sa primesti cel mai frumos si mai scump cadou cu fundita cu tot !
Andicu, sa le facem cunostinta la leganase sau pe plaja la Mamaia!
Gabiu, ce putin mai ai si nasti! Te ajung eu din urma pe faleza, nu scapi!
Cellu, La multi ani pt saptisorii de cununie, eu zic ca se prind bebeii in burtica cu gherutele si dintisorii de burica si acolo stau noua luni.
Cristinici
Rami, cu arme de foc nu-l las eu in casa cred ca o prastie va fi indestul sa le traga in cand or sta flacaii agatati de gard cu ochii la zgatia noastra! (mai ce verde esti!)
Ioanatugs, mi-a venit la loc ca va avea titi ca mine, dar oare de guraliva la fel va fi? Sau hlizita?
Aldolina, tin pumnii azi pt puisori!
Adhnana, cand m-ai pupat pe hol in ziua ET-ului s-a luat si sarcina si sexul !
Shery 13+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
KoraPop spune:
SHERI scumpa multe felicitari pentru domnisorica!Sa creasca mare si frumoasa si haioasa ca si mamica ei!
zouzoulina FELICITARI ani multi si fericiti de acum incolo si neaparat cu zouzounei langa voi!
Fetelor eu aseara am avut parte de in cateva reprize pana mi-au secat toate puterile...a inceput cu o durere cumplita de cap si am sfarsit numai cu wc-ul in brate....Acum stiu ca veti zice la fel ca si sotul meu si soacra-mea ca sigur sunt graviduta dar eu tot sunt sceptica pt ca am mai avut eu stari de genul asta rare,dar bune de la ficatul meu care uneori face mofturi.Acu' imi revin cu o cana de ceai de musetel si niste paine prajita,in rest vagi dureri prin burtica...
Mai e un pic pana luni cand incertitudinea se va spulbera....
Kora
CARPE DIEM!
gabiu spune:
nusy la multi ani, sa fi fericita si iubita si sa-ti dea DD un bb sanatos si frumos. Ma bucur ca te descurci cu gonalul, o sa iasa bine , ai sa vezi
rami73 nu-i bai, ne vedem noi poate la vara si in formula extinsa, asa cum bine zice nusy. Eu cred ca nasc joi pe 10, dar asta voi afla maine dupa ce ma vad cu nenea dr.
sheri
va doresc tuturor numai bine
gabi
37+
lilianaFi spune:
fetele...
Melutzicaimi pare rau...pacat ca nu ai facut beta hCG-ul,macar stiai daca a avut sau nu vreo tentativa de implant...data viitoare trebuie sa reusim si noi...numai bine !
Zouzounaki Cellu case de piatra fetelor...poate primiti in dar un cadou cu cite un bebe de fiecare...tin pumnii pt asta..!!!
Nusy..."la multi ani!"si bebic in dar...bafta...multa,multa!
...tuturor fetelor in plina asteptare...multa,multa BAFTA !
Sheritasa te bucuri de fetita ta toata viata....eu mi-am dorit de cind ma stiu o fetita...numai bine...
cellu spune:
Buna fetelor,
azi ma simt mai bine, o fi de bine sau..... d-aia, ma simt bine!
NUSY La multi ani , iti urez sa-ti dea DD fetita pe care ti-o doresti!
CRISTINICI - incerc sa nu misc in front fac orice sa le fiu pe plac bebicilor
ALDOLINA si ZOUZOU'
Sheritra multumesc. M-am umflat de ras (si nu s' dac' am voie sa rad asa de tare) cand am citit despre "prastie"
RAMI73 sper sa fie semn bun durerile, ce sa mai zic, dupa rezultat o sa le clasific. Azi m-au lasat, dar azi noapte m-am gandit ca am facut o noua extrauterina. Doamne fereste-ma!
LILI FI multumesc, iti urez si tie sa-ti dea DD fetita pe care ti-o doresti
PUSSI ca de obicei
GALUSCUTA hai cu vesti
toate fetele in focuri
Cellu
antosit spune:
Fetele sa ma scuzati ca nu scriu mult, dar sunt pe fuga.Am fost azi la eco si totul este OK, luni dimineata am punctia.
Zouzoule iti tin pumnii stransii pt. maine!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Sheritra spune:
Antosit facem galerie si pumnii stransi, sa fie recolta cincinal nu alta!
Liliana, Cellu, Kora, Andrada, Liana,
Gabiu, nastere usoara si tulcean dolofan!
Shery 13+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
KoraPop spune:
nusy la multi ani si cel mai frumos vis sa ti se implineasca!
anto bafta maxima luni la punctie!
Kora
CARPE DIEM!