FIV 117

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

SHERRITRA sa-ti traisca bebicutza!

ANDRADA.P iti tin pumnii, poate e mai bine sa amani sa te duci le serv. mai da ragaz bebicilor. Nu stiu , eu nu sunt in stare sa merg acum, dar e adevarat nici nu arde. (Doar ca in ziua ET, cand eram pe masa, m-au sunat, s-a infoiat al meu la telefon si au inteles...n-au mai sunat.)

ZOUZOU' si noi, pe 1 mai am implinit sapte ani de cand suntem impreuna. Noi am fost cuminti. N-am avut incotro. Ce bine ar fi ca bebei sa fie cadoul nostru! Va doresc si voua acelasi cadou. Ma rog pt tine!

Fetelor , ma chinuie junghiurile in uter, sunt mai acute, parca ar fi cutite. Am facut putin si m-au trezit. S-or desprinde sau se agata cu ghearele bebeii! Numai DD stie, ma duc in pat.

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheri te felicit si eu pentru culoarea caruciorului tau. Sa-ti traiasca mogaldeata si s-o plimbi tantosa in burtica la vara pe faleza

gabi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Zouzoule, LA MULTI ANI FERICITI de casnicie alaturi de sotul tau si de un zouzou mic cat de curand!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri sa-ti traiasca fetita.
Zouzou mult noroc , sa fie cu final fericit si "la cat mai multi ani "impreuna cu dl Zouzou.
Kora tu cum mai stai ?
AndradaP stai cumintica si nu te mai stresa.
Cellu vad ca esti cumintica rau.
Andicu ce mai trece timpul , imediat vom vedea si poze cu Filip.
la toate gravidutele.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cellu, Andrada : tin pumnii sa se prinda bebeii!

Aldolina,Zouzou: multa bafta in continuare!

Sheri: ce bineeee!!!! Si eu vreau tot fetita.Felicitari!

Fetelor,multumesc pentru urari..am primit OK-ul.Totul era in regula,endometrul 3 mm. In seara asta am inceput stimularea, odata cu inhibarea.Adica am facut jumatatea de diphereline la 20.30 si la 20.45 am facut cele trei fiole de gonal.Mirelus, mersi pentru " lectie ". M-am mirat si eu ca le fac pe amandoua seara,dar dr. mi-a zis ca nu e absolut nici o problema. Si ma prezint la eco peste o saptamana,adica joia viitoare.
Mi-a placut ca gonalul nu ustura deloc,nici nu simt ca fac injectia..pentru ca dipherelinul pe mine ma ustura (m-am mai plans eu pe tema asta...)si ma asteptam sa patesc la fel si la gonal,mai ales ca e concentrat(3 fiole diluate cu un singur solvent).Cand colo..surpriza placuta...nici nu-l simt.Ce ma bucur!!!!
Maca nu iau (desi mi-am procurat din timp),am zis sa nu risc nimic, mai ales ca eu am in mod normal endometrul 11..iau doar Elevit. O sa mai beau dupa punctie si ceai de cretisoara si o sa fac progesteronul injectabil( din pacate am doar 10 fiole,dar decat deloc...).In rest,ce-o vrea DD!

toate fetele si multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Shericuto, te felicit din toata inima !!! Ti-am zis eu ca o sa ai o domnisoara. Cred ca tati e tare mandru, si-a cumparat deja pusca ? Pup fetita somnoroasa.

Andrada, rockerita mea, mai poti, mai poti ? Eu zic ca daca te simti bine, n-are rost sa stai lipita de pat.

Cellu, fii optimista, ca ai de ce. Durerile pot fi un semn bun. Totusi, daca persista eu zic sa iei No Spa, sa nu stai asa, sa le suporti. Si bineinteles repaus, pe care vad ca il respecti.

Kora, abia astept sa faci cinste !!!

Zouzoule, eu zic ca o sa fie bine la tine de data asta, cu CREDINTA si ajutorul medicilor totul e posibil !

Gabiu, imi pare rau ca nu ne-am vazut la Tulcea, dar in cele 3 zile in care am stat n-am stiut unde sa ma impart mai intai. Pe cand fericitul eveniment, cum vei naste ? Cred ca esti tare emotionata de apropiata intalnire cu flacaul tau !

Nusy, bafta multa in continuare ! Iti doresc o fetita frumoasa si sanatoasa !

Liana, esti cu adevarat o fata extraordinara ! Altceva nu pot sa spun...

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Rami: Asa sa fie! Cand mai vii? Poate ne intalnim toate patru( eu,tu, Gabitzu si Sheri) data viitoare!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy LA MULTI ANI tauroaica draga! Multi ani fericiti si un pui mic sa fie pe drum pentru tine acum, sau mai multi! Multa bafta la stimulare si sa fie cu noroc acest FIV!
Zouzounaki LA MULTI ANI fericiti alaturi de sotul tau!Si noi tot 7 ani de la cununia religioasa implinim in septembrie, sa speram ca e un numar cu noroc, cum spunea Sheri. Multa bafta si FIV-ul acesta sa-ti implineasca visul!
Sheritra felicitari pentru bursucul care de fapt era bursucutza! Frumos nume Alesia, sa va creasca mare si sanatoasa, ca titi sigur va avea ca mami!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Zouzou, multi ani fericiti impreuna cu al tau sot. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti mult si sa aveti parte de copii sanatosi si norocosi.

Tin pumnii !!!

toate fetele fara deosebire

Ps. Delfi ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Nusy, La multi ani ! sa fii sanatoasa , iubita si cat de curand mamica fericita.
Bafta maxima !!!

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput