FIV 117
Raspunsuri - Pagina 23
Moniland spune:
Cristinici, nu stiu.
Zouzou, te astept
Alina, eu am facut anestezie generala. E mult mai usoara decat cea de la laparo (daca ai facut-o). La punctie nu simti nimic. Pe mine nu ma durea burtica nici dupa, dar unele fete s-au "plans" de usoare jene. Eu zic ca nu are de ce sa-ti fie frica.
Monica
lilianaFi spune:
Cristinici...cauterizarea nu afecteaza fertilitatea....dar daca are rana pe col indicat e sa faca:tampon Papa-Nicolau,un test HPV si o colposcopie....apoi un dr.bun si in functie de rezultat...sa auzim de bine !
Alina eu la punctie cu toata anestezia locala am simtit tot si a fost destul de dureros...iti recomand anestezia generala,oricum e usoara pt timpul necesar punctiei,numai bine !
Zouzou...ce minune,ma bucur pt tine...tin pumnii pe maideparte...numai bine...!!!
zouzounaki spune:
dragele mele revin si eu cu vesti bune...v-am zis ca mi s-au recoltat 13 ovocite si s-au fecundat doar 2...restul erau deja de-o omleta...dar fetelorrrr...s-a facut o minune...a doua zi dintr-o data pe neasteptate,s-au mai fecundat inca 3 embrionasi frumosi..acum am 5...simt ca plutesc,mai ales ca am sa va impartasesc o experienta..de aceea v-am zis ca s-a facut o minune,pt ca s-a facut in adevaratul sens al cuvintului...de aceasta experienta am sa va povestesc la momentul potrivit...maine merg la clinica, si nu se stie daca voi face ET-ul maine,deoarece embrilogul mi-a zis azi(m-am perindat pe linga clinica ,ca n-am putut sta departe de puiutii mei) ca pina acum 2 embrionasi s-au divizat in 8 celule...si maine imi vor spune daca continuam si asteptam pina joi pentru transferul de blastocisti...
eu n-am mai scris ca am avut peripetii..am schimbat hotelul..in primul am stat intr-o suita,care numa suita nu era..mi-au adus micul dejun si parca m-au otravit..am varsat de am crezut ca-mi vars tot pe dinauntru..de rau ce mi-a fost mi-au puscat vinisoarele pe fata...personalul a fost sub orice critica,mai ales ca am platit enorm pe noapte...azi ne-am mutat intr-un hotel modest si calduros unde ma simt bine..si pot acum sa va tin la curent...deci maine am sa va scriu...in orice caz un singur lucru pot sa va spun EXISTA MINUNI...va sarut dragele mele pe toate in parte,va multumesc pentru toate gindurile bune
Kora,Madlen ..nu va pierdeti credinta si speranta...a doua oara va fi bine..veti vedea...e greu,e foarte,foarte greu,dar veti trece peste si va veti umple din nou de putere si veti continua drumul Fiv,care va fi data viitoare cu reusita...va doresc din tot sufletul,liniste sufleteasca si multa sanatate
Galuscuta,Nusy,Cellu,Teli
Antosit,Aldolina,Cris
Moniland,Pussi,LilianaFi,Adina,Aurel_cris,Mihuta,Lachi,Liana si tuturormulti pupici
poate am sa mai scriu mai tirziu...am uitat sa va spun ca iara m-am umflat,dar nu ca si data trecuta siiiii ma dddooooaareee popnetul de la injectii....
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
DORIS_71 spune:
ZOZOU i-mi pare bine ptr. tine, sper ca minunea sa dureze si in continuare si sa te vedem
MADLEN, KORA i-mi pare rau sa speram ca DD va fi cu voi si data viitoare va fi bine
GALUSCUTA in sfarsit, credeam ca ai schimbat domiciliul. I-ti tin pumnii vineri.
Fac galerie la toate fetele care sunt in focuri sau asteapta rezultatul.
Acum vin si eu la raport. Nu mai intrasem pe forum de aproape o saptamana dar am fost super ocupata cu serviciu, drumurile la Milano la clinica, etc., acum am reusit sa recuperez totul di urma.
Mie mi-a venit CM pe 28.04, pe 2.05 am fost la eco. si de pe 3.05 seara am inceput injectarea cu gonal 225 ml. IN seara asta am facut a 5-a injectie si maine dimineata merg din nou la clinica sa fac analize de sange si eco.
Nu stiu eu ce protocol e asta, am intrebat doctorita si mi-a raspuns ca fiecare dr. face cum crede de cuviinta de la pacient la pacient ca nu-i o regula sa inceapa protocolul in ziua 21 ori in ziua 1 al CM. Nu stiu ce sa mai cred ca eu aici la voi am vazut numai protocol di ziua 21 sau 1 al CM.
Am o alta nedumerire, cand am fost la eco pe 3, dr. ma cam chinuit ca nu reusea sa vada un ovar. Din ziua aia am inceput sa am mici pierderi maronii. M-am gindit ca o sa-mi treaca intr-o zi, doua. Dar eu le mai am si din dupa amiaza asta sunt mai multe si devin spre grena. A-ti mai avut careva probleme de genul asta? Nu-i ca merg maine si-mi spune sa intrerup totul?
AM uitat sa va dau si o veste buna. Biopsia testiculara a sotzului a dat un bun rezultat, 90% din sunt foarte buni. Va reamintesc ca noi aveam o spermiograma cu 750.000 si dupa 30 min. erau toti morti.
fete inimoase si sa dea Bunul Dumnezeu sa ne vedem cat mai curand
KoraPop spune:
Buna dimineata!
zouzou ma bucur mult pt tine,abia astept ca minunea sa continuie pt tine si macar tu sa ne dai o veste buna!Doamne ajuta!
Acum ma rog si pentru Teli,Cellu,galuscuta,anto si celelalte fete in asteptare!Haideti fetelor cu vesti bune!
Multumesc mult pt incurajari,e totusi bine ca nu am "picat" de sus,ma cam asteptam la rezultatul trist incepand cu ziua ET-ului cand rezultatul nu a fost prea bun comparativ cu cele doua fete cu care am facut ET in aceeasi zi ( Madlen si inca o d-na despre care inca nu stiu daca a reusit sau nu inca),dar acum imi spun ca nici macar asta nu conteaza,ci doar sansa fiecareia.Acum eu astept sa vina CM si desi nu am intrerupt utrogestanul pt ca asa mi-a zis d-na Matei,chiar nu inteleg de ce are rost sa continui si sa mai repet testul degeaba.Am inteles clar de la voi ca valoarea 1,00 e negativ si chiar daca era mai mare,dar sub 5,00 tot negativ era asa ca probabil puiutii au incercat sa se dezvolte si sa ramana in burtica ,dar nu au reusit asta inseamna valoarea mea,nu?Si atunci de ce sa mai repet testul....of...nu o inteleg pe d-na Matei,macar daca e sa vina CM sa vina azi sau maine ca eu deja am senzatii premenstruale prin burtica sau cel putin asa mi se pare...
Acum ma gandesc cam cu groaza oare cu ce urmari am sa ma "trezesc" acum dupa FIV si ma refer mai mult la FSH.La voi cum a fost?Sper ca faptul ca am luat numai menogon ,nu si alte injectii mai puternice sa nu mi-l fi marit prea mult....Daca a crescut isi mai revine oare in cateva luni macar la valoarea care a fost la inceperea FIV-ului?Eventual cu AC?Astept invataminte de la voi care ati trecut prin ce trec eu acum.....nu sunt disperata,nici macar nu am bocit....inca....stiu ca intr-o zi DD imi va da un bebe si mie,doar ca eu nimic nu am obtinut prea usor din tot ceea ce am dorit mult de la viata,dar....pana la urma am obtinut asa ca sper ca va fi asa si cu cea mai mare dorinta....Probabil in maxim 6 luni voi face FIV nr. 2....
Va cu drag pe toate!
Kora
CARPE DIEM!
melutzica spune:
Alina,mie mi-au facut punctia cu anestezie locala la cerea mea(pt ca sunt alergica la medicamente si la multe altele si nu am vrut sa-mi asum un risc inutil),mi-au dat inainte un benzodiazepam si m-au naucit cu totul astfel incat nu am simtit absolut nimic!!!si am fost fffff multumita caci a decurs totul perfect si nici nu am facut nici un fel de alergie.Cu anestezie totala sau rahidiana nici nu ar fi intrat in discutie sa accept! chiar daca nu eram alergica.te pup si numai bine
Pupici la toate fetele mele dragi
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Relya spune:
Alina Alexandra, multumesc mult si multa bafta !
Kora, Madlen imi pare nespus de rau
Zouzou iti tin pumnii !
toate fetele fara deosebire
sunshine4ever spune:
Kora,Madlen, imi pare nespus de rau, dar capul sus si speranta moare ultima, si iti doresc mult succes al al doilea, vezi mult efete la al doilea reusesc. DD sa fei cu tine
Zouzounaki, tin pumnii strinsi strinsi, si ma rog la Dd sa fie cu ochisori
Galuscutatin pumnii strinsi strinsi
Moniland si pe toate fetele
DM
cris86 spune:
Kora, Madlen ,acumam citit si tare rau imi pare,si eu am avut valoarea HCG-ului 4
Fetelor parca primavara este cea mai buna perioada pt.FIV??????????????????? la noi cam multe nereusite,sunt super nervoasa
Aldolina,Andrada,anto,galuscuta,zouzo,haideti fetelor cu rezultate pozitive sa prind si eu aripi pt.al 2 FIV
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
galuscuta spune:
'Neata !
Madlen
Kora-mai repeta testul sa nu mai ai dubii.
Antosit nu am luat nimic desi dr. mi-a zis ca pot sa iau analgezice daca o sa am dureri ,da' mi-e frica ca nu stiu ce sa iau ca aici nu este No-Spa.
Doris-n-am dezertat da' n-am avut net
Melutica-am facut la Krumpendorf ,la 10 Km de Klagenfurt,langa lacul Worth(e mare daca te uiti pe harta se vede,e aproape de italieni.Clinica se numeste Szalay IVF.E cunoscut ca fiind taticul a peste 3000 d copii , sper sa-l adaug si pe-al meu la lista.
Am inceput stimularea in Z2 de ciclu asa :
Dimineata: 1 aspirinetta,1/2 prednison,1 acid folic
Seara : 3 fiole Menogon si 1 pastila Prednison
din a 6-a zi am luat si cate o fiola de Cetrodite ca inhibator si cate 2 pastile de Progynova pt endometru(care nu m-au ajutat)
am continuat pana in Z12 .Inainte de punctie 3 supozitoare intravaginale de dezinfectant .
Cu o zi inaite de punctie am adaugat 2 pastile de Dufaston (1 dimi,1 seata) si doar 1 pastila Progynova .In Z 4 dupa ET mi-a dat sa-mi fac 1 fiola de Decapeptyl 0,1 . Cu astea continui pana la test.Si ,din initiativa proprie ,ca nu strica , cate 1 fiola progesteron injectabil la 2 zile.
Tu ce tratament ai urmat ?
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici