Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mai fetelor ce se intampla,ca am scris vreo 6 mesaje si nu a aparut nici unul.daca mai scriu asa si nu apar inebunesc,ca de azi dimineata ma crizez aici la comp.sa vedem asta apare sau nu?

13+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irinuc asta a aparut.Ce mai fac micutii????A crescut burtica????

poze
vine bebe

Ramonel13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Merci Ramonella, si eu sapt viitoare la Iosup voi avea 14s6z, deci am sanse mari sa imi zica f clar dr ce e :).

Anca 13+

Mergi la inceput

DOAMNE RAMO m/am crizat aici o multime.noi suntem bine.eu nu mai am nici o greata nici somnolenta ziua,ba chiar am insomnii,dorm cate 4 5 ore pe noapte.nici sanii nu mai ma dor,doar burta,parca ma balonez asa,si mai ma inteapa in stanga cate putin.am scris in mesajele care nu s/au vazut ca sunt in ROMANIA de sambata si e tare bine acasa.stau cam o luna.aaa,si ca intreba cineva,am zis ca eu la 12 sapt am facut eco 3D si e la fel tot cu gel pe burtica,mie atunci mi/a facut si trans din aia,deci amandoua,ca sa/i vada bine pe amandoi puiutii.aaa,mai fetelor,mi se umfla degetele de la maini,picioarele nu,la voi e la fel?voi ce faceti sunteti bine sper.pup puiutii si mamicutele

13+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca pai daca acum ai vazut putza eu zic ca este momentul sa pregatesti un nume de baietel ,FELICITARI!!!!
Irinus pupicei ptr micuti
Bibileana imi pare rau ca ti-e rau,hai ca mai ai putin...
Pupicei la fete

anca 12+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irinuc ma bucur ca esti bine si micutii la fel.Ce bine ca esti in Romania.Cred ca esti mai linistita aici.
Mie inca nu mi s-au umflat nici picioarele nici mainile.Dar sa stii ca e un simtom des intalnit in sarcina.
Pup gemanutii,dragii de ei!

poze
vine bebe

Ramonel13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Ce bine e de tine , Irina. Eu am greturi mereu, abia daca mananc ceva, daca stau mai mult in picioare, ametesc.Si astea de la pranz incolo, dimineata e mai bine. La 4. 30, ma duc la ecograf, astept cu nerabdare sa vad cat a mai crescut bebe.
8+
vine bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irina,incearca sa elimini cat se poate de mult sarea din alimentatie, sa bei cat mai multe lichide (apa plata),fara grasimi prea multe.
Daca se repeta fenomenul nu mai purta inele (cel putin pe cele stramte), cu timpul sa nu ajungi sa nu le mai poti scoate (uneori se poate intampla si de pe o zi pe alta,trebuie sa fii atenta...).
Multa sanatate!

Si eu o sa merg saptamana viitoare la eco la dr. Iosup (CMU),sper sa aflu si eu ce voi avea.Am un baietel si mi-ar place sa am o fetita.Binenteles ca,in primul rand, conteaza sa fie sanatos.
Se pare ca in perioada imediat urmatoare, majoritatea mamicilor de nov-dec vor afla ce "coc".Bafta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA te invidiez la mine la 14 saptamani nu s-a vazut sexul??
oricum felicitari pt p..tza mica ..sa fie sanatos!! si tu la fel ca o sa aiba nevoie de tine mami!!!
FELICITARI
Doamne ce-mi plac vestile bune....VA PUP

ROXANA 15+

Mergi la inceput

ANCUTZ,RAMO,ONUTZA,.OANA e bine ca nu mai am greturi,intr/adevar,dar oricum eu nu am avut nici inainte cine stie ce,daca vomitam o faceam 1 sau de 2 ori pe sapt.pot sa zic ca am dus/o bine pana acum fara prea mare tambalau,numai ca ma panicam eu din orice,si nu e bine.mai dar eu cum sa iau acum varsta,ca sunt chiar in ceata,mi/a zis cineva ca daca am avut ciclu peste sarcina,ca mie la eco mi/a zis ca avem mai mult cu 4 saptamani fata de data dupa ucm.si nici nu mai stiu ce sa cred.ANCAMI saru/mana

13+

-IRINA-

Mergi la inceput