Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

buna dimineata fetelor
ce mai faceti?
eu zilele astea o sa imi fac progr sa merg in Debrecen la eco morfologica
sper sa ne zica atunci ce o sa fie
va pup

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 8+

Mergi la inceput

fetelor puteti sa imi spuneti sio mie care este o.g care precieaza faptul ca ai voie 16 ore/luna sa mergi la consultaii medicale chiar daca sunt in timpul progr de lucru?
plsss

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

hop si io dupa atatea zile. Am tras chiulul cu gratie dar vad ca v-ati descurcat exemplar
M-am bucurat de ziua libera si bineinteles ca acum n-am niciun chef de munca.
Anca deci maine e marea intalnire cu Iosup si cu bb-ul. Cred ca abia astepti. Eu mai am 3 zile si abia astept, zici ca e cel mai mare eveniment de pe planeta.
Mi-am planificat toata saptamana in functie de eco: azi ma duc sa ma epilez, maine ma duc la coafor, poimaine ma duc sa-mi fac manichiura si pedichiura...toata o treaba sunt ca sa arat bine cand ajung la doctor.

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bebika am gasit mesajul SHERITEI: Cf OUG 96/2003 (actualizata in 2004) art.15, beneficiem de dispensa pentru consultatii prenatale la medic, in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in timpul programului de lucru de maxim 16 ore lunar....

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

bebika am gasit mesajul SHERITEI: Cf OUG 96/2003 (actualizata in 2004) art.15, beneficiem de dispensa pentru consultatii prenatale la medic, in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in timpul programului de lucru de maxim 16 ore lunar....

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

multumesc mult pentru raspuns
ce mai fac bb-ici tai
am vazut ca ai burticuta mare deja

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Ancutz, abia astept sa ne povestesti. Eu fac pe 24.05 morfologie trim. I la Medical City, la dr. Zvanca. A facut cineva acolo? Imi spuneti si mie?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+

Eu merg maine la MedicalCity la Monica Zvanca pentru eco morfologic trimestru 1, asa ca maine seara pot sa-ti spun cum a fost

11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussi, danke mult, las ca-l gadil pe buric sa se intoarca daca sta cu la maica-sa! Ii dau na-na! Ce burtica faina ai!
Bibirox, felicitari pt bebelus, daca vrei sa destu’ pe gat si gadili omusorul, vine la comanda!
Bun venit noilor gravidutze, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Cine a vazut sutiene de gravidute negre? Ca astia nu se gandesc deloc la noi, sa fim mai sexoase! Eu port acum 95 cupa C, cine stie mai incolo, ca tot cresc titili.

Shery 13+

my precious

eco-uri

burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari si va doresc si voua BB sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.
E nasol sa iti serbezi ziua si sa nu poti sa pui gura pe bautura. I-am dat si lui bebe numai o gura de sampanie ca prea saliva si o bere fara alcool. Sper c-a fost multumit, dar ne scoatem parleala la anul cand o sa facem un chef maaaaaaare.

Va pup, o zi usoara in continuare

Cata 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Burtici m-am intors si eu de la dr si acuma am intrat sa va dau vesti.
Avem 73.7mm lungime avem o coloana vertebrala de invidiat (asa i s-a parut lu mami) si deja nu prea mai avem loc in burtica. Era bebe cu capul in jos si cu spatele la noi si tot dadea sin cap acolo parca sa isi faca loc si tot cu mana la cap , ca un ganditor. Nenea dr a zis ca se pare ca e cu p..tza, dar sa vedem sapt viitoare la eco morfologica la Iosup. Astazi aveam 13s5z dupa UM si 13s4z dupa eco (deci ne apropiem de adevar).

Multa bafta maine fetelor care merg la Iosup, sa vina cu vesti bune si sa ne spuna si noua cum decurge vizita.

Va pup.

O viitoare mamica in al 9-lea cer.

Anca 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancafelicitari pentru putza!!!!Ce frumos!!!!!!Sa ne zici saptamana viitoare daca e baietel sigur!!!!!Dragul de el!!!!

Eu ma duc saptamana viitoare la eco,voi avea 14 saptamani si 2 zile.Sper sa fie bine.Si sa se vada o putza sau o pasarica.

poze
vine bebe

Ramonel13+

Mergi la inceput