Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
RGE statea bb cu funduletu' la tine?
Am sunat si mi-a spus ca maine imi face eco abdominal.
anca 12+
vine bebe....
poze
irina_stef spune:
ce bine ANCUTZ ca aia trans mie mi s/a parut incomoda asa,mai si invartea sonda aia sau ce/o fi fost pe jos pe acolo.
13+
-IRINA-
ancadragoman spune:
Pai am intrebat ca eu stiam ca pana la 12 saptamani face transvaginala asa ca am scapat de porcaria aia
anca 12+
vine bebe....
poze
Sheritra spune:
Acadrag, tu nu esti in 13 sapt? Ca la semnatura vazui 12 .
Anca, sa-ti traiasca p-tica, sa fie sanatos si sa creasca voinicel, isi face el loc.
Am emotii pt maine...o fi cuc, o fi pupaza?
Mey pe mine ma doare sala (sper ca asta-i singularul de la sale) stanga, unde sta bebe, de numa-numa, plus coloana, cred ca da asta micu din picioare nu mai incape, sau sta cu mana la cap si gandeste ca la Hamangia?
Shery 13+
my precious
eco-uri
burticuticuta
bb_yasmi spune:
HELLO fetele dragutzele!!
am intrat scurt de tot cu o intrebare: vreau sa ma programez la eco pt malformatii pe sapt viitoare sau peste 2 sapt, ce spuneti e prea devreme???
pupici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
ancadragoman spune:
Sheri maine fac 13,deci de maine schimbam.
sa stii ca si pe mine ma dor toate oasele si o chestie ciudata as manaca sarat ca la balamuc....stiu ca nu e bine dar.....
anca 12+
vine bebe....
poze
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Sheri maine fac 13,deci de maine schimbam.
sa stii ca si pe mine ma dor toate oasele si o chestie ciudata as manaca sarat ca la balamuc....stiu ca nu e bine dar.....
anca 12+
vine bebe....
poze
Poate este Ancutz! Asa se zice...
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+
ancadragoman spune:
Daca mananci sarat este baiat?
Tare rau,oricum maine aflam
anca 12+
vine bebe....
poze
Anne_Ma spune:
Sper sa afli ce este si sa fie ce-ti doresti tu, dar mai ales sa fie sanatos!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+
danangie spune:
IRINA asa cum ti-a scris si ANACAMI elimina sarea din alimentatie, bea oarte multa apa si in primul rand probeaza-ti tensiunea. Vezi cat e. Incearca sa ai o pernuta sub picioare cand stai culcata si mainile sa incerci sa le tii pe burta. Asa ajuti sa se dreneze lichidul. Oricum controleaza tensiunea.
Mult noroc la toate fetele care fac eco in urmatoarele zile si nu numai.
Cat despre saptamanile in care suntem......deci imi convine sa tin cont de UM? Adica tre' sa schimb semnatura. Adica de fapt sunt in 10 s si 3 zile. OK. Acum schimb.
Azi m-am intors la munca. A fost pe-o parte frumos dar pe alta nu. Frumos ca asa mi-am revazut colegii, am schimbat rutina zilnica. Pe de alta parte nu mi-a placut ca acu ca-s gravida nu am voie sa fac multe lucuri, nu mai pot fi autonoma......si asta nu mi-a placut ca m-am plictisit.
DANA 9 +
BEBICA
POZELE MELE