Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cine imi raspunde???? plsssssssssss!!!!!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB daca te referi la ecografia morfologica..eu am inteles ca este concludenta daca o faci intre sapt 12 si 14
ANCA bebe a stat numai cu fata dar se invartea si se rotea ca un titirez, nu s-a vazut sexul ....de ce nu stiu....
ca vorbeai de transvaginala..nici asta nu stiu de ce mi-a facut asa...a comentat ceva doctora la inceput dar eram prea emotionata ca sa o ascult..probabil eu ducandu-ma la 14 sapt era prea tarziu pt morfologica si din cauza asta mi-o fi facut ..sincer nu stiu...

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pentru pliul nucal trebuie sa ai maxim 13s6z parca. Mai tarziu nu mai e valabila masuratoarea, in schimb pentru toate celelalte masuratori nu e tarziu nici peste 2 saptamani. Adica nu e tarziu niciodata

11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BB eu pe 16 mai ma duc la translucentza nucala....aia care masoara pliul nucal sa vada daca are SD sau alte malformatii. Stiu ca se fac intre saptamana a 11 si a 14. Alte fete au zis ca doctorii le-au recomandat sa o faca pana in 12 s. Acu' eu zic sa suni medicul si sa-l intrebi ca el sigur tre' sa stie. De exemplu eu voi avea atunci 12s 3z dupa UM. Si dupa ecograf voi avea 11s 3z.

DANA 10 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

BB mie mi/a masurat pliul nucal si un bebel avea 1 iar celalalt 1,2,asta ptr sindromul down,mi/a,si a verificat prezenta osului nazal care era prezent deasemeni,si a zis ca e totul bine pana acum,asta referitor la malformatiile care pot fi detectate pana in sapt 20 asa mi/a zis mie.mai mult nu stiu
pliul nucal este relevant pana in saptamana 14 maxim am inteles,deci asta trebuie masurat

13+

-IRINA-

Mergi la inceput

nu, eu am refer la eco de malformatii, aia 3D sau 4D. sper sa nu vb prostii.
oricum al eco normala sunt programata peste 2 sapt. la 15 sapt jumate.

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

aaa,si pliul nucal nu trebuie sa depaseasca 3mmasa scrie pe hartia mea

13+

-IRINA-

Mergi la inceput

irina, mersi!! cred ca la asta ma refeream.

cand am fost ultima oara la eco aveam aproape 12 sapt si nenea dr nu a zis nimik.....

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

FETELOR PESTE TOT PE UNDE AM SUNAT mi-au spus ca 3D se face incepand cu 18 saptamani si ca tot atunci se vede si sexul ..toata lumea este nebuna??....puteti sa ma ajutati si pe mine cu un nr de tel la Iosup asta...please

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANCA mult noroc maine si sa ne aduci vesti bune,plus culoarea carutului!!!Stii cumnata mea e bine....inca mai are scurgerile alea....oricum sunt sterse tare. Are greata, o dor sanii si maine isi va vedea .Abia astept sa-mi spuna ce-a zis medicul.....daca s-a vazut . Pe urma iti scriu ce si cum. Oricum abia astept ziua de maine sa vedem ce ne zici. Mult noroc.

JASMIN ce faci? Tu cand e ca mergi la urmatoarea eco? Eu pe 16 mai. Ai vazut? Am modificat sapt la semn. Ca fetele m-au sfatuit ca tre' sa tii cont de UM. DEci tot suntem la fel.

Azi aici la mine s-a racorit bine de tot. Aplouat, a tunat, e frig....ma bucur ca a plouat ca asa mai curata puful asta de la plopi.

Ma duc sa ma culc...

DANA 10 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput