***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai,mai, mada! Chiar asa???!!! Ce nesimtiti sunt! V-am zis eu de pantofii Timberland pt sotz (fiecare cu ce-l doare ) care erau 6.200.000 in Plazza si mie mi s-au parut scumpi unii de pe LR la vreo 50 de euro. Dar e scuzabil, eram la inceputuri si atata m-am co..t, pana au disparut de tot, ca erau la Automme-Hiver... Na, alta data bine ca stim...

Mada, multumesc mult pentru raspuns! Am sunat la Metro si mi-au spus ca au program normal.. Deci, maine, gratar la tara la bunica mea... cu catelul, pisica si gaina!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Na, ca iar mi-a deschis mada pofta de shoping!!!! Insa nu mai am bani...deocamdata! Si nici o comanda pe drum...Vai de capul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia pe cuvant de onoare ca nu mint..ce interes as avea....plus ca se poate verifica super usor ce zic eu acum...chiar ma uitam in continuare pe LR si am mai descoperit niste adidasi care la Nike tronau frumos in mijlocul magazinului la "new arrival", pretul 5.300.000 lei...ia vedeti si voi cat costa pe LR..http://www.laredoute.fr/vente-wn-s-q-vida-de-nike-shox.aspx?productid=324116220&documentid=449607&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1 astia sunt

Si exemplele pot continua, nu m-am uitat si la haine ca precis muream de nervi, de aia zic ca-s muta de uimire, si cand te gandesti ca si astia de la Redoute au adaos la marfa..va dati seama cu ce preturi ii iau nesimtitii astia de la noi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hi, hi, oare v-am zis cat era parfumul meu preferat (azzura orange tonic) la Sephora? 2 mil - 50 ml. Iar pe strawberry - 700.000

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

mada..nu m-am ganit nici o clipa ca nu ar fi asa. STIU ca e asa cum spui tu! Si nu inteleg de ce????!!! Ca noi avem salarii de 200 de euro pe luna...nu 2000 ca neamtul sau francezul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Mey fetelor luminatima si pe mine cum este cu banii astia blocati?
Dupa cum v-am spus saptamana trecuta am dat o comanda de 30 de euro.Azi am fost la banca sa mai alimentez cardul si mi-au spus ca sunt pe minus cu 4 euro si ceva.Bun, le-am spus ca o sa alimentez cardul cu 60 de euro + cei 4 euro si ceva.La sfarsit mi-au spus ca am disponibil doar 30 de euro ca ceilalti 30 sunt blocati de LR.
De ce mi-au blocat? Dupa cat timp pot sa ii folosesc?
Eu vroiam sa mai fac asta seara 2 comenzi dar mi-au taiat tot elanul

quote:
Originally posted by madau

Eu am luat 38, aici port cam 37.5 si-s ok. Daca vrei iti pot spune cat am eu piciorul (in cm) si poti face o comparatie

Iti multumesc mult , daca nu iti cer prea mult as vrea totusi sa masori .

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Vl-ad treaba cu banii blocati sta cam asa: in momentul in care lansezi comanda LR iti blocheaza banii care urmeaza sa fie ulterior debitati din contul tau, la cateva zile dupa...in momentul in care ei isi iau banii din cont, automat ar treui ca banca sa ridice "holdul" de pe bani, insa se pare ca la noi sistemul asta de la banci e de tot rahatul, ca uite se intampla sa ramana banii blocati. Ceea ce trebuie sa faci este ori sa mergi la banca si sa ceri deblocarea banilor aratand ca ei au fost deja debitati odata din contul tau, sau sa semnezi un refuz de plata inca odata al banilor blocati..ori sa astepti..ceea ce nu te sfatuiesc ca dureaza destul de mult.

Uite eu am iar niste bani blocati pe card, si de o luna tot astept sa-i deblocheze, asta ptr ca mi-a fost lene sa ajung la banca...dar poimaine ma duc sa-i trag de urechi..sa vezi ce rapizi vor fi

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

M-am si masurat...am 25 cm la picior si am luat masura 38 la balerini, si vin la fix. Aici port cam 37 la sandale, 37.5 la adidasi, ghete, etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Madau multumesc mult!M-am masurat si eu si am 24 cm deci cred ca eu ar trebui sa comand 37.

Maine am sa merg la banca (sper sa fie deschisa) si am sa ii urechez putin(vorba ta)Eu azi am fost la doua filiafe si la amandoua mi-au spus ca banii sunt blocati si atat.Nu mi-au dat nici un fel de lamurire.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna demodatelor,

am intrat doar sa va salut ai sa va spun ca am nascut pe 24 aprilie, ca atunci s-a rupt apa...fix la 38 de saptamani.
Bebe David a avut 3060 grame, 50 cm, apgar 10.

sunt inca nauca de somn, tazte ca de vaca cu sfarcuri carne vie, asa ca o sa intru iar aici dupa ce toate astea vor deveni rutina si pentru mine...pana atunci, spor la shopping!

si acum plec la muls, ca se apropie ora de masa

semnatura n-am vreme s-o schimb, prietenii stiu de ce.

ella 37+

Mergi la inceput