***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hihihi Ella stiam de tine ca au presimtit fetele si au gasit anuntul sotului tau! Hai, revino pe baricade, pupa baiatul, ca de restul problemelor o sa uiti rapid!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ella, trec toate...si toate am trecut prin asta...te asteptam cu vesti noi.

vl=ad, si mie mi-au blocat si am asteptat...cam dupa 1 luna au inceput sa-i deblocheze...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella o sa te acomodezi foarte repede cu toate astea...bb e mancacios? sa revii rpd sa nu pierzi reducerile

fetelor eu azi nu ma pot loga pe sitesi inca n-am dat comanda aia mare de ieri

sa va zic....despteapta de sabine crede ca ma poate prosti...deci dupa ce imi zice ca imi face retur daca e pb lor (dar intai sa verifice) eu ii zic ca as vrea sa pastrez si adidasii aia (ca ii plac sotului) sa-mi zica pretul lor si eu sa achit o diferenta sa ii pot lua si pe cei pe care am vrut sa-i iau initial....eiii de aici a inceput s-o faca pe proasta cu mine ca ea nu intelege ce papuci am primit eu , ca sa ma uit la codul de ref la papucii pe care i-am primit, ca n-are cum sa fie codul ala ca la codul ala ii aparea un pulover(am verificat si eu pe site si asa e), i-am trimis poza cu cutia sa vada exact codul si dupa aia...atentie imi propune sa-mi faca o reducere de 11.75euro la urmatoarea comandapai ce crede ea ca eu discut la banii astia??eu am dat 85 si mi-a trimis o pereche de papuci care poate fac 30-40euro i-am zis ca nu discut asa ceva si atunci a zis ok sa-i trimit adidasii retur si in cutie sa pun si chitanta de la posta ca sa mi-o deconteze

ok...acum ma gandesc daca se pierde coletul pe drum??pierd si ...si...

voi cum ziceti sa procedez?

INGRID

Mergi la inceput

Nushulica tu pune-l cu valoare, ca daca se pierde macar ii iei de gat pe astia de la posta, chiar daca te costa mai mult expeditia.
Da, Sabine face cateodata chestia asta, cand se preface ca nu pricepe. Eu inca astept raspuns, ieri cum va spuneam, am discutat despre comanda din 21 martie nesosita. Valoare de 56 euro si ceva plus taxele. Am ales un alt adidas in valoare de 55,90 euro si mi-a cerut sa ii confirm daca e corecta valoarea, asta fiind ultimul ei mesaj. Nu stiu azi daca lucreaza. Insa sunt tare curioasa pentru ca desi adidasii astia noi costa 55,9, in cos, datorita detaxe, apare de plata 51,ceva fara taxe. Deci dupa capul meu ar trebui sa imi inregistreze noua comanda la adidasii astia si sa imi dea ceva ramburs. Basca, eu aplicasem codul ala cu 15 euro si aveam balerinii gratis in coletul ala (cei crosetati) pe care evident acum i-am pierdut....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nushulica,da cum o sa pui chitanta in cutie,ca ti-o da abia dupa ce cantareste,face toate formalitatile,nu cred sa te mai lase sa-l desfaci?
Daca incepi sa negociezi cu Sabine,imediat isi arata adevarata fata!Parerea mea e ca trebuia s-a lasi cum ati stabilit la inceput!

Mergi la inceput

da lorenza ai dreptate acum ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa las asa cum am discutat cu ea initial...dar de acum lasa ca am eu grija s-o frec pe sabine cum vreau eu nu cum vrea ea imi scot eu banii nu va faceti probleme...oricum cu mine v-am zis vb foarte frumos atat ma enerveaza ca se face ca nu intelege(acum poate saraca nu se face)

aissa asa m-am gandit si eu sa pun cu valoare...mai vad

chitanta o pun in colet la posta ma duc cu el nesigilat si dupa ce pun hartia il sigilez

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

A nici vorba sa vorbeasca urat,are stilul ei totusi sa te enerveze,tocmai prin faptul ca se face ca nu intelege s.a.m.d.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

cod:
PECHE
reduce 40 eur/din 100

ia vezi nushulica, poate te mai scoti la comanda mare

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

cod:
PECHE
reduce 40 eur/din 100

ia vezi nushulica, poate te mai scoti la comanda mare

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

am dat-o asa fara niciun cod ca ieri mi-a golit cosul cand am incercat primul codsi aveam 22 produse in cos

asa ca azi am bagat iar in cos tot (am stat ceva timp sa le gasesc iar pe toate) si am dat comanda direct fara cod fara nik(oricum din p/e2007 nu aveam de 100euro...am maiavut de pe la reduceri)

INGRID

Mergi la inceput

Nushu azi ti-a raspuns Sabine sau or fi liberi? Ca vad ca la mine nu a venit nici un mesaj desi alea de ieri au ramas nefinalizate (si nici in contul sotului nu vad schimbarea comenzii).

Poze

Mergi la inceput