***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nushu azi ti-a raspuns Sabine sau or fi liberi? Ca vad ca la mine nu a venit nici un mesaj desi alea de ieri au ramas nefinalizate (si nici in contul sotului nu vad schimbarea comenzii).

Poze

azi sunt liberisi comanda mea de dimineata nu este inca inregistrata

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli iti dau dreptate in mare masura cu ceea ce zici. Cu amendamentul ca la incaltamintea sport de firma - daca vrei sa fii sigur ideal ar fi ca inainte de a comanda sa mergi la magazin si sa vezi modelul cu ochii tai si sa probezi ca sa vezi masura. Asa mergi la sigur pe LR. Oarecum la sigur, ca poti pati ce a patit nushulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Ia uite ce liniste e pe aici..se vede ca toata lumea e la gratar , io fac sapaturi pe ma-reduc, ca tot doarme fata, poate gasesc vreun cod miraculos

Sa va zic si voua ce tembela sunt...stiti ca mai am 2 comenzi pe drum, una din 19, alta din 21...ei bine am fost absolut sigura din calculele mele ca vin abia dupa 1 mai, asa ca n-am mai fost la cutie...total gresit, ptr ca ieri seara cand am fost aveam un aviz din data de 27 , probabil ca maine vine si celalalt

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

madau, in care sunt adidashii mei??

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Of cors...

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hielau!
Madau esti de coma! Eu chiar daca nu astept vreun colet tot ma uit in cutie, din reflex.

Lavi mie mi-e cam jena sa intru in magazine de marca, ca-si dau aia seama ca nu iau nimic. Cel putin asa mi se pare mie...

Noi am fost la zoo, mama, ce nebunie ce mor! Dar lui chiti i-a placut. Insa data viitoare ma duc dupa amiaza poate sunt animalele mai vioaie ca acum sforaiau o gramada
Acum pe LR cu mine

Mergi la inceput

Ce chestie.... au bagat jucariile ca fiind din colectia AH. ASta ca sa nu mearga codurile

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli si noi cand am fost la ZOO dormeau cam toate animalele....ori la dau aia somnifere, ori ne ducem noi la ore "nepotrivite".

Ati vazut astea http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-coup-de-balais-2.aspx?categoryid=30756613 Sunt noile "aubains" sau care e ideea?

Mergi la inceput

Madau eu le-am vazut de mai mult timp... Am impresia ca sunt produse reduse, dar aranjate altfel

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Feli si noi cand am fost la ZOO dormeau cam toate animalele....ori la dau aia somnifere, ori ne ducem noi la ore "nepotrivite".

Ati vazut astea http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-coup-de-balais-2.aspx?categoryid=30756613 Sunt noile "aubains" sau care e ideea?

cauta ca mai sunt si produse din noutati care sunt bagate acolo la reducere...eu mi-am luat o rochitza deja de acolo

INGRID

Mergi la inceput