***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai tocmai asta e. Viairo poarta 37, a comandat 38 si ii sunt mici, de aia ziceam ca seamana mai mult a 36. Asa ca si eu, fix in aceeasi situatie (port 37 si am comandat 38) acum am ceva emotii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Fetelor sper sa fi fost o greseala la adidasii nike pe care i-am primit, toata incaltamintea mea e 37 in afara de adidasii http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-wmns-sprint-sister-leather-modele-femme.aspx?productid=324125315&documentid=396307&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1 de la LR care sunt 38 si sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:
Originally posted by CristinaT
Aissa, sapt viitoare iau si eu salariul, apuc sa-mi fac card si etc. Crezi ca poti bea o cafea cu mine si sa ma ajuti sa dau si eu prima comanda si sa ma inregistrez? Nu scapi de mine...

Fetelor, hai s-o facem in 3, sa nu vorbeasca fata de 2 ori. Ca de cand am vazut adidasii ei ma tot bate gandul sa comand si eu.

super...

andre_ea, sper sa ne vedem...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Doanme fereste sa va luati pantalonii astia:
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-droit.aspx?productid=324065841&documentid=321407&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1
Oribili! Nici in casa nu ii poti purta. 27 EURO, daca nu erau redusi??? Poate mi-au trimis pantaloni de pijama in schimb.
Am mai luat tricouri pt barbati si un set de 2 tricouri subtirele pt mine. OK. Si geaca roz cu buline pentru fetite. Faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Viermisor eu ii aveam pe astia in comanda din 21 martie si tocmai azi, cand m-a intrebat Sabine ce comand in locul adidasilor care nu mai sunt pe stoc am renuntat la ei. Deci am fost inspirata!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Aveti idee, maine sunt deschise supermarketurile gen: Billa, Albinutza sau Cora, Metro...etc? Am vrea sa mergem la un gratar la tara dar nu am cumparat nimic...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cora e deschis sigur, am vazut eu astazi programul

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

catuza, multumesc mult!!!! Trag concluzia ca or fi deschise si restul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca acum am aterizat si eu din Plaza....sunt inca muta de uimire

Sa va zic:

1. La Adidas - sandalutele Mirunei pe care am dat pe LR 15 euro..sunt la "modica" suma de 890.000 lei, balerinii Stella Mc Cartney pe LR 80 euro, la ei in magazin 3.250.000 lei, niste adidasi pe care pusese okii sotul, la pret dublu

2. La Puma - adidasii Fluxion pe LR 80 euro...la ei in magazin 6.200.000 , initial am crezut ca nu citesc bine, apoi l-am rugat pe vanzator sa-mi spuna si modelul, si am avut dreptate, aia erau
3. La Nike - sosetele pe care i le-am luat eu cadou sotului cu 15 euro de pe LR, acolo erau 800.000 lei, adidasii mei, dar varianta pe negru erau 6.300.000 iar pe LR sunt 130 euro..eu i-am luat la vente privee cu 65E, adidasii Mirunei (court tradition) eu i-am luat cu 28 euro iar in magazin erau 1.700.000 lei

Sper sa nu va fi zapacit cu atatea preturi, io am tras concluziile alaturi de sot...SHOPPINGUL PE REDOUTE SA TRAIASCA!!!! cel putin la articolele sport

Claudia am citit chiar azi in ziar ca toate magazinele sunt deschise maine, spor la cumparaturi si pofta buna la gratar

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uitasem sa va zic de papucii de la Adidas si cei de la O' Neill ptr care v-am rugat sa votati mai demult...ambii erau 950.000 lei, in timp ce pe LR sunt 18 euro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput