***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, au terminat astia pilotele, tocmai cand mai voiam una Am bagat 3 coduri si nu apare nimic

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vezi ca au mai ramas inca seturi plasticoase de mamaie...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Un cod de fdp gratis stie cineva? codurile cu seturi plasticoase cu fdp nu mai sunt valabile , imi sunt suficiente 3 seturi plasticoase, dar fdp-ul e binevenit oricand.

Mergi la inceput

viairo, nu stiu..scotoceste pe mareduc.

croco, frumoase lucruri ai luat dar cam scumpe!

Edit: ce noroc pe mine, sa prind chiar ultimele seturi plasticoase!!!! Chiar nu mai sunt valabile? Nu-mi vine sa cred, ma gandeam sa mai fac un cont pe numele mamei mele si sa mai folosesc si a treia ora codurile alea... ca nu am destule nuisette

Ce-o sa ploua de miercuri incolo cu pachete...de-abia astept sa vad ce ati mai primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey claujuro, la cate seturi de mamaie ai cred k poti sa-ti deschizi magazin...la drobeta

tin cursuri despre La Redoute in IOR!!! cine vine???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

addya, ce fler in afaceri ai! Nici nu-mi trecuse prin minte ca as putea avea succes in capitala modei, Drobeta! Pfuuui, ce idee grozava!

Edit: acusica vine 12.05 si nu mai se anunta nimeni la intalneala, nici cu copii la loc de joaca, nici fara copii la restaurant! Cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya as veni eu dar....seara sau in weekend.

Si eu posed una bucata copil scorpion nascut cu 2 ore mai tarziu decat Razvanelul Addyei si e cuminte foc. Addya va poate confirma ce pui de Ferdinand (taurasul romantic) am acasa. Sta si culege papadii, flori...e calm si cuminte. Sa nu-l deochi ca e tare bine asa cum e. Dar sa stiti ca eu de mic l-am pus la respect si....se cunoaste.
Mai avem de lucrat la nu e voie si la tati care zice ca ii da nana dupa care rade ...si...ii dau eu lui nana ca asa imi strica toata munca mea incercand sa fiu serioasa cand il cert si pune fete din alea de te spargi de ras.

In alta ordine de idei...spuneti-mi si mie de ce adidasi de 15 euro vb voi???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scuze de absenta dar am tras un binemeritat somn ca tot se oprise vecinul cu bocaneala!
Andre_ea sigur, cum sa nu, nu ca ar fi mare chestie sa va invat, dar ne intalnim, cu tien mai des, pe Cristina nu am vazut-o de multicel, poate cu ocazia lansarii ei pe LR o intalnim. Si da, prin iunie asteptam reducerile la produsele de primavara-vara colectia de acum de pe site.
Viairo eu ieri am incercat toate codurile de reducere din lista noastra, am luat la rand si cele 4 pagini de coduri de pe ma-reduc si nu am gasit nici unul care sa dea fdp 0.
Addya si eu sunt tare curioasa cum sunt aia de 15 euro, ca tot pt nisip ii vreau, recunosc ca astia primiti alb cu mov i-am luat odata dar mi-a fost mila de ei cum am ajuns acasa asa ca daca i-as primi pe ceilalti si mi-ar fi buni as fi tare incantata.

Eu i-am dat pana la urma mail lui Sabine acum si i-am dat link catre adidasii Court tradition Nike, ca ai lui Ale dar model cu 3 clape si cu alb+albastru, am comandat 42...sper sa ii vina sotului si sa i se potriveasca.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dordia: http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-greco-low-de-nike.aspx?productid=324065972&documentid=473907&categoryid=23112826&single=&hasnext=1&hasprev=1

Ai grija ca Viairo i-a comandat 38 si desi pe ei scrie 38 cica seamana a 36. Si vad ca in afara de ea nu spune nimeni nimic de ei. Daca ai rabdare mai stai o zi-doua...teoretic ar trebui sa vina la mine pe miercuri-joi dar io stiu la norocul meu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ms mult Aissa!!! Eu aici port 37 dar...nu mai sunt asa ca astept poate s-ar potrivi si un 38!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput