***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 5
aissa spune:
Eh Madau....noi incercam sa o pedepsim si nimic nu merge, are asa o personalitate...
Bai eu nu ma pot loga pe LR, o fi de la antivirusul meu care scaneaza acum...nu stiu , insa incercam sa caut niste adidasi pt sot ca mi-a raspuns Sabine ca nu mai au pe stoc ce comandasem in 21 martie si sa ii zic ce vreau in loc.
Edit de fapt ma loghez dar nu apare numele, apar casutele goale iar dar imi arata in suivi ceea ce e in contul respectiv....ciudatenie...
Poze
felicia74 spune:
Aissa mai zicea o prietena pe mess, ca nu se poate loga deloc.
Madau eu pe Ilinca o cert, ba ii mai dau si peste manuta... iar ea vne la mine cu o privire ca a motanului din Shrek, doar ca imi zambeste foarte-foarte frumos, asta ca sa ma impace. Doar asa poti tine sub control Scorpionii, daca te superi pe ei foarte tare (stiu ca si sora-mea e in aceeasi zodie). INsa Sagetatorii nu stiu cum reactioneaza.
Ia sa baleiez putin pe LR, doar asa de relaxare, ca nu comand inca.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Feli lasa listutza ca ma ocup eu de ea la capitolul nou, ai facut si asa destul ca ai fost draguta sa deschzi capitolul in locul meu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Sagetatorii? MAma pai zodie mai independenta ca asta nu stiu sa existe. Zi-mi mie sa fac ceva ce nu vreau si vezi daca te ascult.
M-am logat pana la urma...nu stiu ce adidasi sa ii aleg ca n-as mai comanda pt mine in ideea ca am deja unii si daca aia de 15 nu s-or dovedi asa mici o sa am 2. Insa ma speriati voi cu marimile, al meu poarta aici 41, am gasit adidasi fix ca ai lui Ale, sa comand oare 42???
Poze
addya spune:
scorpioni, ha! am si eu una bucata care a inceput sa-i arate personalitatea zburdalnica prin parc...
eu m-am logat fara probleme dar momentan nu comand nimik pana nu vin adidashii aia de 15 eur, daca sunt mici am deja client la ei....tr sa apara saptamana asta cred...si mai am 2 tricouri pe drum ale sotzului...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
madau spune:
aissa ce veste buna imi dai.., deci o sa cam am de tras cu mandra...e de o incapatanare fantastica dom'le...daca nu vrea ceva, nu vrea si pace
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Aissa, sapt viitoare iau si eu salariul, apuc sa-mi fac card si etc. Crezi ca poti bea o cafea cu mine si sa ma ajuti sa dau si eu prima comanda si sa ma inregistrez? Nu scapi de mine...
Fetelor, hai s-o facem in 3, sa nu vorbeasca fata de 2 ori. Ca de cand am vazut adidasii ei ma tot bate gandul sa comand si eu.
Acum, cum vine treaba cu reducerile in iunie? Reduceri la lucrurile de primavara, nu?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
addya spune:
mey, care a primit nike aia de 16 euroi bagati shi voi niste impresii (inafara ca sunt mici) merita deranjul? eu am unii pe drum, dar mi-as asigura un back-up in caz de...
mentionez ca sunt cu destinatie groapa de nisip....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
Una bucata sagetator de 3 ani posed si eu...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
Zicea cineva ca are o comanda cu cadou "kit alb". A venit pachetul?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)