***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am luat 38, aici port cam 37.5 si-s ok. Daca vrei iti pot spune cat am eu piciorul (in cm) si poti face o comparatie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce mai faceti? Ce mai comandati?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Ce mai faceti? Ce mai comandati?

eu pregatesc o comanda maaare dar sa-mi dea sabine raspunsul cum rezolvam problema mea...altfel ma pierd de client

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu spuneai tu cu tastele tale ca nu mai dai nici o comanda?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by felicia74

camisol ce cod ai bagat pentru cadouri?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Nu mai retin exact, dar cred ca asta : 47759 . L-am luat de pe prima pagina.

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Nushulica esti incurabila!!!!

Io astept inca 2 comenzi, probabil ca pe 2 sau 3 ajung...am acolo si sandalutele alea ale Mirunei, cele turcoise...abia astept sa vad cum sunt

Ella o fi ajuns acasa?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cristina sigur te ajut!
Eu am nervi, am venit de la intalnirea cu Claujro ca dra n-a mai vrut acolo in parc (in masina pe drum inapoi ma zapacea cu uta), acum am reusit sa o culc si vecinul de sub mine bocane chiar la dormitor. Il strang de gat diseara!
MA duc sa intru pe mailul sotului sa vad daca a raspuns Sabine ceva...

Poze

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa culc fata, si-s intr-o dispozitie de kko...de vreao cateva zile nu mai vrea sa stea decat cu mine, nu mai face nimic daca nu-s langa ea, azi n-a vrut sa iasa cu mama afara sa pot lucra si eu, drept ptr care s-a tavalit pe jos si a bocit de nu s-a putut...concluzia lui taica-sau cand a venit si a vazut cum face...io-s de vina, ca o rasfat prea mult si n-o pedepsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hello!
aseara eram in Plaza mall si husbandul mi-a marturisit ca si-a dat seama ca nu-mi plac adidasii. De fapt el credea ca nu sunt nici macar Nike ca prea sunt lipiti aiurea (zicea "Veer arata mai bine". Asa ca l-am dus frumusel la standul Nike sa vada colectia. Fetelor si eu m-am mirat de cat de nasoli sunt, eu nu-i mai recomand nimanui. Ma rog, e parerea mea!
Insa am concluzionat amandoi: Nu mai comand pantofi de pe Redoute si iau numai marfa e pana in 10 euro, macar nu plang dupa bani. Ca sunt lucruri bune, dar unele le-as lua doar asa, de chici, ca sunt misto, insa ce fac, umplu sifonierul de boarfe?

Marime adidas (ca intreba cineva): m-am luat de pe tabel si cica as purta 39. Gresit, port 38 ca si in Ro. Deci imi sunt putin mari.

De linkuri ma ocup cand oi fi mai odihnita si mai treaza, ca la pranz am baut o bere, dar credeam ca e fara alcool Poate diseara

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput